Utleira - Ålesund HK

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 30. Jan 2017

Ålesund var gjestende lag i Utleirahallen i går. Det ble en merkelig kamp mot laget som ligger nest nederst på tabellen.

Ålesund kommer best i gang. Det går litt tregere med oss i åpningsminuttene, men vi kvikner heldigvis til relativt kjapt. Denne kampen har vi en annen taktikk enn det som har vært vår "suksessoppskrift" de siste kampene, og det er tydelig at vi bruker litt tid på å omstille oss, tross gode kampforberedelser. Helt bevisst sørger de turkise for å dra ned tempoet hver eneste gang de har mulighet. Det blir en tålmodighetsprøve for offensive utleirajenter, som er vant til et betraktelig høyere tempo. I etablert forsvar sliter med å stoppe Ålesunds unge storskytter, som treffer til gangs, og deres samspill med linja. Likevel løser vi arbeidsoppgavene bedre og bedre og ved pause står det behagelige 14-7.

Etter sidebyttet får vi det atskillig mye vanskeligere. Ålesund scorer sju (!) uten at vi får en eneste nettkjenning. Det går over ni minutter før vi får ballen forbi vår tidligere lagvenninne i ålesundmålet. Vi får satt forsvarsspillet igjen og Stine plukker det meste som slipper forbi. Når vi i tillegg skrur opp tempoet når vi vinner ballen, er bortelaget sjanseløse. Thea er en av de som virkelig kommer til sin rett og løper inn hele åtte scoringer totalt. Også June får vist sitt repertoar og ender med seks fulltreffere. Hun gjør også en god og viktig jobb i forsvar. Tora er som alltid solid i alle spillets faser og står til slutt med sju mål.
En rar kamp og langt ifra årsbeste, men det holder til to poeng mot Ålesund. Thea kåres til vår beste spiller og blir også kampens toppscorer.

Utleira - Ålesund 29-21 (14-7)

Stine Martinsen, Mathilde Tømmerås, Ida Handberg 1, Tora Sletvold 7, Martine Lyse 1, June Nilsen 6, Sanne Johnsen, Mathilde Holck 1, Ingvild Følstad 3, Cecilie Ljostveit, Thea Nitteberg 8, Johanna Jacobsen 2, Tina Martinsen.

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas#select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist#rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank#proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.