Et surt etmålstap , men lenge leve dugnadsånden!

Postet av Utleira IL den 1. Nov 2021

Det handler selvsagt mest om resultat i et lag med ambisjoner om å ta steget opp på nytt nivå.På en dag der det blir stang ut sportslig må vi hylle de som lagde fantastiske rammer rundt kampen. Mange gjorde mye for at det skulle bli stemning av topphåndball i hallen i går.  De som jobber med arrangement , yngres trenere som mobilserte seg og sine spillere. Styret og stor takk til de yngste som ble med på innløp. Det ble jobbet knallgodt i hallen underveis i kampen med trommer, allsang og generelt høyt støy nivå. Spillergruppa som har vært dyktige på sosiale medier med å lage stoff frem mot kampen. Vi får håpe at slike rammer frister til gjentagelse for alle involverte da engasjementet skapte rammer du knapt nok opplever på toppnivå .En stor takk til alle som kom og bidro til en festaften alle spillere, trenere og håndballen setter stor pris på.

Litt ekstra innsats fra alle, så kan vi skape flere slike kamper i fremtiden.

Det ble også spilt en kamp der det fra start av i 1.omgang lugget ekstremt mye i angrep for våre spillere. Hele omgangen gjennom. Ballen ville ikke i mål å resultatet ble 5-9 til pause.

Hovedtrener Willy Refnes og trener team skal bruke tiden godt inn mot de neste to kampene før jul.

2.omgang ble mye bedre  sett under et da vi fikk satt flere sjanser og sakte, men sikkert tok innpå Elverum. Det så meget lyst ut når Utleira klarte å snu kampen til 17-15. Men, det her var dagen da det ikke skulle gå. Elverum kom tilbake på slutten . Det endte 17-18 i favør Elverum. Nå venter en lengre treningsperiode før Utleira skal ut i 2 bortekamper før Jul.

Ingvild Følstad ble kåret til kampens beste spiller mot Elverum søndag.