NM20

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Okt 2017

Helga 6.- 8. oktober var våre jenter i Moss for å spille innledende runde i Junior-NM.

Med et tøft kampprogram, hele tre kamper på lørdag og en på søndag, endte det likevel med videre avansement.

Vi skal nå spille kvartfinale! Trekningen foregår mandag 9. oktober kl. 12:00 og streames direkte. Les mer her.

(Foto: Jon Arne Dybdahl)

Bak f. v: Hedda Iversen Hagen, Oda Mogseth Nordal, ,Idunn Hatlemark, Johanna Jacobsen, Sanne Vold Johnsen, Ida Handberg, Minda Hansen-Møllerud, Synne Veierød, Benedicte Oldervik Dybdahl.

Foran f. v.: Christine Fuglevaag, Fride Lunne Mastad, Nora Olsen, Nora Jonassen Holmen, Martine Ulstad Lyse

Resultater:

Nordstrand - Utleira 16-21

Utleira - Haslum 23-25

Glassverket - Utleira 24-24

Utleira - HK Rygge 33-14Supersupporter med utleiratatovering

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Okt 2017

Han fikk øynene opp for oss i 2011 da vi spilte i 1. divisjon. Siden har han fulgt med etter beste evne. Naturlig nok mest på sosiale medier. Å bo i Gjøvik stopper han likevel ikke fra å være vår ivrigste supporter. Dette bevise han for alvor med å gjøre noe skikkelig sprøtt i sommer!  Vi har tatt en prat med vår supre supporter Remi (27).

- Jeg oppdaget dere via Facebook og syntes dere virket som et interessant lag som satset på unge spillere og å utvikle disse, og tenkte at jeg ønsket å følge dere videre.  Jeg tror det var i midten av august i 2011, men så dere ikke spille før i mars 2013 da dere besøkte Gjøvik i 1. divisjon. Kampen endte 22-22 og det endte dessverre med nedrykk for begge lagene etter sesongen. Etter det gikk det flere år før jeg fikk se dere spille igjen. Jeg er også en av de som er positiv til nasjonalisering av 2. divisjon, da dette gjør det enklere for meg å komme på flere kamper. 

Du har jo besøkt vår hjemmearena ett par ganger de siste par sesongene. Hva synes du om Utleirahallen?

- Utrolig fint sted. Skulle gjerne vært der flere ganger i løpet av sesongen,  men grunnet avstand er det ikke så lett å få til, da man må planlegge litt når man kan dra.

Hva er ditt beste utleiraminne?

- Kampen i Utleirahallen mot Sverresborg forrige sesong, fordi jentene la ned så utrolig mye innsats, og fikk virkelig betalt for det utover i kampen. Det var en god kamp av Utleira mot et godt lag. 

Vi har enda ikke tapt med deg på tribunen. Fungerer du som en slags lykkeamulett, tror du? 

- Ja, det er riktig å si at dere ikke har tapt. Dere spilte jo uavgjort mot OSI i Oslo og slo Oppsal 2 i Oslo forrige sesong. OSI var et bra lag, så den kampen var utrolig bra at dere klarte ett poeng, men burde kanskje avgjort kampen når dere ledet med fire. Det er nok mest flaks, vil jeg tro, at dere ikke har tapt med meg på tribunen... Det vil nok komme før eller siden, men det kan være jentene legger inn en ekstra innsats på de kampene jeg er på. Og jeg burde nok kanskje kommet på flere kamper i Trondheim.

Hva synes du om prestasjonene denne sesongen så langt?

- Jeg synes dere har kommet bedre med nå de tre siste kampene, men litt synd med tapene mot Volda... 

Hva mener du er våre styrker og hva er våre utviklingsområder?

- Angrepsspillet virker stort sett bra. Forsvaret har vært bra de siste kampene, men dere kan bli enda bedre noen ganger til å løpe hjem etter å mistet ballen. Det hender det blir noen litt korte angrep med svake avslutninger. Det er viktig å jobbe med returløpene og ikke bli stående igjen etter man har mistet ballen. Men, dere er stort sett bra på det meste som jeg har sett!

Hvem tror du blir vårt nye stjerneskudd denne sesongen?

- Hedda Hagen i mål. Hun virker bra så langt.

Og hvem tror du får flest ufrivillige pauser grunnet utvisninger?

- Vanskelig å si. Forsvarssjefen Pia Rehaug, kanskje. 

Hvem tror du blir Utleiras toppscorer?

- Sanne Johnsen. Hun virker å være i utrolig bra slag nå!

Har du en favorittspiller?

- Da må jeg si Pia Rehaug, som har vært i klubben i over så mange år. Det er utrolig imponerende!

Om du skal spå hvordan 2017/2018-sesongen ender. Hvem tipper du havner på pallen?

- Tror Volda blir nummer en.  Nummer to og tre er litt vanskeligere for det er mange som kan komme på pallen, men jeg håper jo selvsagt Utleira er en av de tre. Det virker å være utrolig jevnt bak Volda. Kanskje Aker 2 på 2. plassen og dere eller Nordstrand som nummer tre. Utleira kan fort være laget som havnet på den sure 4. plassen også i år. Volda er det nok få som kan gjøre noe med i år slik det ser ut. Det er også vanskelig å si hvor høyt opp eller ned Sverresborg kommer i år, da de enda ikke har startet sin sesong.

La oss snakke om det som definitivt gjør deg ekstra spesiell blant våre supportere. Tatoveringa du tok i sommer! Hva i alle dager fikk deg til å ta utleiralogoen på armen?

- Et veddemål mot meg selv.  Jeg tippet før 2016/2017-sesongen at Utleira skulle komme på topp tre, og dere lå lenge an til dette, så jeg tenke å sette meg et veddemål. Dersom dere ikke klarte det,  skulle jeg ta en tatovering. Dere endte på 4. plass helt på tampen av sesongen og da måtte jeg holde mitt løfte. Det er sannheten. Da ble det tatovering!

Det er jo helt sprøtt å gjøre. Og vi hadde aldri i livet gjort deg selv! Du er garantert den eneste i verden med vår logo i blekk på kroppen. Angrer du nå i ettertid?

- Nei, det går bra. Det beviser jo bare at jeg er den supporteren jeg er! Nå er jeg blitt veldig vant til den, så jeg tenker ikke så mye over det.

Til slutt forteller vår supersupporter, Remi, at han alltid gleder seg til ny sesong så fort en annen er over. Han håper alltid at kommende sesong blir bedre enn den forrige, selv om det ikke alltid er realiteten. Men trofast som han er, har han alltid troa på Utleira og er positiv. Sammen i både med- og motgang. Selv skal han delta i World Cup i Tetris i slutten av måneden, for å forsvare sin regjerende tittel som "World Champion". Et noe hårete mål, ifølge han selv, men sier han uansett er fornøyd med en pallplass. Vi ønsker Remi masse lykke til, takker for all støtte så langt, og ønsker han velkommen tilbake til Trondheim og Utleirahallen når det måtte passe.Samarbeidspartner: Tools

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 29. Aug 2017

Denne sesongen har vi fått Tools Pro Industri som ny samarbeidspartner. 

"TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell". 

Du finner TOOLS med over 60 butikker i hele Norge og totalt over 200 steder i Norden. TOOLS henvender seg til yrkesbrukere, og samarbeider med markedets ledende leverandører. Deres kunder jobber hovedsaklig innen  olje & gass, industri, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. I Norge omsetter TOOLS for ca. 2,4 milliarder i året.

Vi retter en stor takk til Tools Pro Industri for samarbeid og støtte i sesongen 2017/2018. Det setter vi stor pris på!
Kapteinen klar for mer moro

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 21. Aug 2017

Kanskje ikke overraskende etter å ha sett henne spille i oransje så sent som i helga - Thea Marie Nitteberg skal spille for Utleira sesongen 2017/2018. 

Dette blir hennes tredje sesong i klubben, og den lynraske venstrekanten får igjen fornyet tillit som lagets kaptein. Thea har tidligere spilt på høyere nivå og vet hva som kreves. Hun bidrar derfor med sin erfaring og kunnskap, går foran og bidrar både sportslig og sosialt. Ingen tvil om at hun tar sin lederrolle på alvor og hun er klar på at hun ønsker å bidra til opprykk med Utleira. 

Vi ser fram til flere hurtige løp, lekre skruballer og offensivitet fra denne supre jenta!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsport
Pia klar for ny sesong

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 4. Aug 2017

Den ekte utleirajenta, Pia Jakobsen Rehaug, er klar for ny sesong i sin moderklubb. Pia er vår mest rutinerte spiller, som eldstemann på laget, samt elitespillerfaring (Selbu Elite). Hun er en av de som har vært med på eventyret helt fra oppstart av seniorlaget i 2005 i 4. divisjon, opprykk til 1. divisjon i 2010, hvor vi spilte i fire sesonger.

Pias sesong ble kort i fjor, da en langtidsskade satte henne ute av spill resten av sesongen. Men nå er hun tilbake. Pia er uten tvil en av lagets aller beste forsvarsspillere og i midten som tréer i 6:0-forsvaret trives hun særdeles godt. Linjespilleren blir flittig brukt av sine medspillere i angrep og er sikker foran mål og aller best med en, to eller tre spillere i kroppen som gir litt juling.

Det er svært gledelig at Pia har valgt å ta en sesong til for oss!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #Adidas #Select #ncsportTusen takk!

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 16. Jul 2017

Mot slutten av sesongen 2016/2017 ble det klart at Thomas takker for seg. Thomas har vært en del av vårt team siden 2012 og vært en av våre aller viktigste bærebjelker. Han har bidratt med alt fra organisering og gjennomføring av treningssamlinger, hjemmekamper, håndballskoler,  skaffet drøssevis med sponsorer og samarbeidspartnere, vært speaker under hjemmekamper, gjennomført treningsøkter, holdt møter, skaffet klær og utstyr, stilt opp på dugnader - ja, rett og slett vært en altmuligmann - en "Yes Man" vi på ingen måte hadde klart oss uten. Etter tusenvis av arbeidstimer, ene og alene bygget på frivillighet, er han nå ferdig i sin(e) rolle(r) hos oss. I tillegg har han vært trener for vårt andrelag, styremedlem og sportslig leder i håndballavdelinga. Med andre ord - han har ofret alt og litt til. 


På vegne av alle oss i og rundt Topphåndball ønsker jeg å si TUSEN TAKK for den fantastiske jobben du har gjort gjennom flere år. Personlig vil jeg også takke deg for alt du har bidratt med, gitt av deg selv, av din tid og din kunnskap. Takk for den tilliten du har vist meg som ung leder i en krevende rolle. Du har lært meg mye gjennom vårt samarbeid og vært min nærmeste støttespiller. Nå unner jeg deg tid til faktisk å gjøre andre ting. Jeg ønsker også å rette en stor takk til din herlige kone, Ann Karin, som også har bidratt i bøtter og spann, og gitt av sin tid i sin rolle som oppmann (og ekstramamma) for alle våre jenter (...og alle oss andre). Raushet, humør, innsats og engasjement er beskrivende når det gjelder familien Johnsen.  Håper (og regner med) vi sees i hallen framover! Dere slipper bot selv om antrekket fra nå av er sivilt.  

Ha en fortsatt god sommer!


Hanne Mauring (Administrativ Leder, Utleira Topphåndball)


#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #Adidas #Select #ncsportSamarbeidspartner: PK Service

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 15. Jul 2017

PK Service AS ble etablert i 1977, holder til i Ranheimsveien og har i dag 17 ansatte. De tilbyr tradisjonelle elektrikertjenester som blant annet internkontroll, elsjekk, varme, belysning, komfyrvakt, rehabilitering av elektrisk anlegg, installasjon av nygbygg.

PK Service - din elektriker i Trondheim!

Bedriften har nå inngått samarbeid med oss, noe vi setter enormt stor pris på!
Det er avgjørende for oss med slike bidrag for å kunne drive Topphåndball.

Les mer om PK Service AS her.

Tusen takk til PK Service for støtten!Samarbeidspartner: Fagtrykk AS

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 10. Jul 2017

Også denne sesongen har vi samarbeid med Fagtrykk. Det er de som har trykket våre populære sesongkort!

Fagtrykk AS har fokus på gode løsninger, høy kvalitet og leveringsdyktighet. Ved å bruke ny teknologi, nye kanaler og ny kompetanse tilbyr de kundene sine det de forventer - og trenger. De tar hånd om alt fra små til store oppdrag.

På sine nettsider skriver Fagtrykk følgende: "Med teft for gode kreative og praktiske løsninger, er vi et kompetent nettverk med høy grad av faglig kunnskap. Produktive og tekniske ferdigheter i et aktivt fagmiljø skaper et godt miljø for deg som kunde, og for oss som jobber her".

"KTI på 89 poeng. Det ble resultatet fra vår siste kundetilfredsundersøkelse. Det gir oss ekstra motivasjon for å ta vare på, og fortsatt utvikle gode produkter og tjenester".

"Fagtrykk - preget av gode løsninger".

Vi takker Fagtrykk for støtten også denne sesongen, et samarbeid vi setter stor pris på!Samarbeidspartner: Nor-Contact Sport

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Jul 2017

Før 2015-sesongen inngikk Utleira IL en avtale med utstyrsleverandøren Nor-Contact, en avtale vi er svært fornøyde med.

Nor-Contact Sport AS har nesten 30 års erfaring, og med sitt rike vareutvalg innenfor de fleste lagidretter gjør Nor-Contact til en av landets ledende klubbleverandører.

Butikken har gunstige priser og stabil betjening med høy kompetanse. Produktkunnskap og service er noe de vektlegger.


De har en egen klubbavdeling i butikken hvor de har trykkeri for tall og reklame, samt et stort laget av klær og utstyr.

Nor-Contact garanterer hurtig levering av kjente merkevarer til uslåelige priser!

Tusen takk til Nor-Contact Sport!Samarbeidspartner: Koteng Eiendom

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 8. Jul 2017

Koteng har vært en av våre viktige samarbeidspartnere over flere sesonger, og vi setter utrolig stor pris på støtten!

Koteng ønsker å være et førende eiendomsselskap i Trondheim. Selskapet skal være ledende både i investering og forvaltning av næringseiendommer. Kontor, produksjon, lager og butikklokaler. Koteng skal være langsiktige både i utforming, investering og løsninger.

Eiendomsportefølje: 236.000m². Total leieinntekt på 159.mill. Eiendommene eies helt eller delvis av Ivar Koteng. Deres verdigrunnlag skal være basert på arbeidsglede, ærlighet, konkurranseevne og kunnskapsbasert utvikling.

Vi takker Koteng for støtten også denne sesongen!Samarbeidspartner: Trym Bolig

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 7. Jul 2017

Trym Bolig har vært en viktig støttespiller som en av hovedsponsorene for Topphåndball også denne sesongen.

I håndballsesongen 2014/2015 ble samarbeidet utvidet til hele håndballavdelingen etter at de tidligere sponset kun oss. Denne sesongen har Trym Bolig utvidet samarbeidet ytterligere med draktreklame også i fotballavdelingen, samt skilt i hall og ved fotballbaner.

Vi i Topphåndball er sammen med Utleira IL meget godt fornøyd med avtalen og håper på et godt samarbeid i tiden som kommer. Avtalen gjelder for 3 år. Det er positivt at flere store sponsorer ønsker å bli med oss, og svært hyggelig at Trym Bolig stadig ønsker å utvide samarbeidet.

Trym Bolig har også indirekte støttet hallen med kr 750 000 i rekkefølgekrav i forbindelse med bygging av Tomset terrasse. Trondheim Kommune utbetalte kr 250 000 til Utleira IL øremerket bygging av hall. Resterende 500 000 har Trondheim kommune brukt i forbindelse med prosjektet. Det var Trym Bolig som forhandlet frem at hele summen skulle brukes til hallutbyggingen.

Vi sender en stor takk til Trym Bolig!Samarbeidspartner: 3T

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 6. Jul 2017


3T-Treningssenter har hele 15 (!) sentre i Trøndelag. Vi har benyttet oss av deres fasiliteter i mange år nå, og kunne aldri tenke oss en hverdag uten. Kjekt er det at 3T har senter spredt utover hele byen. Det gjør at hver enkelt av oss kan trene der det passer oss selv best, ut ifra bosted, skole, jobb og lignende. I tillegg er mulighetene svært mange, noe som gjør at man kan tilpasse treninga etter behov.

Hos 3T kan vi gjøre alt fra å trene tøff styrke- og utholdenhetstrening, gjennomføre fysiske tester, drive skadeforebyggende og opptrening etter skade, restituere i basseng og delta på et flust av artige, varierte og energiske gruppetimer. Mathilde Holck har skrevet et innlegg på sin blogg om da vi ble invitert med på crosstraining på 3Ts nyeste og råeste senter i Ilsvika. Les innlegget her.

3T har lange åpningstider og ekstremt dyktige ansatte som alltid ønsker deg velkommen og er tilgjengelig om du trenger veiledning og hjelp. 3T kan også tilby deg personlig trener, barnepass, solarium, badstu, frokost, squash og cageball. De selger også sporty klær og tilbehør i sine 3T-shops. Det går også an å handle via nett.

Vi setter utrolig stor pris på støtten!
Samarbeidspartner: PROA Eiendomsmegling

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 5. Jul 2017


PROA Eiendomsmegling
og Utleira IL inngikk i september 2015 en 3-årig samarbeidsavtale som inkluderer shortsreklame til oss i Topphåndball, og håndball- og fotballavdelinga generelt, samt skilt i Utleirahallen og Utleirabanen.

Det planlegges flere aktiviteter sammen med PROA Eiendom fremovr, og samarbeidet er en god avtale for begge parter. Proa Eiendomsmegling har en en store markedsandel i vår bydel. Sammen Utleira IL ønsker PROA å bli enda sterkere.

Vi setter utrolig stor pris på støtten!
Samarbeidspartner: Klæbu Sparebank

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 4. Jul 2017

Klæbu Sparebank signerte en 3-års avtale før sesongen i 2015 og ble da hovedsponsor til Utleira IL. Banken gir gode vilkår for klubbens lån, vil profilere seg i hall, bane og spillerdrakter, og bidra aktivt for å skape mer aktivitet i idrettslaget. Klæbu Sparebank ønsker å tilby våre medlemmer gode banktjenester til gode betingelser.

Utleira IL er meget godt fornøyd med avtalen og ser frem til å arbeide sammen med Klæbu Sparebank i tiden fremover. Det er viktig for klubben med gode samarbeidspartnere, og Klæbu Sparebank vil bli en viktig samarbeidspartner i kommende år.

Tusen takk til Klæbu Sparebank for støtten, og ser fram til samarbeidet videre også!Samarbeidspartner: Møbelringen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 3. Jul 2017

En av våre viktige samarbeidspartnere er Møbelringen. Møbelringen har 79 butikker godt spredt over hele landet. Kjeden er en ledende faghandel innen møbel i landet, og bestreber seg på å yte god service, hyggelige butikker og høy kompetanse i sin veiledning av kunder. De fokuserer på norske merkevarer, noe som gjenspeiles i sortimentet og markedsføringen. Samtidig har de også møbler fra utenlandske kvalitetsleverandører.

Møbelringen skriver følgende på sine nettsider: Fordi vi holder et sterkt fokus på kvaliteten på norske merkevarer, gjennomføres det omfattende kvalitetstester etter gjeldende kravspesifikasjoner fra mobelfakta.no. Merket mobelfakta.no kan benyttes av møbelprodusenter som er medlemmer i mobelfakta.no og som har miljø- og kvalitetssertifisert møblene de produserer og miljøsertifisert bedriften/produksjonen.

Møbelringen er også opptatt av og støtte myndighetenes krav til innsamling og behandling av embalasje. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt Norge".

Møbelringen har vært en trofast støttespiller over mange sesonger, både i med- og motgang. Vi sender en stor takk for støtten nok en sesong! Takk for at dere gjør det mulig for oss å satse topphåndball!Playmakeren har signert

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 2. Jun 2017

Vår solide playmaker, Ingvild Følstad, har fornyet kontrakten og er klar for sin andre sesong i Utleira. Det er svært gledelig at hun har valgt å fortsette sin satsning hos oss.

Ingvild er en bakspiller med godt overblikk og spilleforståelse. Hun har et tungt skudd i ulike varianter, et godt samspill med linjespiller og er i tillegg fintesterk. Med andre ord, en meget allsidig spiller med et stort repertoar.

Vi gleder oss til en ny sesong med Ingvild på laget!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsport

Martine fortsetter

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 29. Mai 2017

Enda en gladnyhet! Venstrekant Martine Lyse fortsetter i Utleira.

Martine har hatt en god førstesesong hos oss. Hun er svært god teknisk og kan gjøre mye på egenhånd, noe det stilles større krav til på høyere nivå. Hun er sikker i avslutningene og god til å variere. I tillegg er hun dyktig i forsvar, og slike kantspillere vil vi ha.

Gledelig er det derfor at Martine har signert og skal fortsette å bidra i oransje!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsport
Byåsenmålvakt klar for Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 28. Mai 2017

Hedda Iversen Hagen fra Byåsen er klar for Utleira. Hedda er født i 1998 og er opprinnelig fra Kattem. Hun startet å spille håndball som 7-åring og fant tidlig ut at det var målvakt hun ville bli.

Den målretta jenta har spilt Lerøyserien med Byåsen de to foregående sesongene med 4. plass som beste resultat. Hedda har også deltatt på bylag både i NM15 og NM17. Høydepunktet så langt er likevel hennes innhopp i Grundigligaen, hvor hun fikk sin debut for Byåsen Elite.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med Hedda og ønsker henne velkommen til oss!

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportNy og ung bakspiller på plass

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 28. Mai 2017

Hils på vår nye bakspiller, Fride Lunne Mastad. Fride er født i 2000 og startet å spille håndball for Strindheim i 7-8-årsalderen.

Hun spiller hovedsakelig venstre bakspiller og med sine 184 centimeter over bakken blir skuddarma ekstra farlig. Fride har deltatt på fylkessamlinger, regionalt landslag og spilt bylagsturnering med landets beste J15-lag.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Fride og ønsker henne velkommen til oss!

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportSkytter har signert

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 26. Mai 2017

Bakspiller Johanna Jacobsen (t.v.) har signert og er klar for sin tredje sesong for Utleira. Johanna brukte deler av første sesong på opptrening og tilvenning etter korsbåndskade, men vi rakk likevel å få noen glimt av potensialet som bor i henne. Sesongen etter var hun utenlands, men kom raskt i gang med håndball igjen da hun var tilbake på norsk jord. Lettrent og dyktig som hun er, trengte hun ikke lang tid på å finne tilbake håndballformen og viste seg raskt tilliten verdig.

Johanna er venstre bakspiller med god rekkevidde, og er en typisk skytter. Hun har et knakende godt skudd, men finner også elegant veien inn til linjespiller om muligheten byr seg.

Herlig at Johanna har valgt å spille sin tredje sesong for Utleira!

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportNok en viktig brikke på plass

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 26. Mai 2017

June Nilsen har valgt å ta sin femte sesong for Utleira.

June er flerposisjonsspiller og er klart best med venstrehånda, noe vi syns er helt topp.

Sesongen som gikk har vært en solid sesong av den fotrappe jenta. Ikke bare laget hun mange mål, men hun er både god på samspill med linja og en knalltøff forsvarsspiller. Det er grunnen til at det stort sett er hennes oppgave å passe på motstanderens råeste målmaskin.

Vi digger at June blir å se i oransje også kommende sesong!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportLisa fornyer

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 26. Mai 2017

Lisa Nilsen er klar for å spille sin femte sesong for Utleira. Lisa er venstrehendt og flerposisjonsspiller, og dermed anvendelig i flere roller. I tillegg til hennes gode offensive egenskaper, er hun særdeles dyktig i forsvar.

Sesongen som gikk ble kort for hennes del, da en langtidsskade har holdt henne ute. Likevel har hun fått trent godt med alternativ trening på 3T, og fått god oppfølging der. Vi gleder oss til å se Lisa på banen igjen, og vet hun kommer til å fortsette å bidra i massevis.

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportTora har signert

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 23. Mai 2017

En av våre aller mest rutinerte og mestscorende spillere har signert. Bakspiller Tora Sletvold går inn i nok en sesong, noe som er svært viktig for vår satsing videre.

Tora er trolig den som har mottatt flest bestemannspriser de siste sesongene, da hun er dyktig i alle spillets faser, presterer jevnt og har et høyt toppnivå. Til tross for dette har ydmykheten selv beina godt planta på jorda. Når laget skal beskrive Tora dukker ordet "maskin" stadig opp. Hun er rett og slett best i alt, og derfor er vi veldig glade for at vi spiller med henne og ikke mot henne.

Vi gleder oss til nye håndballopplevelser med denne jenta!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportVenstreslegga har signert

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 21. Mai 2017

Endelig har vi også en venstrehendt spiller på plass. Sanne Vold Johnsen har signert kontrakt for sesongen 2017/2018. Sanne går dermed inn i sin sjette (!) sesong som utleiraspiller. Etter sin langtidsskade har hun virkelig vært tilbake i toppform sesongen som var, og kanskje også spilt sin beste sesong på seniornivå.

Sanne har hovedsakelig vært kantspiller, men kan også brukes bak på banen. Venstrehendte spillere vokser ikke på trær, så vi er ekstra glade for at denne kvalitetsspilleren blir med videre. Vi ser frem til flere av Sannes elegante finter og målscoringer.

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportKlassemålvakt fornyer

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 17. Mai 2017

Målvakt Aurora Vasseljen har signert og skal spille sin andre sesong for Utleira. Aurora er dessverre ute med langtidsskade, men er likevel ikke i tvil om hvem hun skal bidra for når hun er spilleklar igjen.

Aurora var i kjempeform før skaden inntraff og en stor bidragsyter til at vi tok så mange poeng som vi gjorde. Særlig nærskuddene på de virkelig gode sjansene har vært vanskelig å få forbi denne jenta. Vi gleder oss til å se flere av hennes spektakulære redninger!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportIda har signert

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 16. Mai 2017

Nok en bakspiller har signert for sesongen 2017/2018. Denne gangen er det fotrappe Ida Handberg som har underskrevet kontrakt.

Ida er en spiller med stor spilleforståelse og kreativitet. Under livesending vinteren 2016 ble hun kalt for "håndballens Ronaldinho" av TV-kommentatorene, da vi slo Volda på bortebane før jul, noe vi synes var en passende tittel. I tillegg har Ida gode ferdigheter defenstivt som virkelig har kommet til sin rett under våre mer offensive forsvarsformasjoner. Som flere av våre jenter spilte hun tidligere for Heimdal med Martin som trener, og det er gledelig at hun tar sin andre sesong i Utleira.

Vi gleder oss til å se flere av Idas piruetter på banen!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportNøkkelspiller fortsetter

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 14. Mai 2017

Det er med stor glede vi kan meddele at vår supre målvakt, Mathilde Tømmerås, fortsetter med spill for Utleira.

Mathilde kom til klubben i 2012 og har hatt en fantastisk utvikling. Så langt har hun opplevd 1. divisjonsspill, sølv i landsserien og spill for regionens NM-lag, for å nevne noe. Hun er en målvakt med god rekkevidde, presise kontringsballer og spisskompetanse på nærskudd. Hun har i alle sine år hos oss vært en del av et sterkt målvaktsteam og vært nødt til å konkurrere med landslagsmålvakter om spilletid. Ved å vise seg tilliten verdig gang på gang, står hun frem som en av våre aller viktigste spillere sesong etter sesong.

Vi ser frem til nok en håndballsesong med Mathilde!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportMatchvinner fornyer kontrakten

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 14. Mai 2017

Vår høytsvevende skytter, Cecilie Ljostveit, har fornyet sin kontrakt.

Sesongen som gikk var Cecilie særdeles viktig og banket inn avgjørende mål i sluttsekundene ved flere anledninger. I tillegg er hun en bauta i midtforsvaret, og tross sin unge alder blitt en av de mest erfarne spillerne på laget. Ingen tvil om at det er viktig for oss at oslojenta har signert og er klar for sin fjerde sesong i oransje.

Vi gleder oss til flere magiske øyeblikk med Cecilie!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportMathilde Holck klar for Byåsen Elite

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 8. Mai 2017

Vår linjespiller Mathilde Holck har signert kontrakt med Byåsen Elite. Vår partnerklubbavtale har gjort at Mathilde har deltatt på både treninger og kamper for elitelaget gjennom hele 2016/2017-sesongen, og har nå gjort seg såpass bemerket at en av landets beste håndballag har sikret seg henne kommende sesong.

Heimdalsjenta har hatt en fantastisk utvikling gjennom sine to sesonger i Utleira, og Martin Wiggen har hatt særlig stor betydning for hennes utvikling, som hennes trener både i Heimdal og Utleira.

Nok en gang har altså Utleira vært et springbrett for et ungt håndballtalent, som nå tar steget opp til elitehåndballen. Denne lista begynner å bli lang, noe vi er svært stolte av. En fin bekreftelse på at vi gjør mye riktig!

Vi gratulerer Mathilde med elitekontrakt og ønsker henne masse lykke til i rødt og blått!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto og @byaasenhandball, Byåsen Elite)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #adidas #select #3ttrening #møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #høyer #koteng #rutaentreprenør #fagtrykkNy linjespiller har signert

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 6. Mai 2017

Hils på vår nyeste signering, Gunhild Løkken!

Gunhild er født i 1996, er opprinnelig fra Meldal og startet å spille håndball i da hun var 10 år. Hun er opprinnelig linjespiller, men fungerer også som bakspiller. I tillegg til å spille for hjembygda, har hun spilt for Fjellhammer. Nå bor hun og studerer her i Trondheim. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Gunhild og ønsker henne hjertelig velkommen til oss!

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportTrenerteam 2017/2018: Robert Stene

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 27. Apr 2017

Denne mannen har takket ja til å fortsette som målvaktstrener for våre jenter. Robert bidro også foregående sesong, og vi høstet tidlig frukter av dette samarbeidet. Det sies jo at målvakta er lagets viktigste spiller, og vi har jo ved uttallige anledninger sett at målvakta er med å avgjøre kamper. Laget med den beste målvakta vinner, og våre målvakter er intet unntak. Med andre ord, Robert er verdt investeringen og målvaktene fortjener all den oppmerksomhet og oppfølgingen de kan få.

Han har vært aktiv håndballspiller i ca. 28 år, og startet sin karriere nettopp i Utleira. Videre har han spilt både 2. divisjon (Osbourne), 1. divisjon (Kolstad og Sverresborg) og eliteserie (Heimdal HK og Wing). Wing var den klubben Robert utviklet seg mest som målvakt, og der spilte Willy og han sammen i mange år.

Som trener har han vært fire sesonger i Nidelv (G12-16) og tre sesonger i Heimdal (J15-18). Nå er han trener for Utleira J07 parallelt med sin rolle hos Topphåndball. Vi er svært fornøyde med at Robert har takket ja til videre engasjement hos oss.

(Foto: Privat)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportNok en landslagsspiller klar for Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 26. Apr 2017

Mer jubel! Vi ønsker Mathilde Arnstad hjertelig velkommen til oss. Mathilde er bakspiller/linjespiller, født i 2001 og har spilt for Rapp SPKL J-00 siden hun var 8 år gammel. Som lagvenninna Benedicte har hun nå valgt å fortsette sin satsing i Utleira, noe vi synes er veldig stas. Selv sier hun at hun gleder seg veldig til å starte i Utleira og utvikle seg videre her.

I løpet av de siste tre årene har Mathilde deltatt på flere regionale landslagssamlinger (RLM) og var kaptein på bylaget under NM15 nå i år. Ungjenta har gjort seg såpass bemerket at allerede i mai skal hun på sin andre samling med U-jentene (LK00). Vi ønsker Mathilde lykke til på samling, og velkommen på trening med oss når hun er tilbake!

(Foto: Privat)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportTrenerteam 2017/2018: Kate Mogseth Nordal

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 25. Apr 2017

Det er med stor glede vi kan presentere Kate Mogseth Nordal som trener hos oss.

Kate har erfaring som spiller fra elite- og landslagsnivå, og er blant Byåsens mestscorende spillere noensinne. I tillegg kan hun vise til meget solid trenerkompetanse og gode pedagogiske evner, noe også Norges Håndballforbund benytter seg av i sin spillerutvikling. Flere av oss kjenner Kate fra før og har samarbeidet med henne tidligere. Vi er heldige som nå får jobbe med denne dama til daglig.

Vi er helt sikre på at Kates sprudlende vesen og personlige egenskaper er noe vi vil dra stor nytte av i vårt team. Vi gleder oss veldig til hun starter i rollen sin hos oss 1. mai. Vi ønsker Kate hjertelig velkommen!

(Foto: Privat)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportTrenerteam 2017/2018: Iva Fialova

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 24. Apr 2017

Iva er tilbake i riktig farge. Hun var med som spillende trener da vi var i 1. divisjon, og har også bidratt noen sesonger som trener. Etter et lite besøk i Byåsen Bredde er hun heldigvis tilbake hos oss, noe som gleder oss veldig.

Iva har erfaring fra fra både eliteserien og landslagsspill for Tsjekkia. En særdeles klok håndballdame med ei giftig venstreslegge. Med sin rutine og rekkevidde har hun også vært viktig i midtforsvaret. Denne gangen er det først og fremst på trenersiden hun skal bidra, og vi trenger Ivas kvaliteter i vårt team. Iva starter i sin rolle hos oss 1. mai. Vi ønsker Iva hjertelig velkommen tilbake!

(Foto: Rolf Einar Eriksen)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportTrenerteam 2017/2018: Willy Refsnes

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 23. Apr 2017

Willy fornyer også sin trenerkontrakt med Utleira Topphåndball. Etter en ti års tid i klubben er han en av våre aller største kontinuitetsbærere og viktigste bidragsytere. Han har vært med på en rekke opprykk med våre seniorjenter og hadde også hovedansvaret da vi hadde lag både i 1. - og 2. divisjon.

Willy har Trener 3-utdanning og har trenererfaring helt opp i eliteserien. Han har også spilt elitehåndball selv, så dette er en mann som kan sitt fag, både i teori og praksis. Willy er meget engasjert, har gode lederegenskaper og masse erfaring og kunnskap, som han med raushet gjerne deler. Som Martins mentor sesongen 2016/2017 har han fungert godt, og det er gledelig å se at også han ønsker å bidra videre.

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportTrenerteam 2017/2018: Martin Wiggen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 23. Apr 2017

Vi er glade for at suksesstreneren har takket ja til en ny sesong som hovedtrener for vårt A-lag. Martin har Trener 3-utdanning, og til tross for sin unge alder, lang trenererfaring fra alderbestemte lag og som spillerutvikler i Norges Håndballforbund.

Han startet som assistenttrener i Utleira Topphåndball i 2015, men overtok hovedansvaret våren 2016.


Hans første sesong som hovedtrener kan ikke sies annet enn å ha vært en suksess. Laget spilte de siste 13 kampene uten tap! Martin er svært engasjert, oppdatert, dedikert og har en moderne og offensiv håndballfilosofi. Dette gleder vi oss veldig til å bygge videre på!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportTrenerteam 2017/2018: Birte Kydland Faanes

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 22. Apr 2017

Birte har vært en del av teamet i mange år og har takket ja til å bidra enda en sesong med sin kunnskap og erfaring. Hun er ei sporty dame med godt humør med en forkjærlighet for oppkjøringsperioden med blodslit, svette og tårer.
Birte skal i hovedsak fortsette i sin rolle som fysisk trener og som en del av helseteamet med ukentlig oppfølging av spillerne. Når vi ønsker tips, råd, oppfølging eller bare noen å trene med på 3T, stiller Birte alltid opp.

Vi ser fram til videre samarbeid med denne dama!

(Foto: Privat)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsport
Landslagsmålvakt har signert

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 19. Apr 2017

Vi har den gleden å presentere vår nyeste signering, Benedicte Oldervik Dybdahl.

Benedicte er født i 2000 og har spilt håndball siden hun var seks år. Allerede da hun startet med minihåndball for Freidig, visste hun at det var målvakt hun ville bli. Da Benedicte begynte på ungdomsskolen meldte hun overgang til Rapp, hvor hun har spilt de siste årene. Hun går nå førsteåret på Strinda med Toppidrett Håndball.
Ungjenta har allerede vært på flere landslagssamlinger sammen med U-jentene (LK00), noe som lover godt for Benedictes og Utleiras framtid.

Vi ønsker Benedicte hjertelig velkommen til Utleira og gleder oss til samarbeidet!

(Foto: Lånt av Rapp SPKL)


#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsportCharlottenlund - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Apr 2017

Sesongens siste hjemmekamp skulle spilles mot opprykksklare Charlottenlund. Med seier her ville bronsen sikres og målet for sesongen være nådd.

June setter inn kampens første scoring, men videre er vertene det førende laget. Et ekstremt høyt tempo og mange sjanser senere står det likevel bare 3-2 etter ni minutter spilt. I begge ender av banen står det to målvakter av ypperste klasse. Etter halvspilt førsteomgang har CSK dobbelt så mange scoringer som oss. Det står 8-4. Mot slutten av omgangen er det vi som overtar styringa, og vi er klart best den siste perioden før pause og klarer 12-11 før pausesignalet går.

Vi trenger ikke engang to minutter for å utligne i den andre omgangen. Først Martine, deretter June. Det tøffe forsvarsspillet fortsetter. Mathilde er enestående bakerst og varter opp med den ene praktredninga etter den andre. Tora setter inn en tomålsledelse under sitt vikariat på linja. Det går dessverre ikke mange minutter før Charlottenlund igjen er foran. 12-14 er blitt til 18-15. Vi fortsetter å tro på det vi gjør og det som har fungert så langt. Vi klamrer oss fast og nekter å la hjemmelaget øke forspranget enda mer. Med 10 minutter igjen å spille setter Tina inn ei flott scoring etter innspill fra Ingvild. Nå er vi kun ett bak, 21-20. Herfra og ut jager begge lag scoringer i et forrykende tempo, men målvaktene fortsetter storspillet. Aldri har det vært vanskeligere å få den ballen i mål. Med 1,5 minutt igjen å spille dunker Cecilie inn utligninga, og sin første scoring. Påfulgt av nok ei fantastisk redning av Mathilde og noen hektiske sluttsekunder, ender det med poengdeling.

En strålende forsvarskamp av samtlige, men hvor likevel June utmerker seg ekstra mot divisjonens mestscorende spiller. I tillegg er June god framover. Nok en gang er det målvaktene som stikker av med bestemannsprisene på begge lag - helt fortjent. Tora blir vår toppscorer med sine seks fulltreffere og er som alltid god i alle spillets faser. Vi holder nullen de siste tolv (!) minuttene mot opprykksklare Charlottenlund. Igjen tar vi poeng grunnet vårt fantastiske kollektiv! Det ender med den sure fjerdeplassen, men for en vanvittig utvikling vi har vist siden november. Dette skal vi være stolte av!

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)
Charlottenlund - Utleira 21-21 (12-11)

Stine Martinsen (ikke benyttet), Mathilde Tømmerås, Ida Handberg (ikke benyttet), Tora Sletvold 6, Martine Lyse 1, June Nilsen 4, Sanne Johnsen 3, Ingvild Følstad, Cecilie Ljostveit 1. Thea Nitteberg 3, Johanna Jacobsen, Tina Martinsen 3.
#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas #select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykkBækkelaget - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 27. Mar 2017

Endelig var det dags for revansje mot Bækkelaget etter det fatale tapet 12. november, som enda satt dypt printet i minnet. Og siden denne kampen, har vi ikke tapt. Vi får helt bestemte på at Bækkelaget ikke skulle få ødelegge seiersrekka.

Taktikken er et offensivt forsvar fra start. Cecilie banker inn kampens to første mål, men BSK svarer like kjapt. Det høye tempoet gjør det krevende for oss å flytte beina raskt nok i forsvar og vi trøbler veldig med å lage de nødvendige bruddene i vertenes angrepsspill. Gang på gang blir vi utspilt, men takket være en godt forberedt Mathilde bakerst, klarer de ikke å utnytte sine sjanser godt nok. Videre gjør vi en endring i forsvarstaktikken som er nok til å gi oss kontrollen tilbake. Mathilde fortsetter å storspille og denne tryggheten tar vi med oss fremover på banen. Vi er foran med to-tre hele veien og ved pause står det 11-13 på tavla.

I andre omgang fortsetter kampen på samme vis. Vi er i føringen i store perioder og det nærmeste Bækkelaget kommer er utligning. Igjen er det tempo i kontra og ankomst som gjør at vi får de ekstra målene vi trenger for å holde på ledelsen. Hjemmelaget lykkes bra med sine skudd fra distanse og innspill til linja, og de spiser igjen opp vår ledelse. Med cirka 10 minutter igjen å spille får vi bekymringsmeldinger fra de hjemme i Trondheim om at det er slutt på liveoppdateringene via handball.no. Vi iverksetter raskt videre oppdateringer på Snapchat, og kampens videre utvikling gjør det særdeles spennende. Fem minutter gjenstår da Bækkelaget utligner for tredje gang i kampen. Det står 26-26. Skal det bli en reprise av tapet på hjemmebane? Skal vi gi fra oss seieren i sluttminuttene, etter å ha leda hele veien? Minuttet senere står det 27-27. Publikum holder pusten. BSK har ballen og setter opp et angrep som ender i 100 %-sjanse, til tross for at vi jobber febrilsk i forsvar. Og der, der står Mathilde Tømmerås. Større enn noen gang før. Hun redder. Jubelen bryter løs, men det er ikke over enda. Vi får ei litt merkelig utvisning, og faktisk vår første (!) i kampen, tre minutter før slutt. Dette kan bli skjebnesvangert. Istedenfor vinner vi den siste perioden 4-0. Vi er rå på innsatsvilje, offensive i hodet og beviser nok en gang at vi er best når det gjelder. En fantastisk prestasjon av samtlige og så utrolig fortjent. Vi vinner vår 10 kamp på rad!

Bækkelaget - Utleira 27-31 (11-13)

Målfordeling kommer.

Stine Martinsen (ikke benyttet), Mathilde Tømmerås, Ida Handberg, Tora Sletvold, Martine Lyse,, June Nilsen, Sanne Johnsen, Mathilde Holck, Ingvild Følstad, Cecilie Ljostveit, Thea Nitteberg, Johanna Jacobsen (ikke benyttet), Tina Martinsen (ikke benyttet).

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas#select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist#rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank#proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk
Oppsal 2 - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 27. Mar 2017

Oppsal 2 er første motstander i Oslo. Et lag bestående av unge spillere som akkurat har klart nok til å overleve i bunnstriden. På hjemmebane i starten på desember vant vi med 11, men grunnet at det var over en måned siden vi spilte kamp sist, var det en spent gjeng som tok avkast i Linderud Idrettshall.

I et forrykende tempo får kaptein Thea æren av å score det første målet. Oppsal svarer umiddelbart, men allerede etter fire minutter starter vi rykket etter et par flotte gjennombrudd av Tora. Vi står godt bakover med et tett forsvar og en god Stine i mål. Det neste kvarteret spiller vi med et tempo vi sjeldent har sett maken til. Det solide forsvarsspillet gir oss en rekke kontrings- og ankomstmuligheter. Thea er først opp og får servert noen lekre baller fra Stine. Vi spiller oss til fine sjanser gjentatte ganger, men er ikke fullt så dyktige til å sette den i mål. I tillegg blir vi litt ukonsentrerte i forsvar, da hjemmelaget spiller seg til passivt, og vel så det, gang på gang. Dermed får de noen enkle mål på vår utålmodighet. Fem minutter før pausen er Oppsal bak med kun to. De tre neste minuttene vinner vi 3-0 og idet signalet går står det 11-16.

I andre omgang fortsetter vi å stå i forsvar 80 % prosent av tiden, noe som virkelig setter oss på prøve. Heldigvis er vi såpass effektive framover og går fra 11-16 til 12-20 før det har gått fire minutter. Vi blokkerer mange av Oppsals forsøk og kan fortsette vårt kontringsspill. Videre blir vi for unøyaktige når vi endelig vinner ball, og den neste perioden er det vertene som har best uttelling. Etter 40 spilte minutter er de nå bare tre mål bak. Martin tar timeout. Tempo er fortsatt nøkkelen, men vi bevisstgjøres nok en gang på å holde fokuset oppe under de lange forsvarsperiodene og å være mer nøye når vi vinner ball. En solid gjennomføring av andreomgangen gjør at vi til slutt vinner 25-32. Mye bra å ta med seg inn i neste kamp, som blir atskillig tøffere, samt at mye må forbedres.
Thea spiller en fantastisk god kamp og blir toppscorer med sine ni fulltreffere.

Oppsal 2 - Utleira 25-32 (11-16)

Stine Martinsen, Mathilde Tømmerås, Ida Handberg, Tora Sletvold 5, Martine Lyse 4, June Nilsen 3, Sanne Johnsen 1, Mathilde Holck, Ingvild Følstad 1, Cecilie Ljostveit 4, Thea Nitteberg 9, Johanna Jacobsen 3, Tina Martinsen.

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas#select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist#rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank#proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykkUtleira - Byåsen Bredde

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 22. Feb 2017

Byåsen Bredde var motstander i sesongens siste hjemmekamp. Fire minutter inne i kampen står det 0-4 på tavla i bortelagets favør. En noe frustrert Martin banker timeout-kortet i bordet. I løpet av det neste kvarteret har vi utlignet til 8-8. Forsvars- og målvaktsspill fungerer bedre og Cecilie kommer inn og får løst angrepsspillet på utmerket vis. Flere av gangene i samhandling med Mathilde på linja, mot et offensivt forsvar. En god målvakt i byåsenmålet gjør at vi fortsatt brenner mange av våre sjanser, men vi evner likevel å gå til pause med en ettmålsledelse.

Begynnelsen på andreomgangen spilles i overtall, etter ei utvisning helt på tampen for Byåsen. I løpet av den perioden går vi fra 11-10 til 13-12. Med andre ord, ingen imponerende overtallsperiode. 12 minutter ut i omgangen har Byåsen igjen utlignet. Noen viktige ballvinninger som ender i mål og en god Aurora i mål, gjør at vi likevel er kneppet foran. Da det gjenstår sju minutter, sender June oss opp i en firemålsledelse, 22-18, en ledelse som i utgangspunktet burde gjøres oss tryggere. Den gang ei.

Vi taper den neste perioden 0-3 og er bare ett mål foran da det gjenstår to minutter. Nok en gang blir det hektisk og spennende på tampen. Ida bryter igjennom, og setter iskaldt inn sin første scoring i kampen, når det gjelder som mest. Aurora hindrer gjestenes to siste gode forsøk og dermed vinner vi nok en jevn kamp, grunnet vårt gode lagspill og viljen til å aldri å gi oss. Vår ÅTTENDE strake, noe som gjør at vi er med i toppen og kjemper om medalje! Igjen er det Aurora som stikker av med bestemannsprisen, en avgjørelse hun selv ikke var helt enig i. Det var flere gode kandidater, men grunnet et veldig solid spill gjennom 2 x 30 minutter, samt noen særdeles viktige på slutten, trakk hun det lengste strået.

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

Utleira - Byåsen Bredde 23-21 (11-10)

Stine Martinsen (ikke benyttet), Aurora Vasseljen, Ida Handberg 1, Tora Sletvold 2, Martine Lyse 3, June Nilsen 2, Sanne Johnsen 5, Mathilde Holck 6, Ingvild Følstad 1, Cecilie Ljostveit 3, Thea Nitteberg, Johanna Jacobsen (ikke benyttet), Tina Alise Martinsen (ikke benyttet).

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas #select#ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenør#møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykkOrkanger - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 17. Feb 2017

Etter seks strake var vi fullstendig inneforståtte med at det kunne bli nettopp bunnlaget Orkanger, som kunne sette en stopper for den deilige flyten vi er inne i. Her måtte det mobiliseres! Gang på gang har det vist seg at vi kan slå hvem som helst, men også tape for hvem som helst. Torsdagens borteoppgjør ble intet annet enn dramatisk.

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

Orkanger pangåpner, men vi er ikke sene med å melde oss på. Vi tar raskt over styringa, selv om Orkanger nekter å la forspranget bli for stort. Bakover står vi bra, og det samme gjør hjemmelaget. Vi brenner noen straffekast og får utvisninger vi ikke er helt enige i. Dette gir de anledning til å henge på. Mot slutten av omgangen får vi gjort noen viktige justeringer. Det fører til mer kontroll i forsvar, som igjen fører til gode redninger fra Stine, som får sendt ett par kontringsballer til Sanne, som ikke misbruker sjansene. Cecilie tar ansvar og herjer med både gjennombrudd og distanseskudd og får det til å se irriterende enkelt ut. Det gir oss en seksmålsledelse ved pause, men vi er likevel langt ifra fornøyd med det.

Andreomgangen byr på verre utfordringer og mer trøbbel for oss. Utvisningene hagler, gjerne påfulgt av et straffekast imot. Relativt sikker fra sjumetersmerket er de også og etter halvspilt omgang begynner vertene virkelig å yppe seg. De spiller på grensen til passivt gang etter gang, noe som gjør oss utålmodige og frustrerte. Til tross for at vi er dyktige på å sette ballen i mål når vi endelig er i angrep, svarer Orkanger ved sin neste mulighet. Plutselig er utligningen der. Hjemmepublikummet er i ekstase. Med drøye 12 minutter igjen smeller Martin timeout-kortet i bordet. Det vi fryktet som mest er i ferd med å skje.

Orkanger maler på videre med sin suksessoppskrift og er det klart beste laget nå. Vi blir offer for flere utvisninger og i undertall blir ikke oppgavene enklere. Vi ligger under med tre. Martin tar grep og gjør endringer som blir helt avgjørende for de neste, og siste, minuttene. Sanne er iskald og banker inn baller, nærmest på bestilling. Tora sitt innhopp på linja blir avgjørende. Hun scorer mål og skaffer oss i tillegg straffekast i sluttminuttet. Etter vår dårlige uttelling tidligere i kampen, er Cecilie den som får tilliten fra sjumetersmerket. Hun scorer. Drøye halvminuttet igjen. Hjemmelaget fosser fram og higer etter én siste scoring. Det koker i Orklahallen. Med 10 sekunder igjen på klokka finner deres venstre bakspiller luka gjennom midtforsvaret, til tross for tøff motstand på veien. Ballen havner i mål, men får den ikke godkjent grunnet fire skritt. Seks sekunder gjenstår og Orkanger tar timeout. Den aller siste sjansen roter de bort og får aldri avsluttet på mål.

Cecilie kåres til vår beste spiller og blir matchvinner for tredje gang på få kamper. En ekstremt god egenskap å ha i laget. Lite positivt å ta med seg fra denne kampen ellers, men en kjempeprestasjon å berge to poeng etter en så fatal oppvisning. Særlig når vi spiller 1/4 av kampen i undertall...

Orkanger - Utleira 29-30 (10-16)

Stine Martinsen, Aurora Vasseljen, Ida Handberg 1, Tora Sletvold 6, Martine Lyse, June Nilsen 1, Sanne Johnsen 8, Mathilde Holck (ikke benyttet), Ingvild Følstad 2, Cecilie Ljostveit 8, Thea Nitteberg 3, Johanna Jacobsen (ikke benyttet), Tina Martinsen 1, Sara Furuhaug (ikke benyttet).

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas#select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist#rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank#proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykkUtleira - Sverresborg

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 11. Feb 2017

I går kveld var det duket for kamp mot byrival og tabellnabo, Sverresborg. Bortekampen i oktober husker vi litt for godt, hvor vi ledet i hele 50 minutter før Sverresborg stjal showet og stakk av med seieren. Med det i minnet, samt en gjeng jenter som virkelig kan sies å være i flytsonen, var vi veldig klare for en revansje.

Med et solid forsvars- og målvaktsspill kommer vi godt i gang. Våre grundige forberedelser gjør at vi unngår overraskelser fra gjestene og får hindret de i å spille på det de er best på. Angrepsmessig flyter det greit for oss, og mange tar ansvar. De første seks målene har fem ulike signaturer. Tina bidrar godt i Holcks fravær og gjør en bra jobb på linja. En timeout etter drøye 17 minutter ser ut til å være det Martine trenger. Hun setter inn tre baller til på knappe tre minutter. Aurora fortsetter å storspille bakerst og vi går til pause på stillinga 11-6.

Men av erfaring så vet vi jo, at en femmålsledelse over Sverresborg, overhode ikke er en trygg ledelse. Og nok en gang får vi kjent på nettopp det. 12-7 blir til 12-12 med 12 minutter igjen å spille. Kun Ingvilds straffescoring har gitt utslag på måltavla så langt i den andre omgangen. Det går trått nå og SIF straffer oss umiddelbart på våre angrepsfeil. Heldigvis er Ingvild der igjen med ny scoring og vi er foran med ett. Før vi rekker å blunke har SIF utlignet igjen. Martine løper vår første og eneste kontring og setter den sikkert i mål. Drøye minuttet senere er Ingvild iskald fra 7-metersmerket. Publikum holder nærmest pusten i disse nervepirrende sluttminuttene. SIF-jentene klamrer seg fast og med under 44 sekunder igjen å spille er de igjen à jour. Vi får en siste mulighet. Cecilie, som foreløpig står med null treff på sine flere forsøk, viser igjen sin evne til å avgjøre kamper på skikkelig matchvinner-vis. MÅL! Sverresborg rekker et siste desperate forsøk på å redde ett poeng, men lykkes ikke.


Aurora kåres til vår beste spiller etter tøff konkurranse fra flere. Vi vinner våre sjette kamp på rad, tross en særdeles underlig andreomgang her i en kamp som definitivt kunne vippet begge veier. Vi står uten tap etter 21. november og skal gjøre alt i vår makt for å fortsette seiersrekka.

Utleira - Sverresborg 17-16 (11-6)

Stine Martinsen, Aurora Vasseljen, Ida Handberg 1, Tora Sletvold 1, Martine Lyse 5, June Nilsen 2, Sanne Johnsen, Ingvild Følstad 5, Cecilie Ljostveit 1, Thea Nitteberg, Johanna Jacobsen, Tina Martinsen 2.

Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas#select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist#rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank#proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk

Utleira - Ålesund HK

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 30. Jan 2017

Ålesund var gjestende lag i Utleirahallen i går. Det ble en merkelig kamp mot laget som ligger nest nederst på tabellen.

Ålesund kommer best i gang. Det går litt tregere med oss i åpningsminuttene, men vi kvikner heldigvis til relativt kjapt. Denne kampen har vi en annen taktikk enn det som har vært vår "suksessoppskrift" de siste kampene, og det er tydelig at vi bruker litt tid på å omstille oss, tross gode kampforberedelser. Helt bevisst sørger de turkise for å dra ned tempoet hver eneste gang de har mulighet. Det blir en tålmodighetsprøve for offensive utleirajenter, som er vant til et betraktelig høyere tempo. I etablert forsvar sliter med å stoppe Ålesunds unge storskytter, som treffer til gangs, og deres samspill med linja. Likevel løser vi arbeidsoppgavene bedre og bedre og ved pause står det behagelige 14-7.

Etter sidebyttet får vi det atskillig mye vanskeligere. Ålesund scorer sju (!) uten at vi får en eneste nettkjenning. Det går over ni minutter før vi får ballen forbi vår tidligere lagvenninne i ålesundmålet. Vi får satt forsvarsspillet igjen og Stine plukker det meste som slipper forbi. Når vi i tillegg skrur opp tempoet når vi vinner ballen, er bortelaget sjanseløse. Thea er en av de som virkelig kommer til sin rett og løper inn hele åtte scoringer totalt. Også June får vist sitt repertoar og ender med seks fulltreffere. Hun gjør også en god og viktig jobb i forsvar. Tora er som alltid solid i alle spillets faser og står til slutt med sju mål.
En rar kamp og langt ifra årsbeste, men det holder til to poeng mot Ålesund. Thea kåres til vår beste spiller og blir også kampens toppscorer.

Utleira - Ålesund 29-21 (14-7)

Stine Martinsen, Mathilde Tømmerås, Ida Handberg 1, Tora Sletvold 7, Martine Lyse 1, June Nilsen 6, Sanne Johnsen, Mathilde Holck 1, Ingvild Følstad 3, Cecilie Ljostveit, Thea Nitteberg 8, Johanna Jacobsen 2, Tina Martinsen.

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas#select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist#rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank#proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykkUtleira - Levanger 2

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 19. Jan 2017

I går spilte vi vår tredje kamp på fem dager. Etter helgas to seire mot serieleder Volda og Oslo-Studentene, var det nå Levanger 2 som stod på motsatt bane halvdel, et lag vi slo med sju mål i slutten av september.

Det var overhode ikke noe B-lag gjestene stilte med og det ble en jevn kamp i hele veien. Til tross for gode målvakter i begge ender av banen, går det likevel ikke lang tid mellom scoringene. Vi får ikke den samme angrepsflyten som i de siste kampene, og må virkelig kjempe for hver scoring, noe vi også så absolutt gjør. Det er mye rom i LHK-forsvaret, men vi søker linja i for stor grad, noe som ender i en rekke vanskelige innspill som ikke engang Holck får tak i. De rødkledde straffer oss umiddelbart for våre feil og får de typiske enkle målene. Selv trøbler vi med å løse deres samspill, da særlig mellom bakspillere og linjespiller, som nærmest i blinde spiller oss ut gang på gang. Takket være en godt forberedt Mathilde i mål holder vi følge inn til pause på stillinga 13-13.

Noe høyere intensitet i forsvarsarbeidet i det andre omgangen, samt mer direkte satsinger i rom. gir økt kvalitet i alt vi gjør. Ingvild styrer spillet med god kontroll og bidrar med både assists og praktfulle scoringer. Ved at hun i tillegg er sikker fra 7-metersmerket gir hun en ekstra trygghet i laget, da 7-meterssjanser ikke har vært vårt sikreste kort så langt. Selv om Levanger fortsatt får løpt inn flere kontringer, og vi ikke har gassen i bånn tempomessig, beholder vi roen og nøye i det vi foretar oss. Denne kampen beviser igjen hvor viktig det er at vi har så god bredde i laget, og ikke kun en enkeltspiller vi er avhengige av. Alle spillernes bidrag er like viktige, sammen er vi best, og vi scorer gjentatte ganger fra samtlige posisjoner. Utover i omgangen løser vi også gjestenes angrepsspill i større grad. Dette stresser Levanger mot slutten og vi klarer å skaffe oss ei lita luke. Ikke den flotteste og beste kampen vi har spilt, men med den vinnerviljen vi viser, skal det mer til enn noen landslags- og 1. divisjonsspillere til for å slå oss. Nok en herlig seier, og med det inntar vi tredjeplassen på tabellen. Ingvild kåres til vår beste spiller etter en fabelaktig oppvisning og hele ni fulltreffere.

Utleira - Levanger 2 26-22 (13-13)

Aurora Vasseljen, Mathilde Tømmerås, Ida Handberg 2, Tora Sletvold 2, Martine Lyse 3, June Nilsen 3, Mathilde Holck 4, Ingvild Følstad 9, Cecilie Ljostveit 3, Thea Nitteberg, Johanna Jacobsen, Tina Martinsen.

#utleirajentan #utleirahåndball #topphåndball #adidas #select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykkOslo-Studentenes IK - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 16. Jan 2017

Vi får en god oppvarming og virker gira på å kjempe også i dag. Likevel kommer vi bakpå fra start når fløyta går. Det utgrupperte forsvaret sitter ikke på samme måte som på lørdag, og vi får ikke godfølelsen fremover. På den andre siden får OSI til det meste fremover med både skudd og innspill til strek og vi havner flere mål bak. Så legger vi om til 6:0-forsvar og sakte men sikkert kjemper vi oss tilbake i kampen. Ankomsten vår begynner å sitte. De siste 10 minuttene av omgangen scorer ikke OSI mål, vi blokker og Aurora redder. Tora gir oss noen viktige mål og til pause er vi bare ett mål bak, 12-11.


Vi starter andre omgang med det samme trykket i forsvar. I angrep skifter vi gir og vi kommer i flytsonen. På det meste ligger vi foran 13-18. Så tar OSI timeout og går over til å spille sju mot seks i angrep. Plutselig er det OSI som har initiativet og vi blir utspilt i forsvar gang på gang. I angrep stanger vi og gjør feil. Når omgangen nærmer seg slutten ligger vi under med ett. Da er det ingen som er kaldere i hodet enn Thea, som trikker inn utligningen fra kant. Med halvminuttet igjen er vi i angrep og Holck er plutselig alene med ball når dommeren blåser av for tidlig for frikast. Dramatikken fortsetter og vi bygger opp angrepet på nytt. Med fem sekunder igjen scorer Cecilie og OSI rekker ikke utligne på tampen. Vi tar med oss to deilige poeng hjem til Trondheim.

Kampfakta: Oslo-Studentenes IK - Utleira 24-25 (12-11)

(Målfordeling kommer)
Aurora Vasseljen, Mathilde Tømmerås, Ida Handberg, Tora Sletvold, Martine Lyse, June Nilsen, Mathilde Holck, Ingvild Følstad, Cecilie Ljostveit, Thea Nitteberg, Johanna Jacobsen.

#utleirajentan #utleirahåndball #topphåndball #adidas #select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykkUtleira - Volda

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 15. Jan 2017

I går spilte vi årets første kamp. Motstander var Volda, seierlederen vi, som første og eneste lag, slo i Voldahallen før jul. Volda skulle nå få sin revansje.

Bortelaget åpner scoringsshowet, og det tar hele seks minutter før vi setter vårt første mål, i det som en stund ser mer ut som en fotballkamp ifølge måltavla. Målvaktene storspiller i hver sin ende. Vi fortsetter med suksessoppskriften fra bortekampen, og selv om Volda kanskje ikke er overrasket, sliter de igjen med å finne løsningene. Etter nokså målfattige seksten minutter, tar Martin timeout. Det står 3-4. På de neste fem øker gjestene ledelsen til 3-7. Vi jobber på og nekter å miste tro på avtalt taktikk, og kommer heldigvis tilbake til hektene igjen. Vi går til pause på stillinga 9-10.


Vi scorer på første mulighet i den andre omgangen. Endelig er vi á jour igjen. Det offensive forsvarsspillet vårt krever vanvittig mye krefter, men vi klarer på imponerende vis å holde intensiteten oppe. Aurora varter opp med redning på Voldas sjumeterskast, og selv om Voldas målmaskin får tak i returen, redder Aurora også denne. Hallen bryter ut i vill jubel og det gir en fantastisk god energi til jentene på banen. Intet mindre ekstatisk blir det da Aurora også på neste 7-meterskast kliner til med ei redning. Etter 40 spilte minutter har hun redder flere baller enn hun har latt passere. Til tross for at også Voldas målvakt gjør en særdeles god jobb, lar vi oss overhode ikke skremme. Vi er offensive og uredde. Tora gjør flere viktige returløp og hindrer bortelaget i å få de enkle kontringsmålene. Vi spiller oss til sjanse på sjanse, og i dét kapteinen vår, Thea, tricker inn ei scoring, er vi foran igjen med 15-14.

Da det gjenstår 10 minutter ryker Mathilde H. på sin tredje utvisning for god innsats. Med det mister vi ikke bare en bauta i forsvaret, men også en viktig brikke i vårt angrepsspill, som også er vår toppscorer. Heldigvis får vi nok en gang bekreftet viktigheten av god bredde i laget. Aurora fortsetter å storspille i målet, og i angrep finner vi stadig nye kombinasjoner som fungerer. June setter inn ei viktig scoring når vi igjen har ligget jevnt, og hakk i hæl følger Sanne opp med ei scoring. Bortelaget klamrer seg fast og er kun ett mål bak med fire minutter igjen å spille. Ingvild finter seg forbi og sniker ballen inn bak Voldas målvakt. Det står 21-19. De siste minuttene går som en lek. Vi hindrer alle deres forsøk på mål de siste minuttene, og har også to lekre scoringer fra Sanne på høyrekanten i innspurten.

Det ender med en magisk firemålsseier. Vi sjokkerte håndballfolket med en sterk borteseier, og nå beviste vi at det verken var flaks eller tilfeldighet. To av to seire mot serielederen sier sitt! En fortryllende kamp hvor samtlige gjorde jobben! Aurora ble kåret til vår beste spiller. Fullt fortjent!

Kampfakta:
Utleira - Volda 23-19 (9-10)
Stine Martinsen, Aurora Vasseljen, Ida Handberg, Tora Sletvold 4, Martine Lyse, June Nilsen 2, Sanne Johnsen 5, Mathilde Holck 2, Ingvild Følstad 1, Cecilie Ljostveit 5, Thea Nitteberg 4, Johanna Jacobsen, Tina Martinsen.

#utleirajentan #utleirahåndball #topphåndball #adidas #select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk