Det ble en knallgod start på Tigerskolen

Postet av Utleira IL den 22. Okt 2021

Det er gjort mye  forarbeid i Utleira Idrettslag for å få et tilbud som skal gi alle unge utøvere 

et felles opplegg for der tilbudet inneholder Forebyggende , Bevegelighet, Styrke og basis teknikk med ball. Håndball hadde oppstart i går . Spillere i alderen 9-11 år og spillere 12 - 14 år er målgruppe. 

Det er viktig på flere områder å skape et slikt felles tilbud for unge utøvere. Det er sosisalt og samtidig utviklende for hver enkelt utøver. Samtreninger på tvers av aldersgrupper gir større muligheter for å bygge et stort felleskap der alle får de samme tilbudene i oppveksten.  

På hver trening får deltager servert et enkelt måltid i forkant av trening. Alle deltagere får også Tigerskolen T - Skjorte av klubben. Vi anbefaler alle å gi det lille ekstra får å få med seg tigerskolen. Generelt bra for alle barn og ungdom. 

Stor tetthet i instruktører for å ha mulighet til å følge opp flest mulig underveis . Veldig gode tilbakmeldinger og flinke instruktører som jobber med å se deltagere. 

Vi sier oss godt fornøyd med starten av Tigerskolen som helt sikkert vil utvikle seg og  bli et sterkt tilskudd i barne og ungdomsidretten i Utleiras Idrettslag i fremtiden. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.