St Olavsloppet 2017 - Dag 3

Postet av Utleira IL - Ski den 14. Jul 2017

Brødrene Johansen.  Dag 3 en ny dag med nydelig vær. Odin med første etappe, Jonas med siste inn til Levanger. Etappen fra Sandvika til St Olavs bru var 5,4 km med en lei motbakke i starten på etappen, uten at dette gav Odin noen særlig utfordring.

Nye krefter inn på Lag 2 fredag. Marit løp 9 km fra St Olavs bru til Sul.

Kurt tok over på Sul. Flere minutter foran skjema, etter sterk løping av både Odin og Marit. Mila heier fram Kurt ut fra Sul. 

Henrik, Hedda og Julian klar i Sandvika, hvor Hedda skulle løpe 1. etappe. Spenst Stjørdal satte kvelden før ut et rykte om at de hadde toppet laget for å slå Utleira. Bakgrunnen for dette var nok at det lå an til en duell mellom brødrene Sæther på neste etappe.


Hedda hadde midtveis i løpet god kontroll på løperen fra Spenst Stjørdal. Løperen fra Spenst lengst bak i bildet.

Pål og Bjørn venter i spenning på hvilket utgangspunkt de skal få. Begge løp etappen fra St Olavsbrua til Sul. 

Hedda leverte en sterk etappe og sendte Bjørn ut først i brødreduellen.

Pål ut for Spenst, noen sekunder bak Bjørn og Utleira. Forspranget ble fort tatt inn og lillebror Sæther kan skryte av å være best i familien.

Henrik klar for etappen fra Sul til Vaterholmen. Henrik leverte en meget god etappe. Det ble også slutten på ledelsen for Spenst Stjørdal.

Behov for avkjøling for løperne også denne dagen. Henrik sendte ut Sander videre mot Inndal.

I mellomtiden hadde Lag 2 kommet til Inndal. Ida, Oskar, Lena, Mila og Marit venter på at Mireille skal komme til Inndal og at Oskar skal ta over.

Sofie klar for etappen mellom Leirådal og Stiklestad. En etappe med tøff løypeprofil. På dette tidspunktet hadde bare 2 lag vekslet i Leirådalen. Tante Anne hadde løpt bra og sendt Sofie ut nesten i tet.

På Stiklestad venter Mona på Sofie. Stiklestad en av de fineste vekslingsstedene i Loppet. Veiarbeid i Østnesbakkene førte til at bilene måtte kjøre rundt for å komme seg dit.

Verdalsøra. Aksel, Mireille, Mila og Lena. Mila løp etappen fra Verdalsøra til Mule.

Jonas i gang med siste etappe inn mot Levanger. Lag 2 i meget god fart og umulig for Lag 1 å ta igjen denne dagen. Det at Jonas satte ny pers på 5 km passet godt.

Lenger bak i løypa leverte Sander en ny sterk etappe for Utleira Lag 1. Da Aksel startet på neste etappe hadde Sander øket ledelsen til Spenst Stjørdal med 7 minutter. Slike prestasjoner kan selv ikke onkel Pål demme opp for.

Så var det endelig Julian sin tur for Lag 1. Julian fikk på nytt etappen fra Gropa til Leirådalen pga sine gode egenskaper i motbakker. Her sammen med Marit og Tuva.

Lag 2 tidlig i mål fredag. Her samlet på torget i Levanger, mens de venter på at Lag 1 skal komme i mål.

Torgeir og Jonas tok seg av de to siste etappene inn til Levanger for Lag 1. Dette etter at Even og Kasper hadde løpt etappene mellom Leirådal og Verdalsøra.

Hele Utleiragjengen samlet i Levanger. Nok en vellykket dag for begge lag.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline