Utleira videre i OBOS-cupen etter vanvittig overtidsdrama på Støren!

Postet av Utleira IL - Fotball den 7. Apr 2017

utleira-tiger.jpgMål:

Terje Landsem (Markus), 13’ (0-1)
Vu Mai (Markus), 16’ (0-2)
Støren, 48’ (1-2)
Støren, 90+1’ (2-2)
Christian Aamodt, 90+3’ (2-3)

Hoveddommer: Steinar Holten (Gauldal fotballklubb)

Utleira XI (4-2-3-1)
Daniel Stokkaune
Stian Rønningen – Lord Schmitz – Eirik Solli Mo – Hallgeir Haugen
Terje Landsen – Simen Løvhaugen
Martin Robertsen – Markus Ydstie – Vu Mai
Christian Aamodt
Innbyttere: Martin Johansen, Vegard Kvalvær, Stian Bakk Hansen
Forutsetningen for å gå videre i OBOS-cupen var enkel før kampen mot Støren; kun seier var godt nok!
Vi hadde også gleden av å få se Espen “Lord” Schmitz debutere for Utleira 1 i kampen! Det er lett å trekke paralleller til en annen Lord som er kommet til byen for å stable karrieren på beina. Det var høye forventninger til debutanten etter en lysende karriere høyere opp i seriesystemet.

Lange flate baller
Vi går inn i kampen med en klar plan på å unngå enkle feil, og stå imot de lange ballene til Støren. Det er nøyaktig dette de kommer med, men vi klarer å unngå baklengs mens de presser oss i starten. Støren kommer allikevell til noen store sjanser, de fleste skapt på dødball, og vi er kanskje en smule heldig som holder nullen de første minuttene.

Tre magiske minutter
Vi rir av pressen i starten, og Terje snapper ballen på egen sekstenmeter og kjører ett løp som de aldri har sett lignende til på Støren! Han setter hele hjemmelaget på sidelinjen mens han stormer fremover i ren Pogba-stil, før han avslutter med en leken chip midt på keeper. På påfølgende corner fra Markus river Terje seg løs fra forsvaret på bakerste og setter ballen utagbart forbi keeper, og 1-0! Tre minutter senere kommer det en ny kontring i verdensklasse. Vi vinner ballen på egen halvdel, Markus drar seg innover i banen før han stikker Vu gjennom på venstre kant. Han gjør ingen feil og setter ballen i lengste hjørne, 2-0!

Rødt kort
Vi klarer å holde trykk på hjemmelaget den første halvtimen, men etter det tar de mer og mer over. Støren får en spiller utvist allerede etter 35 minutter, uten at dette preger spillet deres veldig. De fortsetter å slå lange baller opp mot forsvaret vårt, som jobber heroisk for å holde nullen inn til pause. Vi holder unna, og kan gå til pause med 2-0!

Tidlig redusering og magisk innsats
2. omgang starter på verst mulig måte! Etter kun tre minutter scorer Støren med et velplassert skudd fra 18m. Det er tydelig at vi blir stresset av dette, og hjemmelaget klarer å holde presset på oss resten av kampen. Omgangen blir preget av at de slår lange baller, men som i første omgang klarer vi å stange unna og blokkere det meste som kommer. Etter hvert som klokken går er det tydelig at de blir mer og mer frustrert, som resulterer i at kampen blir preget av mye dueller og de er nok kanskje heldige som fikk avslutte med 10 mann på banen.

Overtid uten sidestykke
Etter å lagt ned en heroisk innstats for å unngå flere baklengs får vi oss et ordentlig slag i trynet ett minutt på overtid! Igjen er det Størens nummer 9 som får lov å vende opp på ca. 18m, og banke et prosjektil av ett skudd forbi en sjanseløs Daniel. 2-2 og Støren ligger plutselig an til å bli gruppevinner! Vi tar avspark og flytter opp alt vi har for å jakte ett vinnermål helt på tampen. Ballen rulles opp på vår høyre side og slås mot sekstenmeteren hvor Christian mottar ballen og kan utfordre 1 mot 1. Han passerer motspilleren før han blir lagt i bakken og vi får STRAFFE 3 minutter på overtid!! Christan gjør seg klar, venter ut keeper og setter ballen i motsatt hjørne, 2-3!
Støren prøver på en siste langball, men for n’te gang måker Lord Schmitz ballen langt nedover E6’n og dommeren blåser av kampen. Jubelen når fløyta går er ubeskrivelige! Vi vinner kampen og er videre i OBOS-cupen.
Utleiras beste: Lord Schmitz
Tilskuertall: Stort sett hele bygda
Værforhold: Kaldt og vått
Innsats: Magisk!

Neste tellende kamp for Utleira 1 er seriestart borte mot Byåsen 23. april klokken20:00!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline