Informasjon om oppstart i allidrett

Postet av Utleira IL den 23. Aug 2017

Oppstart i starten av september og avslutning før jul. Nytt semester etter jul, fra januar til juni. 
For påmelding til høstsemesteret, følg denne linken: https://www.superinvite.no/#/i...

VIKTIG: Alle som deltar i Utleira IL må i tillegg til treningsavgift betale medlemskap. Medlemskapet følger kalenderåret.  Betaling av medlemskontingent  kan gjøre her. https://www.superinvite.no/#/i... Makspris pr familie er kr 700, så det lønner seg å melde inn hele familien med en gang om det er mer enn et familiemedlem som skal delta i aktivitet i Utleira IL. 

For førskolebarn foregår aktiviteten i gymsalen på utleira skole på onsdager. Med start 16.45 eller 17.30. Det er 2-3 trenere pr gruppe. Fokus på å lære og mestre ulike leker og aktiviteter. Etterhvert vil man også få prøve ulike idretter, men for førskolebarna er leken det viktigste. Her skal man lære å delta i organisert aktivitet. Foreldrene skal være til stede, men det er ikke ønskelig at foreldrene sitter inne i gymsalen. Vi opplever at det er godt å ha foreldrene nære, men at barna blir mindre selvstendige om foreldrene er inne i salen.

For skolebarn i 1. og 2. trinn er aktiviteten på torsdager i Utleirahallen. Med start kl 17.00 eller 17.45. Det er 2-3 trenere pr gruppe. Her er det større fokus på å prøve ulike idretter, men fortsatt stort fokus på lek og moro. Som regel vil det komme en hovedtrener fra en særidrett, som f.eks fotball, håndball, innebandy, friidrett, basketball, osv. Det er ikke nødvendig at foreldrene er til stede, selv om det alltid er stas om foreldrene er til stede og ser på barna. 

Våre instruktører er en miks av foreldre, studenter og videregåendeelever. Våre instruktører er utdannet aktivitetsleder i NIF, eller er under utdanning i løpet av sesongen. Alle har levert politiattest, og følger Utleira ILs verdigrunnlag: Den lille oransje. 

Det er viktig at dere kommer tidsnok og at man har riktig utstyr. Det er fint å ha både gymsokker og innesko, men hovedregelen er at vi bruker gymsokker. Ellers er det treningstøy som gjelder. Det er mulighet for å dusje etterpå, men de fleste velger å gjøre dette hjemme. 

Er det noe annet du lurer på, så ta kontakt. Det blir info-møte samtidig som en av de første treningene. 

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc