Erland Tangvik, Félix Del Teso Mendez,  Gard Killingberg, Morten Ravlo,  Jonas Uran Rønning, Andreas Fossli, Jonas Wiseth, Simon Johansson, Erlend Vie, Even Kvalvær, Julien Le Bozec, Erlend Flø Gustad

1-5, Jonas Wiseth, 38. min.

Gule kort

Morten Ravlo, Simon Johansson (Utleira), Christopher Moen (Hulløy).

Om kampen

Vi kom tidlig under mot Hulløy etter et flott skudd av Richard Halvorsen, men etter det leverte vi en flott omgang - kanskje den beste så langt denne sesongen. Først ute på måltavla for vår del er Morten Ravlo som kommer seg til et skudd som Kenneth Rakvaag ikke ser før det er altfor sent. Selv om vi skaper mye blir det ikke mål før helt på tampen når Simon Johansson, som endelig var tilbake fra skade, banker inn 2 mål på to minutter. Dermed går vi til pause med en fin ledelse. I andre omgangen skaper vi mindre, men føler vel aldri seieren er truet. Vi øker til 1-4 etter et nydelig selvmål, før Jonas Wiseth punkterer med et kontrollert skudd i tomt mål på tampen.

Vadmyra – Utleira 0-1 (0-0)

Tropp

Erland Tangvik, Félix Del Teso Mendez,  Gard Killingberg, Morten Ravlo,  Jonas Uran Rønning, Andreas Fossli, Jonas Wiseth, Erlend Vie, Even Kvalvær, Julien Le Bozec, Erlend Flø Gustad

Mål

0-1, Erlend Vie, 27. min.

Gule kort

Even Kvalvær Rogstad (Utleira)

Om kampen

Simon "Bølla" Johansson klarte pådra seg sitt andre gule kort mot Hulløy dagen før, og dermed fikk vi vårt fjerde forsøk på å vinne en kamp i eliteserien uten Simon i troppen. Og som alle vet - alle gode ting er fire! På banen ble han erstattet av Erlend Flø Gustad som fikk sin første fulle kamp for Utleira futsal. Kampen i seg selv ble mindre sjanserik og selv om det var noen brukbare sjanser til begge lag ble det ingen mål i den første omgangen. I andre omgang tar det rundt 7 minutter før vi får det som skal vise seg å bli kampens eneste mål, og som så ofte før er Erlend Vie involvert. Denne gangen bryter han selv på egen halvdel og dribler av to mann før han er iskald alene med Vadmyras keeper. Med kun 0-1 på tavla blir det naturlig nok nervepirrende på tampen, men vi rir av stormen, og kan konkludere med at vi leverer ei perfekt helg på vår første bortetur for sesongen.

Med 6 poeng var humøret på topp på vei til flyplassen, men ryktene gikk allerede om at det var vanskelige landingsforhold på Værnes. Erlend Vie og Julien Le Bozec hadde andre fly enn resten, og kom seg velberget hjem, men verre var det de resterende 12 som bordet SK4581 for avgang 17.40.

Etter tre runder rundt Værnes med utrivelig risting langs både x-, y- og z-aksen besluttet piloten at nok fikk være nok og turen gikk tilbake til Bodø. Her besluttet 5 stk. at det var nok dødsangst for en kveld. 3 av dem satte seg rett på nattoget, 2 tok inn på hotell på SAS' regning, mens 7 bestemte at det var så gøy at de ville prøve en gang til. Det gikk som det måtte gå, men denne gangen nøyde piloten seg med ett forsøk på Værnes før turen gikk tilbake til Bodø. Dermed ble det hotell på dem også, og med tilbudt fly neste dag kl. 17.40 og utsikter til like værforhold landet de på at statsbanene var et godt valg for turen hjem. Klokken 22.05 mandag kveld var alle hjemme, i relativt godt humør, og med litt mer flyskrekk. Nå får vi håpe helgas tur til Vesterålen byr på like mange poeng og litt mindre flytid.