Gjør deg klar for vintersesongen! - Nyhetsbrev fra Nor-Contact

Postet av Utleira IL den 21. Okt 2017

 

Adidas Tiro 17 Vinterjakke

Fotballjakke som passer perfekt til vintermånedene vi går inn i.  En varm jakke med et ytterlag som er vann og vindavstøtende.

KJØP NÅ

 

REFLEKSVEST MED KLUBBLOGO

Denne refleksvesten gjør deg meget godt synlig i både lys og mørke. Perfekt når du beveger deg langs trafikkerte veier etter mørkets frambrudd. Pris for vest med klubblogo - 49,-

KJØP

 

Sport Direkt Spillerhansker

Treningshansker med Nor-Contact Sport logo. Perfekt til vintertreningene. Silikon på fingertuppene for bedre grep på ball ved f. Eks. innkast.

KJØP

 

Fotballstrømper i ull

Fotballstrømper i Ull. Holder deg varm på føttene under hele treningsøkten.

KJØP

 

Heavy Duty Heel Cup

Den mest avanserte støtdempende hælkopp på markedet. To nivåer med støtdemping gir maksimal med avlastning for hælen m.m. Gir en avlastende demping på harde vinterbaner!

KJØP

Rehband Fotballsåle

En støtdempende såle i Technogel®, spesielt egnet for fotballsko takket være den anatomiske og smale passformen. Brukes ved f.eks overbelastningsskader i fot, kne, legg, hoft eller rygg.

KJØP

 

Er du klar for vinteren?

Vinteren nærmer seg med stormskritt og da behøves det litt annet utstyr enn når det er varmere i lufta. Det er viktig å ha et godt sett med sportsundertøy som holder på varmen, en god lue og et par gode spillerhansker slik at du ikke blir kald på fingrene. Ikke minst er det lurt å bruke fotballstrømper i ull slik at du ikke fryser på føttene.  Vi har samlet alt du trenger av utstyr for å holde deg varm og god gjennom vintersesongen på en plass. Sjekk det ut!

SE HER


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.