Utleira TH - Ålesund HK

Postet av Utleira IL den 28. Okt 2014

12.10.2014

Søndag gjestet Ålesund Rosenborghallen. Vi visste det var et revansjesugent lag vi kom til å møte, da de turkise tok lørdagskveld uten poeng etter sin kamp i går. Før dagens kamp hadde vi ett poeng mer motstanderne, og vi var veldig klare for å kjempe for to poeng til.
Idét dommerne blåser kampen i gang, blir bortelaget møtt av en lydvegg. Jentene har virkelig godt inn for å kommunisere, og forsvarsarbeidet viser seg å dra svært god nytte av dette. Presise taklinger, godt samarbeid og rask forflytning. Vi får en pangstart på kampen og alt tyder på at jentene er fokuserte. Våre fem første mål er signert av fem forskjellige jenter. Vi spiller med høyt tempo i beina og raske ballvekslinger. Rundt ni spilte minutter er vi oppe i en femmålsledelse.
Den neste perioden er ikke fullt så bra. Ålesund viser at de også kan spille håndball med høyt tempo, og vi taper noen dueller her. Bortelaget reduserer vår ledelse, og er bak med kun tre. Iva tar timeout. Hva hun har sagt under peptalken er ikke kjent, men det ser i alle fall ut til å fungere. Tora viser at hun virkelig er tilbake etter skaden, og setter inn hele seks baller før det har gått en omgang. Vi fortsetter vårt tøffe forsvarsspill, og med flotte kombinasjoner og variert angrepsspill går vi til pause med en solid ledelse, 18-10.

Tora Sletvold
Toppscorer med sju mål.
Ålesund setter inn andreomgangens første scoring, men Elisabeth svarer med en skikkelig suser like etterpå, og det er verken hennes første eller siste. Pia følger dermed opp med mål på ei kontring. Hilde varter opp med nok ei strålende redning, før hun sender avgårde en lekker langpasning til vårt hurtigtog, Tone. Det ender i nok ei scoring. Vi er foran med 10. Jentene imponerer med utrolig godt lagspill og serverer hverandre det ene flotte målet etter det andre. Det gjenstår knappe ni minutter da Ålesunds lagleder tar timeout. Vi leder med tolv mål. Malin viser fantastisk styrke i forsvarsarbeidet som får tilskuerne til å måpe. Vi fosser over bortelaget de siste minuttene, og samtlige av våre utespillere havner på scoringslista. Sluttsignalet går, og vi kan juble over en fantastisk lagsseier og to deilige poeng!

Utleira - Ålesund HK 33-19 (18-10) Målfordeling finner du her.