Utleira Friidrett på Kruska Trondheimslekene

Postet av Utleira IL den 9. Jun 2022

Helga 4. og 5. juni ble Kruska Trondheimlekene avholdt på Trondheim stadion på Øya. Utleira Friidrett var på plass med 8 utøvere.

Disse unge damene rasket med seg tilsammen 10 medaljer i løpet av helga.  Her under oppvarming søndag. F.v.: Malin Brokhaug Moe, Aurora Aune Wold og Sofie Felicia Murai-Ubby.

Erle og Iver Vullum-Bruer deltok på på lørdag. Erle med ny pers på 600 meter med tiden 1.58.27 min. Iver med med pers i lengde på 3,17 meter og debut på 600 meter.

Helle Kjøl Johansen tok seieren på 60 meter for jenter 14 år.

Vemund Urdalen før start på 60 meter.  Søndag deltok han på 200 meter og forbedret den personlig rekorden sin fra 33 til 29 sekunder. Han deltok også i kule hvor det ble 2. plass med et støt på 7,12 meter.

Aurora og Sofie mottar premie etter dobbelseier til Utleira i både høyde, 60 meter hekk og lengde i klassen jenter 13 år.

Malin Brokhaug Moe på toppen av pallen både i 60 meter hekk og i lengde.

Jonas Hombornes Husby deltok på 100 meter i klassen gutter 15 år. Med tiden 12,26 ble det en solid ny pers og seier i klassen.  Tiden kvalifiserte også til superfinale senere på dagen. Søndag leverte Jonas ny pers også 200 meter med tiden 26,06.