Strålende sol og gode resultater på Olavstafetten

Postet av Utleira IL - Ski den 1. Mai 2017

5 lag fra Utleira stilte til start på Olavstafetten i solskinnet på Øya, mandag 1. mai.

Kajsa, Linnea, Kristine og Vilde stilte til start i klassen Mix 8-10 år. Jentene viste resten av lagene ryggen og tok hjem seieren i klassen. I alt 9 lag deltok i klassen og det ble en spennende kamp Kyrksæterøras guttelag. Kajsa løp 100 meter på første etappe og sendte Linnea ut i teten. Linnea fikk sterk konkurranse på sin etappe på 50 meter, men takket være godt sporvalg og god veksling, beholdt hun ledelsen.

Da Kristine la ut på den lengste etappen hadde hun en ledelse på 5 meter. Den kom godt med, da hun møtte en meget sterk løper fra Kyrksæterøra som hadde tenkt å ødelegge festen for Utleira. På dette tidspunktet var de andre lagene langt bak og duellen stod kun mellom Utleira og Kyrksæterøra. Kristine måtte gi fra seg noen meter, men ikke mer enn at det var mulig å ta igjen på siste etappe.

Vilde var vår ankerkvinne. Med Vildes vinnervilje og entusiastisk virksomhet på sidelinjen, kom Utleira først i mål, 7 hundredeler foran. Selvsagt med elleville scener i målområdet.

Se hele løpet filmet med drone her:

I klassen gutter 11-12 år stilte et sterkt mannskap fra Utleira. Martin, Håkon, Sander, Julian og Filip. Det endte med pallplass for guttene.

På den lengste stafetten stilte vi med lag i åpen klasse. Nok en pallplass til Utleira. På laget var William, Hedda, Nils Ole, Bernt Emil, Bjørn, Henrik og Tonje. Laget fikk løpe i samme heat som elitelagene i herreklassen som holdt et meget høyt nivå.

Utleira stilte også med lag i klassene jenter 13 - 14 år (5.plass) og gutter 13-14 år (4. plass). Vi har dessverre ikke bilder fra disse lagene, men flere bilder fra stafetten mottas med takk.