Willy og Frode fikk priser på Håndball forum

Postet av Utleira IL den 31. Aug 2021

I helga var det utdeling av Begeistringspriser på Håndballforum. 

Utleirafikk to priser for sin innsats i å skape gode rammer i Håndballen. Willy Refsnes som de siste 15 årene har jobbet med spillere, trener, styret og foreldre både på guttesiden og jentesiden fikk den ene. De fleste kjenner Willy gjennom at han har vært hovedtrener i flere perioder på Utleira sitt damelag som stort sett har holdt seg i toppen av 2.divisjon og ved flere anledninger tatt steget opp i 1.Divisjon. Det som kjentegner Willy er et brennende engasjement for håndballen og lagene han trener. 

Her omkranset av dagens damelag på gårsdagens trening. Der ble Kake, blomster og Utleira pin utdelt. Og en fin omtale av med trener Marie Henriksen. 


Frode Kristiansen fikk pris for å ha startet opp Covid Cup for alderstrinnet J06 i en periode da det var veldig lite aktivitet. De fikk samlet mange klubber og lag som sammen skapte en god rammer for spillere og lag. til daglig er Frode en av flere primus moter på Utleira sitt J06 lag som har jobbet meget godt med å skape gode relasjoner i mellom lag i Trøndelag. 

Frode fikk fine ord fra Hovedtrener Eirin skogen og selvsagt både kake , blomster og Utleira pin. 


Utleira Idrettslag er veldige stolte av å ha slike ildsjeler i Utleira Håndball. Artig for alle at klubben skaper gode relasjoner og aktivitet som flere enn bare klubben får glede av. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.