Oppstart Allidrett for førskolebarn (født 2012)

Postet av Utleira IL den 5. Sep 2017

Allidrett for førskolebarn har oppstart på Utleira skole 6. september. Det er to grupper hvor den ene starter kl 16.45, og den andre klokken 17.30. Oppmøte fem minutter får aktivitetsstart. Samtidig som barna har aktiviteter og bli-kjent leker i gymsalen er det foreldremøte, som også holdes på Utleira skole.  Her vil dere få møte daglig leder i idrettslaget og styret for Allidrett, som vil informere om Utleira IL generelt og Allidrett spesielt. Vi kjører to møter, ett for hver av gruppene.

Ungene må ha med drikkeflaske, ha på klær som er gode å bevege seg i, og ha gymsokker på beina, ev. gå barbeint (det er ikke lov med sko eller vanlige sokker).

Basis for barn født i 2012 vil være aktiviteter basert på lek og mestring, hvor målet er at barna skal ha det morsomt og lære mange nye leker. For førskolebarn vil det være faste trenere som skaper trygghet og aktiviserer barna på en positiv måte. Det vil være mye lek, men også noen ellementer fra ulike særidretter.

Aktiviteten vil foregå på Utleira skole på torsdager mellom kl 16..45-18.15, fordelt på to grupper a 45 minutter. Prisen for deltakelse er kr 400 på halvår. I tillegg til dette kommer medlemsavgiften i Utleira IL.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc