Utleira - Byåsen Bredde

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 22. Feb 2017

Byåsen Bredde var motstander i sesongens siste hjemmekamp. Fire minutter inne i kampen står det 0-4 på tavla i bortelagets favør. En noe frustrert Martin banker timeout-kortet i bordet. I løpet av det neste kvarteret har vi utlignet til 8-8. Forsvars- og målvaktsspill fungerer bedre og Cecilie kommer inn og får løst angrepsspillet på utmerket vis. Flere av gangene i samhandling med Mathilde på linja, mot et offensivt forsvar. En god målvakt i byåsenmålet gjør at vi fortsatt brenner mange av våre sjanser, men vi evner likevel å gå til pause med en ettmålsledelse.

Begynnelsen på andreomgangen spilles i overtall, etter ei utvisning helt på tampen for Byåsen. I løpet av den perioden går vi fra 11-10 til 13-12. Med andre ord, ingen imponerende overtallsperiode. 12 minutter ut i omgangen har Byåsen igjen utlignet. Noen viktige ballvinninger som ender i mål og en god Aurora i mål, gjør at vi likevel er kneppet foran. Da det gjenstår sju minutter, sender June oss opp i en firemålsledelse, 22-18, en ledelse som i utgangspunktet burde gjøres oss tryggere. Den gang ei.

Vi taper den neste perioden 0-3 og er bare ett mål foran da det gjenstår to minutter. Nok en gang blir det hektisk og spennende på tampen. Ida bryter igjennom, og setter iskaldt inn sin første scoring i kampen, når det gjelder som mest. Aurora hindrer gjestenes to siste gode forsøk og dermed vinner vi nok en jevn kamp, grunnet vårt gode lagspill og viljen til å aldri å gi oss. Vår ÅTTENDE strake, noe som gjør at vi er med i toppen og kjemper om medalje! Igjen er det Aurora som stikker av med bestemannsprisen, en avgjørelse hun selv ikke var helt enig i. Det var flere gode kandidater, men grunnet et veldig solid spill gjennom 2 x 30 minutter, samt noen særdeles viktige på slutten, trakk hun det lengste strået.

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

Utleira - Byåsen Bredde 23-21 (11-10)

Stine Martinsen (ikke benyttet), Aurora Vasseljen, Ida Handberg 1, Tora Sletvold 2, Martine Lyse 3, June Nilsen 2, Sanne Johnsen 5, Mathilde Holck 6, Ingvild Følstad 1, Cecilie Ljostveit 3, Thea Nitteberg, Johanna Jacobsen (ikke benyttet), Tina Alise Martinsen (ikke benyttet).

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas #select#ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenør#møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk