Futsal Elite med fem strake

Postet av Utleira IL den 28. Nov 2022

Utleira futsal elite herrer spilte i helga to seriekamper hjemme i Utleirahallen. Lørdag ble det seier 6-3 mot KFUM, og søndag seier 9-2 mot Sjarmtrollan.

Fasit så langt er fem strake seire og tabelltopp.

Utleira – KFUM 6-3 (2-1)

Vi tar til slutt en komfortabel seier mot KFUM etter at en god periode i andre omgang sendte oss fra 3-2 til 5-2. Vi tok ledelsen i første omgang etter et godt skudd fra Magnus Johansen og var i det hele tatt det førende laget. Flere gode sjanser til tross, det er KFUM som scorer det neste målet med et par minutter til pause. Heldigvis er Magnus Johansen på plass igjen like etter og sender oss til pause med 2-1-ledelse.

I andre omgang øker Oskar Andreassen jr. til 3-1, før KFUM reduserer til 3-2 og sikrer fornyet spenning. I vår gode periode øker Rickard Halvorsen og Sindre Welo til 4-2 og 5-2, før KFUM tar ut keeper med rundt 5 minutter igjen. De setter først en ball i mål til 5-3, men like etter tar Even R Kvalvær gnisten ut av motstanderen ved å sette ballen i tomt mål.

Alt i alt en bra gjennomføring som sender oss opp på toppen av tabellen.

Utleira – Sjarmtrollan 9-2 (5-1)

En strålende prestasjon sikrer kalassifre mot en av gullrivalene. Vi tar ledelsen før minuttet er spilt, og selv om Sjarmtrollan får en utligning blir det bare en parentes når vi kjører over dem og går til pause med 5-1.

I andre omgang fortsetter vi kjøret og øker kjapt til 7-1. Sjarmtrollan tar så ut keeper, og vi setter 8-1 i tomt mål. 9-1 kommer ved Robin Johansen, som scorer sitt aller første mål i Eliteserien. Sjarmtrollan reduserer så til 9-2 på tampen, som blir sluttresultatet.

Våre mål ble scoret av Oskar Andreassen (3), Simon Johansson, Erlend Vie (2), Lars Erling Killingberg, Andreas Økland og Robin Johansen.

Dagens Utleira-spiller ble Oscar Andreassen jr., som får gi 1000 kroner fra dagens kampsponsor Visiontech til et veldedig formål. Oskar ønsker å gi pengene til Zuccarellostiftelsen. Vi topper nå tabellen med 15 poeng på 5 kamper, foran Vesterålen futsal som har 12 på sine 5 kamper.

Neste helg kommer Fredrikshald (lørdag) og Sandefjord (søndag) til Utleirahallen.

Kampene spilles lørdag klokken 16:00 og søndag klokken 12:00