Juleavslutning Håndball gutter 2009

Postet av Håndball G10 - 2009 den 5. Des 2016

Hei alle sammen,

Mandag 12. desember kl 19.00 arrangerer vi juleavslutning for håndball laget.Vi har booket klubbhuset i Utleirhallen sånn at det er kort vei etter treningen for en felles samling J

Vi gjør det sånn at alle tar med noe hver, en kurvfest med andre ord. Tallerkener, glass og bestikk kan benyttes fra kjøkkenet.

Håper så mange som mulig har lyst til å være med, og si gjerne ifra hvis dere ikke har mulighet til å være med.

Hilsen Linda Mikkelsen

Arrangementsansvarlig

Tlf 93 09 88 22


0 Kommentar

Kamper/treninger før jul og kurvfestavslutning

Postet av Håndball G10 - 2009 den 4. Des 2016

Vi hadde er flott kamplørdag i helga med begge lagene i aksjon i Utleirahallen. Gutta koser seg virkelig på banen :-)

Begge lagene har nå to kamper igjen:

Kampoppsett HG07

Mandag 5.12 skal Utleira 2 spille kamp og planen er at Utleira 1 skal kjøre vanlig trening dersom det er nok spillere til det. Derfor viktig at dere gir beskjed dersom dere ikke kommer. Hvis dere ikke hører noe lir det trening som vanlig.

Mandag 12.12 blir det avslutning for gutta i klubbhuset rett etter trening. Alle tar med litt kveldsmat og drikke hver så setter vi dette fram på felles bord.

Vi tar avslutningen 12.12 siden Utleira 1 har kamp 19.12. Utleira 2 har trening som vanlig 19.12.
0 Kommentar

Fotografering- tirsdag 22/11, kl. 17.35-18.05

Postet av Håndball G10 - 2009 den 4. Nov 2016

Gutta skal fotograferes tirsdag 22/11 kl. 17.05-18.05 i Utleirahallen.

Info fra nettsidene til Utleira IL:

Vi skal bli fotografert av Foto Norden AS, og det er viktig at alle stiller til fotografering. Utleira IL tar det som en forutsetning for alle som stiller til fotografering at det er greit for deres foreldre at de deltar på lagbilder og har portrett-bilde i klubbkatalogen. Utleira IL ønsker ikke å innhente bekreftellse fra alle foreldre og administrere dette.

Her er oppsettet for alle lag. Det er viktig at lagene varsler om dette krasjer med treninger eller liknende. Vi håper nå at dette passer for alle, men det er mulig å bytte tidspunkt om det er helt håpløst. Last ned oversikt i pdf her

Se i oversikten når ditt lag skal ta bilde. Vi gjør oppmerksom på at det er oppmøtetidspunktet som gjelder. Noen lag vil ta lenger tid å fotografere enn det som står oppsatt på tidsskjemaet.

Vi må møte ferdig skiftet senest 5 min før fotostart, viktig at alle husker drakter og sko. Det skal ikke være annet tøy under draktene da dette vil synes på bildene. Det tar ca 2 minutter pr enkeltbilde og ca 20 minutter pr lagbilde. Klubben har ingen kostnader ved å bli fotografert.

Foresatte mottar en bildekode på sms/epost eller brev, så snart bildene er klare. Dette vil normalt ta maks 14 dager. Bildekoden kan man bruke for å logge inn og se på bilder, og bestille de bildene man måtte ønske.

All fotografering skjer i klubbhuset og i garderobe 1 og 2.

Klubben skal lage A5-kataloger med alle bildene som blir tatt av lagene. Dette vil bli et flott rekrutteringsverktøy og et bra sted for våre sponsorer til å kunne markedsføre seg selv.0 Kommentar

Kamp- og lagoppsett for kampene til G07 fram til jul.

Postet av Håndball G10 - 2009 den 25. Okt 2016

Hei alle sammen,

Her kommer kamp- og lagoppsett for kampene til G07 fram til jul:


Høst 2016

Utleira 2 har fått kamp mandag 31.10, men jeg regner med at mange av gutta heller har lyst til "å knaske og knepe" denne kvelden så jeg håper Kattem IL går med på å utsette denne kampen.


Jeg vil gjerne at dere går over datoene her og gi beskjed dersom dere allerede nå ser at det er tidspunkt som ikke passer. Gi beskjed til torills@gmail.com.

Jeg sender inn lagoppsettet til DL i Utleira for registrering i medlemsnett. Dere trenger ikke å gjøre dette selv.

Det er bestemt at kamptrøyene vi bruker på fotball også skal brukes i håndball.


Vi gleder oss til en gøyal håndballsesong med gutta :-)


0 Kommentar

Håndballtrening 24.10.16

Postet av Håndball G10 - 2009 den 24. Okt 2016

I dag er det klart for gutta sin andre håndballtrening :-)

I løpet av dagens trening må vi skaffe oss oversikt over hvem som er med på laget. Vi kommer derfor til å notere ned navnet på alle som er på trening. Denne listen sendes over til daglig leder i Utleira for registrering under "håndball" i medlemsnett. Dere trenger altså ikke å gå inn og gjøre dette selv. Dersom det er noen som ikke kommer på trening i dag, men ønsker å spille håndball så er det flott om dere gir meg beskjed på 909 33 713 eller torills@gmail.com, så får jeg dere med på listen.

Gutta har første kamp lørdag 29.10, deretter mandag 31.10. Fullstendig kamp- og lagoppsett kommer i kveld/morgen.


God trening :-)


Hilsen Torill

Lagleder


0 Kommentar

Presentasjon foreldremøte

Postet av Håndball G10 - 2009 den 17. Okt 2016

Det avholdes oppstart og foreldremøte for gutter 2009 i dag. Presentasjon fra foreldremøte finner dere her.


0 Kommentar

Oppstart for G2009-årgangen

Postet av Håndball G10 - 2009 den 27. Sep 2016

For alle som ønsker å starte med håndball for gutter 2009 vil det bli oppstart i uke 42. Vi kaller herved inn til første trening i Utleirahallen mandag 17. oktober klokken 18-19.

Samtidig blir det avholdt foreldremøte i Klubbrommet i Utleirahallen for alle foresatte. På foreldremøte vil det bli informasjon om Utleira IL, treningstildelinger, kampavvikling etc. Vi må også få på plass et apparat rundt laget med trenere og lagledelse. Hvis det er noen som allerede vet at de ønsker å bidra ville det vært flott å få tilbakemelding på dette. Send da en epost med kontaktdetaljer til handball@utleira.no så vil vi følge opp dette videre.

Guttene har gjennom vinteren blitt satt opp med treningstid på mandager i Utleirahallen klokken 1800-1900.

Vel møtt!


0 Kommentar

Oppstart håndball for 2009-årgangen

Postet av Håndball G10 - 2009 den 1. Jun 2016

Utleira IL Håndball vil starte opp aktivitet for 2009-årgangen i løpet av uke 39 (26-30. september) i år. Detaljer rundt tidspunkt for trening og foreldremøte vil komme når dette er klart.

Som alltid trenger vi ivrige foreldre til å bistå med både sportslige og administrative oppgaver. Hvis det allerede er noen som ønsker litt mer informasjon rundt dette er det bare å ta kontakt med noen i styre eller leder i håndballavdelingen, Per Kristian Norddal (416 418 42). Da det kommer opp en del trenerkurs framover i regi av håndballregionen kan det også være lurt å følge med på hjemmesiden for informasjon rundt dette hvis man går med en liten trener i magen:-)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline