St. Olavsloppet - Dag 3

Postet av Utleira IL - Ski den 1. Jul 2016


Solen skinte igjen på Utleiras løpere under dag 3 av St. Olavsloppet. Dagens etappe gikk fra Sandvika til Levanger, tilsammen 63,4 km fordelt på 10 etapper. Dagen ble meget spennende for de som fulgte laget fra sidelinjen. Våre løpere gjorde det meget spennende da de tok teten i startgruppe 3. Allerede på 4. etappe var vi i gang med å ta igjen løpere i startgruppe 2, som startet 45 minutter foran oss.


Oddvar løp første etappe i dag og la seg tidlig i fremste del av feltet. Han knallet til med kilometertid på 3.57 og hadde kun 8 løpere foran seg ved veksling.


Bjørn hadde byttet Rindaltrøya med Utleiras farger i dag. Her ser han etter Oddvar og er klar for løpe Utleira helt fram i teten av feltet. Sweco Steinkjer leder startgruppe 3 på dette tidspunktet og deres løper ble nøye vurdert ved vekslingen.

Bjørn holdt det han lovet og vekslet som nummer 3. Sweco og Ytterøy IL lå foran oss. Med kilometertid på knallsterke 3.25 er det lov å legge seg nedpå litt etterpå.

Den spreke familen Fuglem, Ingrid, Christian og Edvard, ved veksling ved Sul. Utleiraløpere til vanlig, men under St. Olavsloppet løper de for familielaget Søskenbarna Fuglem. Laget deres har vært et stykke foran Utleira i de to foregående dagene, men i dag måtte de se langt etter treningkameratene fra Utleira.


På 3. etappe hadde vi Bernt Emil. Han holdt stand og vekslet som nummer 3. Avstanden fram til teten var blitt mindre og spenningen var oppglødd blant heiagjengen.


På Inndal venter Martin på storebror Sivert. Sivert har gjort slutt på konkurrentene fra Sweco og Ytterøy. Med kilometertid på 3.31 er det kanskje ikke annet å forvente. Martin hadde lovet å sette norsk rekord på 4 km og planla en tid på 10 minutter. Det gikk ikke helt, men 17 minutter er også meget sterkt av 11 åringen.

Julian venter på Kasper i Leirådalen. Nok en etappe med mye motbakke for Julian. Ikke et tilfeldig valg av lagledelsen.

Kasper hadde løpt en krevende etappe med mye opp og ned fra Østnesbakkene til Leirådal. Med kilometertid på 3.58 i dette terrenget var konkurrentene forsatt langt bak.

Da Sander overtok på Stiklestad var Utleira i ferd med å hente inn lag som hadde startet både 45 min og 90 minutter foran oss. Sander passerte et stort antall løpere på sin ferd mot Verdalsøra.


Elise overtok for Sander på Verdal og løp til Mule og Henrik løp siste etappe inn til Levanger. Med deres sterke innsats ble Utleira nummer 35 på dagens etappe. Dette av i alt 185 lag. I morgen løper vi hjemover til Trondheim.


Kommentarer

0 Kommentar

— Guest
Captcha
Levert av IdrettenOnline