En meget viktig borteseier

Postet av Utleira IL den 3. Des 2021

Etter en liten kamp pause var det klart årets siste 2.divisjonskamp borte mot Orkanger. Det har vært ei vrien nøtt for Utleira å få med seg et godt resultat fra Orkanger Idrettspark tidligere. Kampen starter litt trått, men det løsner for Utleira med tre scoringer på rad av en heltent Eirin Skogen som gir Utleira en 4 målsledelse halveis i 1.Omgang. Utleira går til pause med en soleklar 11-17 ledelse.

Kampens målgarantist ble Eirin Skogen med hele 10 Fulltreffere.

Karen Forseth spilte sin første kamp for Utleira å gjorde sine saker meget bra. Et godt samarbeid med Byåsen Håndball Elite har gjort dette mulig.  5 mål i sin første kamp.

Orkanger får det første målet i 2.omgang, men det er stortsett det de får med seg. Utleira med Eirin i spissen har ingen planer om å legge seg bakpå i 2.omgang. Ledelsen øker jevnt og trutt utover i omgangen. Det ender med en soleklar 20 - 32 seier. Med dette så tar laget pause på tabeltopp . Nå går laget inn i en uke med egentrening før de skal spisse formen inn mot andre halvdel av sesongen.