Oppsummering fra foreldremøtet

Postet av Fotball G8 - 2010 den 1. Okt 2017

Hei!

Litt informasjon fra lagleder ved sesongslutt for fotball gutter 2010.

 

På siste foreldremøte ble følgende bestemt:

  • 1.Fordeling av arbeidsoppgaver i og omkring laget.
  • 2.Trenerrolle vs foreldrerolle på trening og kamp.
  • 3.Antall cuper i fotballsesongen
  • 4.Treninger i vinter
  • 5. Spond

Ny lagleder: Bjørg Waatland

Dugnadsansvarlig: Anders Abelgaard

Ansv. for sosiale tilstelninger: Torill Hagen

Trening: Trenerne ønsker at flere foreldre bidrar under trening dersom det er behov for det. De ønsker også at foreldrene griper inn dersom deres barn ikke følger de instrukser som trenerne gir og forstyrrer treningen.

Kamp: Trenerne gir instrukser til barna under kamp. Foreldre er kun tilskuere og skal heie.

Det ble ikke fastslått noe endelig antall cuper for årets sesong. Hvilke cuper vi skal melde oss på skal diskuteres i trenerteamet før det legges ut som et arrangement på Spond. Det poengteres at cup er frivilling og at foreldre og barn selv kan bestemme hva de deltar på.

Det ble bestemt å ta en pause fra fotballen i vinter. Utleira IL er et fleridrettslag som ønsker å legge til rette for at flest mulig medlemmer deltar på håndball eller ski i vinterhalvåret. Vi har derfor sagt fra oss halltid i vinterhalvåret. Det vil bli avholdt et nytt foreldremøte før oppstart til våren.

Viser til Utleira IL`s: samarbeidsavtale mellom avdelingene:

https://www.utleira.no/blog/post/51608/samarbeidsavtale-mellom-avdelingene

«Utleira IL har bestemt at fotballtreningene SKAL prioriteres fram til og med 30.09. Håndball prioriteres fram til og med 31.03. Dette gjøres for å unngå å konkurrere om spillerne ved å definere perioder for når hver av idrettene skal ha førsteprioritet»

Spond.

Jeg har fått mange tilbakemeldinger på at Spond brukes på en masete og uoversiktlig måte. Jeg foreslår at vi hovedsakelig bruker Spond for påmelding til felles arrangementer. Viktig informasjon legges alltid ut på lagets hjemmeside.

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline