Utleira vant på tribunen

Postet av Utleira IL den 31. Aug 2022

Det var knyttet spenning til dagens kamp mot Byåsen Håndball Elite. Spennnende å møte et lag fra Rema 1000 Ligaen som har sin serieåpning allerede på Søndag imot Storhamar.  Det var et tent Byåsen forsvar som startet kampen med en motivert Annick lipman bak i målet som stengte totalt første halvdel av omgangen. Utleira klarte å spille seg til flere gode muligheter , men fikk ikke utelling på sine sjanser. I Utleira sitt mål startet også Ingvild Holmen helt fantastsik. Det gjorde at ikke avstanden ble avskrekkende . Lagene gikk til pause på stillingen 9-16 etter et litt tvilsomt siste mål som ble godkjent i favør Byåsen håndball Elite. siste halvdel av 1.omgang viste Utleira seg frem både i forsvar og angrepsspill.  Det å lykkes mot lag fra øverste nivå er viktig for videre utvikling.

Synne Olsen født i 2005 gikk uredd til verks imot Rema 1000 liga laget Byåsen Håndball Elite .

Det ble en ganske lik 2.omgang der Utleira skaper mye i første halvdel av omgangen. De får samtidig litt ekstra juling som det skal være mot lag fra øverste nivå. Utleira holder god stand gjennom hele kampen.De siste  minuttene av kampen blir litt rotete som det ofte blir i håndballkamper. Utleira kan ta med seg denne erfaringen å bruke den godt inn mot seriestart. Største forskjellen er vel at man bør bearbeide enda mer mot et sterkere lag . Noe Utleira til tider klarte veldig bra.Det er bare å glede seg til serie start.

Magisk stemning på tribunen med allsang gjennom hele kampen ,

Kamp forbredelsene i dag var på et nytt nivå med felles mat, spillemøter i forkant av kampen . noe som blir gjort på alle hjemmekamper i år.

Felles måltid og spillemøte før hjemmekamper er en del av den nye hverdagen til Utleira sitt seniorlag.

De yngste i klubben ville bidra med ansiktsmaling før kampen.

Helt tilslutt må vi takke arrangører på vip, og i hallen som sammen med publikum skaper fantastiske rammer for å se håndball.

Spillerne var raskt frempå for å takke sitt meget gode hjemmepublikum. Betyr mye for spillere å ha et slikt publikum i ryggen på hjemmebane.