Utleira sine G05 spillere klare for Bring

Postet av Utleira IL den 7. Sep 2021

I helga hadde G05 Utleira og Strindheim sitt felles Bring lag besøk av Ull/kisa og Lillehammer. 

Guttene vant begge kampene og er nå klare for å delta i Bring. 

Martin og Marius dagen etter helgas kamper

Vi fikk to av Utleira guttene til å si litt om helga og håndball hverdagen. 

Martin 

Jeg har vært i Utleira fra jeg startet med All idrett når jeg var 4-5 år, og har vært allsidig med mange idretter gjennom alle år. All idrett, ski, friidrett, fotball og håndball, men i fjor valgte jeg å satse kun på håndball. Jeg har hele tiden vært i Utleira, og er en ekte Utleira gutt. 


I år har jeg valgt å starte på håndball linja ved Strinda VGS for å utvikle meg ytterligere. Det gjør at vi har 4 treninger på skolen + 4 treninger med laget og kamper i helgene. Det blir nok 7-8 håndballøkter i uka, og i tillegg prøver jeg å få til noen styrkeøkter og noen kondis økter i tillegg. 

Vi i gutter 05 har vært veldig heldig som har hatt gode trenere i alle år, trenere som har hatt fokus på at vi skulle spille bra, men også på det sosiale. Derfor har vi også vært mange spillere i alle årene. 

Når vi nå har fått til et godt samarbeid med Strindheim fikk vi muligheten for å kvalifisere oss for landsdekkende Bring serie. Det var utrolig kult å vinne begge kvalik kampene, og få være med i den serien. I Bring serien heter vi Strindheim, men ca halvparten av spillerne er Utleira spillere, fortsatt stolte Utleira spillere! Det er vel det første guttelaget i Utleira som har kvalifisert seg for denne serien, og det er vi fornøyd med. 

Håper mange i Utleira kommer for å se hjemmekampene vi skal spille, vi skal gjøre vårt for å vinne.


Marius 

Når jeg begynte på håndball i starten av 2. klasse var det for å ha noe å gjøre. Nå er det en viktig del av livet mitt og det vil det være i lang tid fremover. Jeg har et ønske om å bli bedre. Jeg dedikerer ikke livet mitt til håndball, men jeg kommer på trening for å utvikle meg og bli bedre.

Bring kvalik var noe jeg og hele laget hadde sett frem til. Vi hadde forberedt oss godt til de to kampene og da sier det seg selv at det var deilig med to seire og 1. plass i kvalik gruppa. Selv er jeg mest fornøyd med kampen mot Lillehammer. En god følelse etter kampen med 6 mål og bestemannspris. Kamp 2 endte i seier og da brøt jubelen løs. Det var fantastisk å vite at man hadde kvalifisert seg til Bring. Bring kvalik kampene er nok de to viktigste kampene jeg har spilt. Jeg synes det var veldig artig å spille Bring kvalik, særlig når laget spilte bra. 


Vi gratulerer hele gruppa med topp prestasjon! 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.