Grunntrening for alle utøvere i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 9. Nov 2015

Sportsstyret i Utleira IL har vedtatt å prøve ut grunntrening per årstrinn på tvers av særidrettene. Det eneste kravet er at man er medlem i Utleira IL.

Grunntreninga vil ha fokus på kondisjon, styrke, bevegelse og avspenning. Dette vil styrke den generelle helsa til våre utøvere og gjøre dem bedre rustet til å tåle belastningen av særidrettene og holde dem skadefri. Vi håper også at det skal styrke samarbeidet og felleskapet i årstrinnene uansett hvilken idrett man driver med.

Det vil også frigjøre mer av tiden særidrettene har tilgjengelig på bane og i hall til å terpe på idrettsspesifikk trening.

Vi ønsker å sette ned en arbeidsgruppe som skal arbeide frem dette konseptet, som skal prøves ut på jenter og gutter født i 2006, i første omgang.

Gjennomføringen av treningene vil bli foreldrebasert, som all annen trening i idrettslaget, arbeidsgruppen vil derfor ikke binde seg til mer enn 8-15 timer arbeid fordelt på 4-5 møter.

Vil du eller kjenner du noen som vil bidra inn i denne arbeidsgruppa. Ta kontakt med Vibeke Remseth på mobil 40048680 eller mail: vibekeremseth@gmail.com

Håper å høre fra DEG!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.