Utleira tar en viktig hjemmeseier

Postet av Utleira IL den 22. Jan 2023

Det starter meget bra i 1.omgang med høyt tempo og direktespill der Utleira drar i fra. Midtveisi omgangen kladder det, så Lhf09 kommer inn i kampen tar over og leder med hele tre mål før hjemmelaget våkner. Inn til pause er det en knapp 13-12 ledelse.

Det er et påskrudd hjemmelag som kommer på, i 2.omgang. Tilbake er forsvaret, farten og viljen til å løpe. Drar skikkelig i fra fra første sekund og holder koken . Midt i omgangen leder Utleira med hele 8 mål. Resten av kampen drar Utleira bare mer og mer fra . Viser helt klart forskjellen på topp og bunn i 2.Divisjon.  Veldig godt gjennomført hjemmekamp. 35 - 21 står det på taval tilslutt. Tirsdag er det allerede ny kamp borte mot Strindheim i Leangenhallen. Her tregner laget full støtte. Kamp start kl. 1900.