​Nok en solid seier for seniorgutta

Postet av Fotball G19/Sr herrer den 12. Jun 2016

(Fosenlaget – Utleira 0-3) Et formsterkt Utleira overbeviste med ny festaften da de beseiret Fosenlaget på Lade søndag 12. juni.


Mål:

Anders Hanssen (0-1)

Martin Johansen (0-2)

Martin Johansen (0-3)


Hoveddommer: Kjell Arne Bolkan (Namsos IL)


Utleira XI (4-3-3)


Jonas Sæther


Lasse Gjengår – Pål Gunnar S. Hovelsen – Magnus Johansen – Vegard R. Kvalvær


Stian B. Hansen – Martin Krogstad – Anders Hanssen


Christian Aamodt – Martin Johansen – Yama Moradi


Innbyttere: Jørgen Blokkum, Eine Rokkones, Gard F. Eriksen, Jan-Eirik Laugsand og Vegard Fjellgaard


Det var duket for festfotball da Utleira «gjestet» Fosenlaget på OBOS kunstgressbane denne søndagen. Alle forholdene tilsa et sommerlig oppgjør fylt med sambafulle finesser og praktfulle scoringer en bare kan finne i norsk sjettedivisjon.


Utleira tok tidlig styring

Og det var ikke mange minutter som skulle til før de oransje tok initiativet i kampen. Etter en svært positiv formkurve fra de siste kampene, var Utleira ved godt mot innledningsvis.

Følgelig kom også kampens første store muligheter for Stubbangjengen, men det var først etter en hektisk situasjon inne i Fosenlagets 16-meter, at den første scoringen kom. Nylig omskolerte indreløper, Anders Hansen, viste sin tillærte spisskompetanse, da han snappet ballen inne i boksen. En klinisk plassert avslutning suste inn i nettmaskene bak Fosenlagets keeper, da den tidligere venstrebacken sendte Utleira opp i en 1-0 ledelse.


Enveiskjørt affære

Videre kom mulighetene som perler på en snor for bortelaget, og det skulle bare et stykke måltjuv til for å få omdannet sjansene til mål, en rolle som kledde storscorer Martin Johansen tilsynelatende svært godt.

Et gjennombruddshissig løp av spissen sendte ham bak Fosenlagets intetanende forsvarsrekker. Målmaskinen gjørde dermed som så mange ganger før i sesongen. Da var det ikke sjokkerende på mange at ledelsen nå var doblet, og måltavla viste 0-2 til Utleira


Den helt store målfesten uteble

Det sto ikke på sjanser denne sene sommerkvelden, og med litt mer resolutthet kunne nok målene blitt flere for Utleira. Likevel var nok det meste avgjort ved mål nummer tre for kvelden for de oransje.

Et stormløp av Christian Aamodt fikk Fosenlaget til å se ut som rundingsbøyer, da han bestemte seg for å være involvert i kveldens siste bortescoring. Da han nådde dødlinja sendte han uselvisk ballen i vei mot Martin Johansen, som gladelig tok imot sin andre scoring for kvelden. Med en enkel tap-in og 0-3 i sekken for Fosenlaget, virket det som de blåkledde var, mer eller mindre, resignerte.


Trøstepremie for hjemmelaget

Det kom som et lite plaster på såret for Fosenlaget, da en av deres menn ble felt i løpet av en visitt i Utleiras straffeområde. Dommer Kjell Arne Bolkan pekte umiddelbart på straffemerket, og Fosenlaget fikk sin antatt største mulighet for kvelden.

Trøsten uteble derimot, for en mislykket markkryper til side for målet til Jonas Sæther var det nærmeste hjemmelaget kom denne kvelden.

Videre tok dommer fløyta til munnen ikke lenge etter straffebommen, og en ny, viktig trepoenger var et faktum for et imponerende Utleira-lag.


Utleiras Beste: Martin Johansen

Tilskuertall: Glissent

Værforhold: Lunt

Innsats: Solid


Neste kamp for senior spilles mot Malvik i OBOS cupen på Utleira kunstgress onsdag 15. juni. Avspark er klokka 20.30. Vi håper å se deg der! :-)


Referent: Magnus Rein Hatletveit


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.