Volda - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 11. Des 2016

Det var tid for kamp mot serielederen. På bortebane. Uten tvil et vanskelig utgangspunkt. Etter uavgjort mot bunnlaget Ålesund i dagen før var det betraktelig mye som måtte forbedres, om vi skulle ha sjans til å gi Volda motstand.

Vi sørger for å score kampens første mål, og med vår meget gjennomtenkte forsvarstaktikk lykkes vi godt med å holde Volda unna. Etter en forrykende god start blir vertene nødt til å ta en timeout etter drøye 11 minutter. Det står 3-4. Fem minutter senere står det 4-8. Vi er superfokuserte, uredde, offensive og tålmodige. Volda gjør mange tekniske feil, og har en periode fem-seks angrep på rad hvor de kaster bort ballen. Til tross for at Voldas målvakt får noen gode redninger, øker vi forspranget. Like før hvilen kommer Volda litt lettere til, og vår ledelse halveres idet pausesignalet går. Det står 10-13.

Volda har nytt godt av avbrekket, og har en mye bedre start på den andre omgangen. Vi fortsetter det gode spillet, og holder hjemmelaget på avstand med to-tre mål de neste nitten minuttene. Med elleve minutter igjen å spille, utligner Volda til 19-19. Normalt er det da vi begynner å stresse, begynner å gjøre ting vanskelig og blir passive og redde for å feile. Men ikke denne gangen. Vi fortsetter å gjøre det vi har lyktes med hele veien. Tøft forsvar og disiplin i angrepsspillet. Begge lag ryker på noen utvisninger, og en periode er vi kun fire utespillere. Også her evner vi å beholde roen. I store deler av kampen tar Volda ut målvakt, og spiller med en ekstra utespiller. Likevel står vi imot på imponerende vis gang etter gang. Volda henger med på 20-20. På kort tid øker vi og er foran med to igjen. Sluttminuttene er kaotisk utad, men vi spiller med stor selvtillit og holder hodet kaldt. Vi avslutter kampen på fantastisk vis, og vinner til slutt med fire. Så inderlig fortjent!
Ida kåres til vår beste spiller etter en suveren prestasjon.

Volda - Utleira 23-27 (10-13)

Aurora Vasseljen, Mathilde Tømmerås, Ida Handberg 4, Tora Sletvold 3, Martine Lyse, Lisa Nilsen 2, June Nilsen, Sanne Johnsen, Mathilde Holck 5, Ingvild Følstad 5, Cecilie Ljostveit 5, Thea Nitteberg 3.

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas #selec t#ncsport #3T #koteng #trymbolig#bravida #rindalslist #rutaentreprenø r#møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling#teamvikingbygg #fagtrykk