En lett borteseier mot Selbu

Postet av Utleira IL den 24. Mar 2022

Det er lite tvil om at de sentrale spillerne i laget har tatt opp hanskene å viser vei for de yngre spillere i gruppa. Det fikk vi igjen se i starten av kampen mot Selbu. I tur og orden tok Ingvild Flåm, sofie Fuglass, Ingvild Følstad og Eirin Skogen kommando foran mål å ga seg ike før det sto 0 - 8 på tavla. Først da fikk Selbu sin første nettkjenning. Til pause hadde Utleira full kontroll på kampen med en sikker 7-15 ledelse.

I starten av 2.omgang fikk Selbu tildels være litt mer med i kamen, men på stillingen 17-21 våknet igjen Utleira.  Anført av en meget scoringsikker Ingvild Flåm som ikke ga seg før hun hadde 9 mål ble dette en oppskriftsmessig seier på bortebane mot et lag som har hatt utvikling de siste kampene. Blant annet med en sterk seier mot Elverum.