På vei til Albania

Postet av Futsal herrer den 19. Aug 2021

I skrivende stund er vi på vei til Albania, hvor vi skal spille tre tøffe kamper i løpet av fire dager.

Vi møter altså seriemesteren fra Ungarn i første kamp, den albanske mesteren i andre kamp, og mesteren fra Luxembourg i den tredje kampen. 

Kampene våre spilles som følger:

Lørdag 21.08 kl. 17:00: Haladas - Utleira
Søndag 22.08 kl. 20:30: Tirana - Utleira
Tirsdag 24.08 kl. 17:00: Differdange - Utleira

Ellers i løpet av oppholdet har vi trening fredag og mandag, videomøter, før kampene, og uendelige timer med kortspill og lignende på hotellet, all den tid frykten for korona gjør at vi har lagt sterke begrensninger på hva vi kan gjøre på fritida. 

Delegasjonen består av følgende:

Spillere:
Andreas Ajer, Eirik Hofstad Klette; Andreas Økland, Lars Erling Killingberg, Morten Ravlo, Petter Høvik, Oskar Andreassen, Christopher Moen, Gaute Gamnes, Simon Johansson, Erlend Vie, Even Rogstad Kvalvær, Rune Holmen, Sindre Welo og Magnus Johansen

Støtteapparat:
Kai Bardal (trener), Anders Stenberg (ass. trener), Patrick Kolstad (lege), June Svorken (Fysio) og Tore Schjølberg (Lagleder og alle øvrige roller).

Vi er ennå ikke kjent med om kampene vil gjøres tilgjengelig for stream her i Norge, men vi vil selvfølgelig gi beskjed dersom dette er tilfellet. Vi satser uansett på å komme med info før, under og etter hver kamp på våre kanaler.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.