Poengtap i serieåpningen

Postet av Utleira IL - Fotball den 26. Nov 2016


Troppen: Bunes, Grindvold, Nechipurenko; Rønning, Vie, Kvalvær, Johansson, Moan, Mjell, Fossli, Le Bozec, G. Killingberg, Gjermstad, Henriksen.

Kattem - Utleira 0-9 (0-6)

0-1, Håkon Mjell (Julien Le Bozec)
0-2, Simon Johansson (Even Rogstad Kvalvær)
0-3, Erlend Tjøtta Vie (Johansson)
0-4, Johansson (Kvalvær)
0-5, Vie
0-6, Vie
0-7, Vie (Johansson)
0-8, Magnus Moan
0-9, Gard Killingberg (Moan)

Kattem var nye i divisjonen denne sesongen, og selv om vi var usikre på hvem dette var for noen var det ikke spesielt overraskende å høre at de hadde fått juling av NTNUI tidligere på dagen. Når vi tidligere i uka selv hadde gitt NTNUI juling ante det oss at det kom til å bli en relativt enkel affære om vi klarte å gjøre en ordentlig jobb.

Det gikk riktignok litt trått fra start, i alle fall målmessig. Vi tar ledelsen etter at Julien finner Mjell med en fin pasning, og med rundt 10 minutter spilt øker Johansson til 2-0 etter litt kaos foran keeper. På slutten av omgangen får vi virkelig se ketchup-effekten, og spesielt Erlend Vie herjer på tampen. Fire kjappe, hvorav 3 er signert Vie gjør at vi går til pause med 6-0. I andre omgang øker Vie raskt til 7-0, og Bardal benytter anledningen til å matche noen av våre nye spillere med begrenset futsalerfaring. Utover i omgangen øker Magnus Moan til 8-0 før Gard Killingberg setter punktum med 9-0 etter fint spill.

Utleira - Ranheim 0-0 (0-0)

Det var klart for alle at dette ville bli en mye tøffere utfordring enn dagens første kamp. Stian Reinertsens menn er kjent for å gi alt i alle situasjoner, og det skulle vise seg å stemme også i dag.

Vi merker tidlig at det blir en annen type kamp. Ranheim er oppi oss tidligere, og det offensive spillet ligner ikke i det hele tatt på det vi har vist på trening og i treningskamp tidligere denne sesongen. Få gode valgmuligheter for ballfører gjør at vi gang på sender ballen over sidelinja, og vi klarer ikke etablere et ordentlig trykk mot målet til Ranheim. Vi klarer likevel å komme oss til noen sjanser, og spesielt bør vel Erlend Vies to treff i treverket nevnes. Det skal likevel nevnes at også Ranheim er farlig frempå ved enkelte anledninger, og at Bunes måtte varte opp med strålende dobbelredning for å holde nullen til pause.

Andre omgang fremstår noe jevnere, og vi sliter fortsatt med å spille oss til sjanser. Ranheim jobber bra, og i den andre omgangen må Bunes nok engang i aksjon ved flere anledninger. Helt på tampen får vi et frispark ute til venstre med 0.8 sekunder igjen, og det er vel bare uflaks som gjorde at den ikke havnet i nettet. Med det ender sesongens andre kamp med 0-0, og 2 poeng tapt i det som kommer til å bli en meget tøff avdeling.

Nå får vi bruke de to neste ukene godt så vi er klare til å ta 9 poeng mot Melhus, Nardo og NTNUI lørdag 10. desember.






Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.