Ungdomsgruppa 2016-2017

Postet av Utleira IL - Ski den 3. Jun 2016


Vi har starter en del fellestreninger for ungdomsgruppa i juni. Se i kalenderen hvor og når treningene foregår. I tillegg ligger det inn arrangementer som anbefales og som er god trening i forhold til utholdenhet. I en sommerperiode der mange driver flere idretter/aktiviteter er det ikke forventet at alle stiller på treningene, men kom når dere ikke har annen aktivitet eller er bortreist :-)

Vegar Granheim vil ta hovedansvar for planlegging av treninger og er hovedtrener. På treningene er det forskjellige trenere som har ansvaret, men det vil svært ofte være flere trenere med på gjennomføring. Følgende vil være trenere i ungdomsgruppen; Lars Bjørnar Listhaug, Morten Tveit, Frode Jermstad, Ragnar Melhus, Marit Henden, May Britt Fuglem og Christian Fuglem. I tillegg vil det være resurspersoner som trekkes inn ved behov, her har blant annet Stig Nilsen, Bjarte Engen Vik og Nina Kaldal Wold stilt seg disponible.

Ungdomsgruppen deles i 2 treningsgrupper (2000-2003 og 2004) der 2004 stort sett har samme oppmøtested og tid. May Britt og Christian vil gjennomføre treninger som er best mulig tilpasset gruppen, ferdighet og årstrinn. Treningene for 2004 vil legges inn i kalenderen i egen oppføring.

Store deler av juli vil være uten fellestreninger, men vi starter opp fellestreninger igjen i første del av august. Følg med i kalenderen.

Vi jobber også med øvrig organisering rundt ungdomsgruppen. Det vil bli en oppmann for ungdomsgruppen som samarbeider med en oppmann for junior. Det etableres en sosialgruppe som vil bidra med diverse aktiviteter i tillegg til at noen kan få ansvar for informasjon. Alt er ikke på plass pr i dag, men forhåpentlig vis på plass i løpet av sommeren/tidlig høsten. Ønsker du å være delaktig i en rolle, ta kontakt med Vegar.

Vi vil innkalle til foreldremøte etter sommerferien der vi kommer inn på ytterligere plan og aktiviteter.

Skulle det være noen spørsmål, ta kontakt med Vegar eller noen av de andre trenerne.

God sommer :-)

Vennlig hilsen

Vegar Granheim



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.