Klar seier i toppkampen mot NTNUI

Postet av Utleira IL den 5. Feb 2023

Det er mange som var spendt før toppkampen mot NTNUI som har gjort en meget sterk første halvdel av sesongen. De er tabellnabo å har sagt klart i fra at de ønsker å være med hele veien inn for å muligens rykke opp til 1.Divisjon. Kampen starteetmeget jevnt og halveis i 1.Omgang leder NTNUI med ett mål. Utleira skaper mer enn nok sjanser, men sliter med å få ballen i mål.  Hannah Tornes varter opp med noen meget viktige redninger som holder Utleira i kampen mens de selv er i undertall.  Lagene følger hverandre jevnt , men med to minutter igjen av omgangen får Utleira en ett målsledelse som de holder helt inn.

Utleira kommer på banen med mer trøkk og mer tempo fra start av i 2.omgang. Flere spillere melder seg på fremover på banen og de drar fra de første ti minuttene opp til 19-13 . Utleira maler på og NTNUI virker mer og mer slitne. Det er ingen tvil om hvor seieren havner til slutt. Det blir hele 33 - 22 til slutt.  Før jul endte samme kamp uavgjort 31-31.