Molde 2 - Utleira Topphåndball

Postet av Utleira IL den 19. Jan 2015

Lisa Nilsen
7. november 2014

Starten på kampen er litt tafatt. Vi sliter med å få satt forsvaret og Moldes skyttere scorer flere mål før vi våkner. Kampen er jevn. Iva tar timeout cirka midtveis i omgangen og krever at forsvaret må bedres, noe vi responderer bra på. Etter atten minutter med håndbrekket på, bestemmer vi oss for å gi full gass. Vi spiller tøffere og mer aggressivt, noe vi også drar nytte av i angrep. Vi scorer stort sett fra alle posisjoner. Vi tar pause med ledelsen 9-13.

I andre omgang fortsetter vi der vi slapp, og med det drepes all spenning. Ledelsen bare øker og øker. Dette til tross for at vi gjør en del tekniske feil, men hjemmelaget evner ikke å utnytte disse. Det er ingen tvil om at poengene skal bli med bussen tilbake til Trondheim. Lisa storspiller både i forsvar og angrep med mange fine gjennombrudd, samt mål på 7-meterskast. Sanne setter stort sett alle kantskuddene og får også vist fram skuddarma fra distanse. Pia får mange innspill på linja, som ender i mål eller 7-meterskast. I tillegg var hun også hissig på returballene. Hilde gjør nok en god kamp med å stenge buret bakerst, særlig i andreomgangen. Vi slipper inn bare 16 mål totalt. Malin kommer innpå med et voldsomt driv og brilljerer igjen med mange lekre innspill. Det ender i kjempeseier og to poeng.

Alt i alt er vi fornøyd, selv om det ble ekstra trangt i bussen med poengene i bagasjen.