Solid seier for senior

Postet av Fotball G19/Sr herrer den 8. Mai 2016

(Utleira – Ranheim 7-0) Utleira fikk en etterlengtet hjemmeseier da de tok imot Ranheim søndag 08.05.


Mål:

Magnus Johansen (1-0)

Martin H. Krogstad (2-0)

Magnus Johansen (3-0)

Magnus Johansen (4-0)

Yama Moradi (5-0)

Martin Johansen (6-0)

Martin Johansen (7-0)


Hoveddommer: Eirik Gärtner Knutsen, Sjetne IL


Utleira XI (4-3-3)


Jonas Sæther

Lasse Gjengår – Eivind Solum – Magnus Johansen – Thomas Isefjær

Stian B. Hansen – Simen Løvhaugen – Martin H. Krogstad

Eine Rokkones – Jørgen Blokkum – Jonathan Mikalsen


Innbyttere: Martin Johansen, Yama Moradi, Ådne Toldnes, Kristian Erichsen, Fredrik Larsen, Martin Mjønes, Stian Bratsberg.


En ny søndag i sjette divisjon for menn var som vanlig tilbake med prestisjetunge kamper, og denne gangen var det avspark ved Utleira fort. Et gjestende Ranheim fikk smake på et hjemmelag som var sugne på seier, noe som ble gjenspeilet i løpet av 90 minutter representert med en maktdemonstrasjon fra de oransjes side.


Hjemmelaget viste spilleglød

En tidlig corner fra hjemmelaget skulle vise seg å bli starten på festkvelden for Utleira. En godt slått dødball landet på den tilbakekomne Magnus Johansen, som solid markerte sitt comeback fra skade med en praktheading av de sjeldne bak Ranheims overrumplede målmann, og befestet med det stillingen 1-0.

Og det var tydeligvis den berømte ketchup-effekten som skulle være stikkordet for kveldens prestasjoner. Et smidig raid av indreløper Krogstad like etter premierescoringen, ga ham plass og rom for et innleggsforsøk. Likevel ble det påståtte «skuddet» (fra spillerens side) til en utagbar lobb som bidro til en fortjent to-måls ledelse for de oransje.


Total oransje-dominans

Det ble en noe «skuffende» kveld for Utleiras sisteskanse, som ikke fikk nevneverdig å jobbe med av sjanser mot hjemmeburet. Hjemmelaget var åpenbart bestemt, og det skulle bare komme mer fra Krogstad og Co.

Kampen hadde akkurat rukket å roe seg litt, da midtbanespilleren feiet av gårde et varselskudd fra 20 meter. Ballen tok imidlertid veien innom stolpen og ut over dødlinja, men det var likevel et lite forvarsel for hva bortelaget hadde i vente den drøye neste timen.


"Det handler om å gjenskape prestasjoner". Et svært kjent sitat fra trener Rune Burkelands notatblokk, og det var nemlig akkurat det Magnus Johansen gjorde da han stanget inn dagens tredje scoring for hjemmelaget på nok en corner. Et buet, fint innlegg fra Fredrik Larsen fant igjen veien til hodet til midtstopperen, som virkelig viste tegn på det enorme spillesuget etter skaden da han bidro til stillingen 3-0.

Den totale Utleira-dominansen var bare en underdrivelse da kvelden ble komplett for stopperkjempe Johansen. Et klassisk Utleira-angrep resulterte i klabb og babb for Ranheim, som måtte se seg nødt til å bruke skitne triks for å forsøke å bli kvitt ballen.

Dette ble naturlig nok sanksjonert med straffespark for Utleira, hvor det påfølgende straffesparket lurte keeper i feil retning og fullførte aftenen for Magnus Johansen med et kontant hat-trick i tilbakekomsten.


Hjemmelaget arrangerte målfest

Og nå kom virkelig sjansene som perler på en tråd. En overgang i verdensklasse på Utleiras venstrekant endte til slutt med en tversoverpasning til en forutinntatt Yama Moradi, som med en enkel tap-in meldte seg på scoringshowet på Utleira kunstgress og anbrakte det femte målet for dagen til hjemmelaget.

Men det var og forble Johansens kveld denne søndagen, samtidig som det også skulle vise seg å være cornernes kveld. Dagens ente hjørnespark i de oransjes favør ble svingt inn i feltet, og Johansen takket og bukket for ny scoring. Magnus Johansen spør du deg kanskje? Neida, denne gangen var det faktisk navnebror Martin Johansen som tok over praktheadingstempelet til sin lagkamerat og bidro til stillingen 6-0 i en relativt avgjort affære av en fotballkamp.

Mot slutten kom også en leken kontring på venstre av Krogstad til sin rett, da han uselvisk chippet ballen på bakre stolpe til Martin Johansen, som nærmest løp ballen i mål og satte et bastant punktum på et svimlende 7-0 resultat for Utleira.


Utleiras Beste: Magnus (/Martin) Johansen

Tilskuertall: Flere enn vi hadde regnet med

Værforhold: Overskyet

Innsats: Fremragende


Neste kamp for senior spilles mot Nationalkameratene på Hallset kunstgress onsdag 11. mai. Avspark er klokka 20.00. Vi håper å se deg der! :-)


Referent: Magnus Rein Hatletveit


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.