Takk for en fin sesong.

Postet av Fotball G10 - 2008 den 1. Okt 2015

Da er denne sesongen over. Det har vært en super gjeng som trofast har møtt opp på treninger, kamper og cuper. Alle guttene har utvilket seg mye, og det har vært stor forandring å se på både treninger og kamper. Og humøret har vært på topp selv om det i vår var grisete vær med mye regn og vind. Heldigvis viste høsten seg fra sin beste side.

Vil også takke alle foreldre som stiller opp som tilskuere på treninger, kamper, cuper og dugnader. Dere har gjort en super jobb.

Tusen takk også til Line som har gjort en fantastisk jobb som dugnadsansvarlig. Ikke den mest takknemlige jobben å delegere arbeid til foreldrene, men dette har jo gått veldig bra:-)

Sist, men ikke minst, våre kjære trenere Tommy, Lene, Stein, Nils, Bjørnar, Gudmund og Hans. Takk for deres tålmodighet med 30 meget aktive gutter. Dere har jobbet veldig bra med en gjeng som til tider har vært mest interessert i å ligge på sidelinja å lekesloss, sitte i gresset å lete etter insekter eller å stå og snakke med jentene på sidalinja. Tusen takk til dere, og lykke til på trenerkurs:-)

Håper alle får en fin høst og en snørik vinter og så sees vi til våren:-)

Mette

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline