Storsjøcup

Postet av Fotball J15 den 6. Jun 2017

Det næmer seg Storsjøcup. Tidligere i høst/vinter var det flere som hadde meldt seg til å være med som foreldre og støtte. Nå ser det ut som om flere ikke har mulighet.

De som er påmeldt av jentene er:

Aurora, Dina, Guro, Ida Eline, Kristine, Lea K.H. Leah, Leah Tomine, Marthe, Milla, Nora Marie, Rikke, Sandra, Sofie, Victoria.

Foreløpig har Lisa meldt seg for å være der hele uka, Beate kan deler av uka, Vebjørn kommer til å være der. De som bor på skolen skal ikke betale for oppholdet, det tar vi fra lagskassa. Er det flere som kan og ønsker å bo på skolen med jentene? Meld i fra til Beate innen onsdag ettermiddag.

Jeg holder på å sjekke hva det koster med buss til Østersund. Hvis ikke er vi avhengig av at fire biler kjører for å få plass til alle. Som jeg har forstått det er det flere av dere foreldrene som kommer i slutten av uka og heier på og at vi da er det mer sannsynlig at vi får hjemreisen til å gå opp.

Vi i lagledelsen har et møte i morgen kveld, så da kommer det oppdatert info etter det.

Vi ser av erfaringer nå at vi kunne gått inn i et tettere samarbeid med de andre lagene og leid buss til og fra til cupen men dette får vi planlegge bedre til neste år. Toget pleier visst å være fullt. Har også forslag om at det utpekes en cup ansvarlig på slike reisecuper som kan koordinere med de andre lagene også.






Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.