Topp innsats og storfint besøk på jentecamp langrenn

Postet av Utleira IL - Ski den 14. Sep 2015

Heldige landslagsløpere fikk møte jentene på campenHeldige landslagsløpere fikk møte jentene på campen

Skigruppa inviterte helgen 22.-23. august til jentecamp for ungdom 13-16 år. Nesten 40 jenter fra 13 klubber i Sør-Trøndelag deltok på campen, som gikk i flott vær under mottoet «for tøffe jenter - av tøffe jenter».

To dager ble fylt med artige treningsøkter, muligheter til å treffe nye og gamle venner, samt god mat. Spent, hurtighet, terrengsykling, bading og turer i myra ble gjennomført med flott innsats. Det hele toppet seg da skilandslaget, med Johaug og Weng i spissen, fikk lov til å møte campdeltakerne (!). Lørdag ettermiddag fikk vi ekstra fint besøk på pizzakvelden, da landslagssjef Egil Kristiansen tok turen innom Utleira og holdt motivasjonsseminar for unge skiløpere og (fremdeles unge) trenere.

Takk til alle som bidro til å gjøre campen til en suksess! 9 spreke Utleira-damer sto for treningsøktene gjennom 2 hele dager. Totalt bidro rundt 20 personer til arrangementet, med servering, planlegging, rigging, transport, fotografering og mere til. ASKO bidro med sponsing av mat. Dette sier noe om det gode miljøet og pågangsmotet vi har i skigruppa. Alle som ble spurt om å bidra svarte ja (!).

Vi ser allerede frem mot neste år.Landslagssjef Egil Kristiansen sammen med noen av Utleira-dameneKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline