Olympiatoppen Midt-Norge og Sunn Idrett arrangerer seminar for idrettsforeldre

Postet av Utleira IL den 6. Sep 2017

Foreldrene er viktige støttespillere som vi trenger på laget for å spre riktig kunnskap og gode holdninger til idrettsungdommen.

Derfor har Sunn Idrett og Olympiatoppen Midt-Norge nå gått sammen om å arrangere et kveldsseminar for idrettsforeldre. Trenere, studenter og andre interesserte er også velkomne til å delta.

Tema er trening for unge utøvere med hensyn til vekst og utvikling, og hvordan du som forelder (evt. trener) kan bidra til å gi de unge gode kostvaner, en god selvfølelse, mestring og glede gjennom idretten. Dette er i tråd med det vi er opptatt av å formidle til unge idrettsutøvere.

Bidragsytere er Frode Moen (avdelingsleder i Olympiatoppen Midt-Norge), Øyvind Sandbakk (fagansvarlig ved Olympiatoppen Midt-Norge, daglig leder og professor ved Senter for Toppidrettsforskning ved NTNU) og Marianne Strand-Udnæseth (fagansvarlig for ernæring i Sunn Idrett). Se vedlegg med detaljert program.

Når: Torsdag 28. september kl. 18:00-21:30

Hvor: Toppidrettssenteret i Granåsen, Smistadvegen 11, 7026 TRONDHEIM

For hvem: Foreldre og trenere av unge idrettsutøvere av begge kjønn. Studenter og andre interesserte kan også melde seg på. Seminaret er for både menn og kvinner.

Påmelding og prisKlikk her for påmeldingsskjema. Deltakeravgift er kr. 200. Utleira IL dekker kursavgiften.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.