Utleira Fotballcup 2018 6 påmeldte lag

Postet av Fotball G7 - 2011 den 15. Mai 2018

Hei.


Nå som fristen for å melde på barnet sitt på Utleira Fotballcup nå er gått ut endte vi opp på 24 spillere. Da valgte jeg å meldte på ett lag per fjerde spiller, altså 6 lag.

Jeg har satt meg opp som lagleder på alle lagene, ettersom dette var noe man måtte legge inn ved påmelding. Jeg vil nok kunne se behovet for å kanskje kunne få noe avlasting av trenerne for å ha kontroll på oppmøte osv til kampene.

Jeg skal gjøre så godt jeg kan å sette opp 6 lag til denne cupen. Vi rullerer ikke på lagene denne cupen. Kjører faste lag på samme måte som vi gjorde på "EatMoveSleep" på Nissekollen.

Regner med kampoppsett osv vil komme på Utleira sin hjemmeside om ikke så altfor lenge, og når det er på plass så vil jeg sette opp lagene og ordne en oversikt over alle våre kamper som vanlig.


Ha en fortsatt strålende kveld.


PS: Det er ikke noe sonekveld i morgen og på mandag er det 2 pinsedag så trenerne får bestemme om de ønsker å kjøre en trening som vanlig eller ikke. Uansett så vil det nok være noen som samles til en uorganisert trening uansett.


Mvh

CR


0 Kommentar

Påmelding til Utleira Fotballcup 9 juni 2018

Postet av Fotball G7 - 2011 den 8. Mai 2018

Velger å legge ut mulig påmelding her også for de som ikke har blitt lagt inn i Spond og fått forespørsel om påmelding der. Påmeldingsfrist er innen søndag 13.mai:)

For de som ønsker å bli med på denne cupen eller ønsker å bli med på fotball på G2011 laget ta kontakt med meg. Så får jeg lagt dere inn i Spond som er kommunikasjonsplattformen vi bruker i laget.


Vi har en fantastisk gjeng som allerede har startet opp litt med treninger og cuper, men er alltids plass til flere fra kullet:)


Mvh 

Christian Ringnes

Lagleder G2011

Tlf: 91771585

Mail: christian.ringnes@gmail.com


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline