Postet av Futsal herrer den 10. Feb 2020

Det ble to komfortable seire ta vi tok imot KFUM og Fredrikshald i Utleirahallen i helga!

Utleira - KFUM 6-0 (3-0)

Mål: Wiseth (2), Moen, Vie, Stølan, Johansen

Lørdagens kamp var mot KFUM, som vi slo for aller første gang med 4-3 i KFUM-hallen i januar. Nå ventet returoppgjør, og sjansen til å slå KFUM på hjemmebane for aller første gang på 3 forsøk. Vi kom heldigvis godt i gang, og i de første minuttene har vi et treff i tverrligger før Wiseth sender oss i ledelsen etter 3 minutter. Vi kjører på videre, og etter et par stolpetreff går den endelig stang inn når Moen treffer godt på volley fra corner. Erlend Vie øker til 3-0 i samme spilleminutt, men etter det venter en svak periode hvor det jevner seg litt ut og vi ikke skaper like mye som de første 10 minuttene. På tampen av omgangen får vi oss et mål til, og det er Oskar Stølan som får æren av å sette pauseresultatet til 4-0. Andre omgang blir betraktelig tammere enn den første, og det ser ikke ut til at KFUM har spesielt stor tro på å snu kampen. Isteden er det Jonas Wiseth som setter inn 5-0, før Magnus Johansen blir sendt ut på banen for debuten. 20 sekunder senere er det første målet et faktum etter et skudd fra rundt 12 meter, og det blir også det siste målet. De siste 15 er det ikke mye av verken spenning eller tenning i Utleirahallen, og begge lag ser ut til å ta det med ro for å være klar til ny kamp dagen etter.

Utleira - Fredrikshald 17-4 (11-2)

Mål: Johansson (5), Moen (4) Welo (2), Stølan, Vie, Kvalvær, Wiseth, Killingberg og Økland.

Fredrikshald kom til Trondheim fra 2-11 i Bodø mot Hulløy lørdag. Vi skjønner nok at det eneste som kan gjøre at det går galt her er massiv undervurdering og en halvhjertet innsats, og det er jo faktisk også Fredrikshald som tar ledelsen tidlig i kampen. Vi tar oss imidlertid raskt sammen, og i løpet av 6 minutter scorer vi 5 mål etter til tider meget lekkert spill, og det ser ut til å gå mot en grei seier. Fredrikshald får seg en redusering til 5-2 etter selvmål, men de neste minuttene renner det inn. 6 mål på 5 minutter sender oss til ledelse med 11-2.

I andre omgang sender vi Wiseth (fått gult) og Kvalvær (spares etter skade) i dusjen, mens flere som ikke var utpå i første omgang får spille. Vi scorer 6 nye mål slik at det står 17-2, før vi først får et pent mål imot, og så en aldri så liten gavepakke fra dommerne til 17-4, som blir sluttresultatet.

Vi noterer oss for 6 poeng og 19 plussmål, og mye flott angrepsspill i Utleirahallen. Til helgen blir det nok atskillig tøffere, da går nemlig turen til nord for oppgjør mot Sjarmtrollan fredag og Vesterålen lørdag!