St. Olavsloppet - Dag 4

Postet av Utleira IL - Ski den 2. Jul 2016

Utleiras spreke ungdommer løp i dag i mål på torget i Trondheim. Da har de løpt 336,8 kilometer på 4 dager. Distansen ble tilbakelagt på 25 timer og 51 minutter og gav en 73 plass av i alt 164 lag.

Av de 51 etappene St. Olavsloppet består av, ble 48 av dem løpt av løpere mellom 10 og 16 år. I fjor mottok Utleira pris for lag med flest ungdommer. Skulle de dele ut en slik pris i år, ligger Utleira godt an.

Her er laget etter at de har mottatt velfortjente medaljer. Mange stive og støle muskler trenger nå litt restitusjon.

Lang dagsetappe med 14 etapper fra Levanger til Trondheim.

Anette først ut i dag og løp fra Levanger til Skogn.

På Skogn overtok Martin som løp til Roglan.

Thea Helen overtok på Roglan og løp til Åsen hvor Sofie fortsatte ferden. Det var merkbart at Utleira hadde fått til erfaring med Loppet. På alle vekslinger gikk logistikken som smurt og jobben som lagleder ble enkel.


Mia fikk en av dagens tøffeste utfordringer. Etappen fra Stjørdal til Gevingåsen er 6,7 km. De 2 siste kilometrene er den beintøffe bakken opp fra Hell til Gevingåsen langs gamle E6. Her har hun kommet til toppen og veksler med Hedda.

Hedda løp etappen fra Gjevingåsen til Hommelvik. I år gikk stekket fra Muruvik til Solbakken på den nye turstien som er laget der jernbanesporet gikk tidligere.

I Hommelvik fikk Henrik og Filip tid til litt fotball også.

Da Sivert kjente det i kneet etter 3 lange etapper dagene før, ble det Tuva som steppet inn og overtok det lengste etappen fra Hommelvik til Vikhammer. 10,7 kilometer langs gang og sykkelveien i Malvik ble mesterlig gjennomført.

Tuva sendte Sander videre mot Ranheim. Bjørn og farfar instruerer Sander til ikke å åpne i 3.20-fart i dag.

Sander gir alltid alt, også i dag. Her sammen med Henrik på Ranheim.

Etter at Jonas hadde løpt Ladestien fra Ranheim til Lade, overtok Ida stafettpinnen og løp 51. og siste etappe inn til torget i Trondheim. Ida gjorde en meget god etappe og fikk følge av hele laget inn til mål.

Vel blåst, vel løpt! Takk til alle løpere, støtteapparat og heiagjeng for fantastiske dager. Herlig å se trivselen både i løypa og under sosialt samvær etterpå. Utleira er også en veldig god plass å være for foreldre. Vi gleder oss allerede til neste års utgave av Loppet!

Mvh

Stig Ove Næss

Lagleder og oransjeblogger
Kommentarer

0 Kommentar

Captcha
eller registrer deg
Levert av IdrettenOnline