Charlottenlund - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Apr 2017

Sesongens siste hjemmekamp skulle spilles mot opprykksklare Charlottenlund. Med seier her ville bronsen sikres og målet for sesongen være nådd.

June setter inn kampens første scoring, men videre er vertene det førende laget. Et ekstremt høyt tempo og mange sjanser senere står det likevel bare 3-2 etter ni minutter spilt. I begge ender av banen står det to målvakter av ypperste klasse. Etter halvspilt førsteomgang har CSK dobbelt så mange scoringer som oss. Det står 8-4. Mot slutten av omgangen er det vi som overtar styringa, og vi er klart best den siste perioden før pause og klarer 12-11 før pausesignalet går.

Vi trenger ikke engang to minutter for å utligne i den andre omgangen. Først Martine, deretter June. Det tøffe forsvarsspillet fortsetter. Mathilde er enestående bakerst og varter opp med den ene praktredninga etter den andre. Tora setter inn en tomålsledelse under sitt vikariat på linja. Det går dessverre ikke mange minutter før Charlottenlund igjen er foran. 12-14 er blitt til 18-15. Vi fortsetter å tro på det vi gjør og det som har fungert så langt. Vi klamrer oss fast og nekter å la hjemmelaget øke forspranget enda mer. Med 10 minutter igjen å spille setter Tina inn ei flott scoring etter innspill fra Ingvild. Nå er vi kun ett bak, 21-20. Herfra og ut jager begge lag scoringer i et forrykende tempo, men målvaktene fortsetter storspillet. Aldri har det vært vanskeligere å få den ballen i mål. Med 1,5 minutt igjen å spille dunker Cecilie inn utligninga, og sin første scoring. Påfulgt av nok ei fantastisk redning av Mathilde og noen hektiske sluttsekunder, ender det med poengdeling.

En strålende forsvarskamp av samtlige, men hvor likevel June utmerker seg ekstra mot divisjonens mestscorende spiller. I tillegg er June god framover. Nok en gang er det målvaktene som stikker av med bestemannsprisene på begge lag - helt fortjent. Tora blir vår toppscorer med sine seks fulltreffere og er som alltid god i alle spillets faser. Vi holder nullen de siste tolv (!) minuttene mot opprykksklare Charlottenlund. Igjen tar vi poeng grunnet vårt fantastiske kollektiv! Det ender med den sure fjerdeplassen, men for en vanvittig utvikling vi har vist siden november. Dette skal vi være stolte av!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)
Charlottenlund - Utleira 21-21 (12-11)

Stine Martinsen (ikke benyttet), Mathilde Tømmerås, Ida Handberg (ikke benyttet), Tora Sletvold 6, Martine Lyse 1, June Nilsen 4, Sanne Johnsen 3, Ingvild Følstad, Cecilie Ljostveit 1. Thea Nitteberg 3, Johanna Jacobsen, Tina Martinsen 3.
#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas #select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk