Utleira med seier i serieåpningen

Postet av Utleira IL den 17. Sep 2022

Det er som alltid knyttet ekstra spenning til en serieåpning. Det ble også i år en jevn første kamp imot Elverum. Denne gangen på bortebane.  Utleira kom skeivt ut i 1.omgang og det lugget skikkelig foran mål og det florerte med tekniske feil . Det var tydeligvis litt nerver i laget fra start. Elverum knep til seg en 9-6 ledelse. Utleira tok seg skikkelig sammen på slutten av omgangen og gikk til pause med  ledelse 9-10.

En fornøyd gjeng etter kampslutt.

De første ti minuttene i 2.omgang vartet Utleira opp med mye flott spill og dro i fra før det jevnet seg ut. Resten av omgangen ble det stillingskrig . Utleira klarte å holde seg foran lenge før Elverum igjen fikk et måls forsprang. Igjen klarte Utleira å snu det til sin fordel og stakk av med seieren. Kampens beste for Utleira ble Hannah tornes som avsluttet kampen med å redde straffekast.