St Olavsloppet 2017 - Dag 4

Postet av Utleira IL - Ski den 17. Jul 2017

Mila startet vår ferd mot Trondheim siste dagen. Hun løp etappen fra Levanger til Skogn. Nok en dag med varmt og fint vær. For mange løpere så varmt at det bød på utfordringer. Røde Kors oppfordret alle løpere til å drikke mye før de la ut sin etappe.

Mia i gang med sin etappe fra Roglan til Åsen. 

Jonas først ut for Lag 1. Jonas steppet inn for Tuva som hadde blitt syk. Dermed ble denne etappen den første av 2 denne dagen.

Jonas med kontrollert åpning, men jobbet seg oppover i feltet etterhvert og vekslet likegodt først på Skogn, og sendte Julian ut i tet videre mot Roglan.

Julian tilbake i bra slag etter sykdom og skade. Leverte stafettpinnen videre til Sivert på Roglan.

Sivert i ny fight med Søskenbarna Fuglem inn mot Åsen. Sivert ble innhentet noe i starten, men hadde krefter igjen mot slutten og vekslet først.

May Britt og Aksel ut på samme etappe. 

Aksel ut først i retning Åsenfjord. Mona og Jonas heier han fram.

I Åsenfjord venter Kasper på Aksel. Kasper ut på samme etappe som han hadde ifjor. Da gikk det så bra at han fikk fornyet tillit i år. Etappen går først rett opp og så rett ned til Fættenfjorden.

Mens Bernt Emil løp fra Fættenfjorden, venter Henrik ved Steinvikholmen. Denne vekslingsplassen har flere ganger blitt kåret til Loppets beste. For Lag 2 startet superreserve Vibeke. På dette tidspunktet var Lag 2 fortsatt et godt stykke foran Lag 1. Etappen fra Steinvikholmen er et rent motbakkeløp opp til Framnes stadion på Skatval.

Øverlands Minde, Stjørdal. Varmen hadde slått til for fullt. Vegar hjelper Martin med avkjøling. Martin og Sofie løp etappen fra Stjørdal til Gevingåsen, som avsluttes med en kraftig motbakke.

Bjørn på tur inn til veksling for Lag 1.

Sofie tar over for Marit.

9,2 kilometer i 26 grader.

Sofie på tur opp Gevingåsen.

Snart på toppen.


Anne på etappen mellom Gevingåsen og Hommelvik. Her er hun ferdig med nedoverbakken og skal snart inn på Malvikstien.

Hedda løp også fra Gevingåsen til Hommelvik. Her passerte hun en løper som åpenbart ikke kunne holde samme tempo. Mulig han snappet opp noen tips på riktig løpesteg.

Hedda ferdig med etappen og Jonas på god vei mot Vikhammer og sin andre etappe for dagen. Skryt til Hommelvik som var en av få vekslinger som solgte kaffe.

Henrik langer drikke til Jonas ved Storsand. 

Sander løp fra Vikhammer til Ranheim og vekslet med Even ved Grillstad. 

Lag 1 avsluttet som de startet på onsdag. Filip løp både første og siste etappe i St Olavsloppet 2017.

Kristine med siste etappe for Lag 2. Et fornøyd lag følger henne på de siste meterne inn mot mål. 

Fornøyd ankerkvinne. Kristine med sterk sisteetappe.

To lag med tilsammen 102 etapper. Vi har løpt 674,6 kilometer. Alle vekslinger gikk i orden. Fantastisk innsats.

Bankett i Utleirahallen. Lag 2 med velfortjente medaljer.

Medaljer også til Lag 1. Laget stakk av med en meget gledelig 15. plass i klubbkonkurransen og mottok premie på 2000 kroner for innsatsen. 

Vel blåst, vel løpt! Takk til alle løpere, støtteapparat og heiagjeng for fantastiske dager.  Vi gleder oss allerede til neste års utgave av Loppet!

Mvh

Stig Ove Næss

Lagleder





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.