Påmelding til NFF Grasrottrener-kurs 2017/2018

Postet av Utleira IL - Fotball den 11. Aug 2017

Påmelding til NFF Grasrottrener-kurs 2017/18 er åpnet. 

NFF Trøndelag oppfordrer alle klubber til å sørge for at trenere i klubben har gjennomført relevant delkurs i forhold til alder på spillere de har ansvar for. Vi har 21.000 jenter og gutter i Barnefotballen ( 6 – 12 år ) i NFF Trøndelag som fortjener trenere med riktig og relevant kompetanse!  

Gjennom teori og mye praksis på feltet gir NFF Grasrottrener kurset trenere kunnskap om å lede en gruppe, skape et godt miljø, sette i gang god fotballaktivitet og påvirke fotballferdigheten i riktig retning.

Les mer om kursets innhold og oppbygning: https://www.fotball.no/trener/nff-c-lisens/nff-c--lisensutdanningen/

Alle kursdeltakere melder seg direkte på det kurset, hos det kursstedet, de ønsker. I påmeldingsskjemaet finner man hvilke kurs det tas sikte på å gjennomføre. Maksimalantall pr. delkurs er 28 deltakere pr. kurssted. NFF Trøndelag vil stenge påmeldingen fortløpende idet maksimalantallet er nådd. Her praktiseres først til mølla! Minimumsantallet er 14 deltakere for at et kurs skal gjennomføres.

All påmelding skjer elektronisk via dette påmeldingsskjemaet

Påmeldingen stenger søndag 17.september.

Husk å velge Utleira som arrangørklubb!

Utleira fotball oppfordrer alle trenere og lagledere som bidrar mot lag i klubben til å melde seg på. Klubben dekker kurset så lenge du er aktiv i klubben påfølgende år/sesong.

Send en tilbakemelding til ole.mo@crossplatform.no når du har meldt deg på kurs. 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline