Kampreferat: Meldal - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 19. Feb 2016

18. februar 2016

Vi hadde bestemt oss for at vi skulle vise at vi kunne bedre enn det vi viste mot Sverresborg. Vi var svært revansjelystne!

Kampen starter veldig jevnt, og lagene følger hverandre de første ti minuttene. Vi scorer noen mål bak fra banen, og Meldal får også vist at de har gode skyttere. Midtveis i første omgang begynner vi å slite. Vi får ikke ting helt til å stemme i forsvar, og vi får derfor heller ikke mange redninger. Fremover begynner vi igjen å bli stresset, og Meldal går opp i fire måls ledelse. Vi tar timeout, og blir enige om å ta det med ro.

Cecilie tar ansvar, og putter flere fine mål. Samtidig som hun er nest sist på mange baller. Med roligere hoder og mer tålmodighet får vi gode avslutninger fra June og flere andre bakspillere. Vi går til pause med 13-13.

I andreomgang kjører vi på fra start og ser oss aldri tilbake. Vi viser at vi er et lag med mye fart og gode spillere. Mathilde T. står godt i mål. Fremover fortsetter Tora og Hanna R. og styre angrepet, og dette gjør de bra. Forsvaret blir bedre og vi får også til noen kontringer fra begge sidene. Vi vinner andre omgang med 10 mål, og stillingen blir til slutt 30-20. Deilig!

Meldal - Utleira 20-30 (13-13)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Pia Rehaug, Tora Sletvold, Tone Haugerud, June Nilsen, Lina Torvik, Malin Løset, Cecilie Ljosveit, Elisabeth Hammerstad, Johanna Jacobsen, Mathilde Holck, Hanna Kroppan, Hanna Ronglan.