Kampreferat: Charlottenlund - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 7. Des 2015

5. desember 2015

Et nytt toppoppgjør stod for tur. Charlottenlund var vertskap og med kun ett tap så langt, visste vi at dette ble en av sesongens tøffeste kamper. Spente utleirajenter ankom Hummelarena med ett mål - vi skulle vinne!

Kampen får en jevn start. Høyt tempo og to lag som virkelig ville kjempe. Etter det første kvarteret står det 4-4. Thea sørger for at vi går opp i ledelsen etter en frekk trick fra liten vinkel. Og dermed er vi virkelig i gang. I løpet av de neste sju minuttene har vi gått fra 4-5 til 5.10. Thea har satt enda ett par lekre scoringer. Mathilde står strålende bakerst, til tross for at hjemmelaget tildeles en rekke 7-meterskast. Vi er fortsatt i føringen. Cecilie er kommet inn, og det tar ikke lang tid før også hun får markert seg. Ved pause står det 9-13.

I andre omgang fortsetter vi med mye godt spill. Ekstra fint er det å se at vi står veldig godt bakover, og Mathilde klinker til med den ene kjemperedninga etter den andre. Dette skaper trygghet som vi tar med oss fremover også. Vi spiller med høyt tempo og offensivitet, samtidig som vi beholder roa. Pia gjør en glimrende jobb på linja, og skaper store problemer for vertene. Gang på gang er hun med på å lage rom for våre bakspillere, samtidig som hun også er våken på innspill. Bakspillerne serverer flere lekre baller inn på linja, og er samtidig stor trussel med ball selv også. Samspillet er suverent. I begge ender av banen.

Mot slutten av kampen er Charlottenlund likevel bare to mål bak. Hjemmelaget tildeles enda ett par 7-meterskast til vår store frustrasjon. Selv får vi får vår første (og eneste) sjumeter da vi passerer 50 spilte minutter. Vi står i en posisjon hvor vi enten står i fare for å invitere de inn i kampen igjen, eller rett og slett bare sette spikeren i kista. Heldigvis er lysten til å vinne større enn frykten for å tape. Vi fortsetter med det vi har lyktes med hele veien. Da sluttsignalet går er det vi som kan juble over to nye poeng. Deilig å vinne over en av de største utfordrerne denne sesongen. Og ekstra deilig at vår plan fungerte til punkt og prikke! I dag var vi enkelt og greit bedre på det aller meste. En herlig lagseier med mange på scoringslista. Pia og Elisabeth blir våre toppscorere med sine fem mål hver, mens Mathilde kåres fortjent til vår beste spiller. Igjen topper vi tabellen. Det er sånn vi liker det.

Charlottenlund - Utleira 19-23 (9-13)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Pia Rehaug 5, Tora Sletvold 2, Lisa Nilsen 2, June Nilsen 2, Lina Torvik, Cecilie Ljostveit 2, Trude Iversen, Elisabeth Hammerstad 5, Mathilde Holck 1, Thea Nitteberg 4, Hanna Ronglan.Kampreferat: Orkanger - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 26. Nov 2015

25. november 2015

Turen gikk til Orklahallen. Det var Orkanger som var neste utfordrer. Det nyopprykkede laget har hatt en god debut i divisjonen, og spilt seg til seks poeng så langt. Selv var vi innstilte på å gjøre en atskillig bedre prestasjon denne kampen, og var bestemte på at Orkanger virkelig skulle møte motstand.

Det er vi som kan juble over kampens første scoring. Deretter rekker hjemmelaget å score hele fem før vi får satt inn vår neste. Etter 15 minutter viser tavla 5-5. Noe bedring fra vår side, men omgangen preges av mange tekniske feil og slurvete avslutninger. Bakover er vi passive og mangler intensitet i forsvarsarbeidet. Orkanger får styrt tempo og dermed får vi liten mulighet til å spille slik vi kan best. Cecilie kommer innpå og får alt til å se veldig enkelt ut. Hun dunker inn flere scoringer på elegant vis. Ved pause står det 13-14.

Også andreomgangen får en jevn start. Vi evner etter hvert å spille smartere forsvar, og lager hyppige brudd i vertenes angrepsspill. Også tempoet får vi skrudd opp utover i omgangen, samtidig som Orkanger begynner å se slitne ut. Med det økes vår ledelse stadig. June og Lisa får opp dampen og er store bidragsytere. Både med nest-sist-pasninger og en rekke egne scoringer. Med ni minutter igjen å spille leder vi 20-25. Med det atskillig bedre forsvarsspillet får vi endelig anledning til å løpe kontringer. Her er ikke Tone tung å be. Hun ender opp med hele seks flotte kontringmål. Da sluttsignalet går kan vi juble over en meget komfortabel 11-målsseier. June kåres til Utleiras beste spiller.

Gøy å se at vi har såpass mange på scoringslista igjen! Langt ifra noe kjempeprestasjon, men likevel flere hakk opp fra sist. Og det er i alle fall positivt!

Orkanger - Utleira 20-31 (13-14)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Mira Normannsen 2, Tora Sletvold 4, Tone Haugerud 6, Lisa Nilsen 4, June Nilsen 6, Malin Løset, Cecilie Ljostveit 5, Elisabeth Hammerstad 1, Hanna Kroppan 1, Mathilde Holck 2.

Kampreferat: Utleira - Levanger

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 22. Nov 2015

21. november 2015

En helsvart kamp. Rett og slett bekmørkt. Junior mot senior. Levanger er bedre på absolutt alt.


Utleira - Levanger 12-26 (4-12)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås (BB), Pia Rehaug, Tora Sletvold, Tone Haugerud, Lisa Nilsen 1, June Nilsen 3, Lina Torvik, Malin Løset, Cecilie Ljostveit 4, Trude Iversen 1, Elisabeth Hammerstad 3, Mathilde Holck, Iva Fialova.Toppoppgjør

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 19. Nov 2015Kampreferat: Utleira - Ålesund

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 2. Nov 2015

1. november 2015

Etter et skuffende tap dagen før, hadde laget blitt enige om å jobbe knallhardt med å omstille seg fram mot søndagens kamp. Det som har vært får man uansett ikke gjort noe med, så viktig var det å ha fokus på det som skulle skje i hallen denne dagen. Ålesund kom fra stortap dagen før, og var naturligvis også lystne på å ha med seg poeng hjem på reisen.

Første halvdel av omgangen er jevnspilt uten de store forskjellene. For en gangs skyld er vi på hugget allerede fra starten av. Våre fire første scoringer er signert av fire forskjellige målscorere. Høyt tempo, god ballflyt og offensivitet gjør at vi er farlige på alle posisjoner. Camilla plukker skudd etter skudd, og våre ankomster er helt etter boka. Hva Lisa har spist, må gudene vite, men en ting er helt sikkert - det fungerer! Kommentaren fra Willy er at han aldri har sett henne bedre. Etter drøye 24 minutter tar bortelaget timeuot. Vi er foran med fem. Den siste perioden før hvilen vinner Ålesund 3-4. Tavla viser 16-12 ved pause.

I andreomgangen fortsetter Camilla å storspille bakerst mot tidligere lagvenninner. Dette øker tryggheten enda mer hos utespillerne, som fortsetter å gjøre en fantastisk god jobb defensivt. Samtidig drar jentene med seg godfølelsen framover på banen, og tempomessig henger ikke Ålesund med i det hele tatt. Fire minutter omgangen er ledelsen doblet. Flotte angrepskombinasjoner og samspill har vi ikke sett maken til på lenge! Herfra og ut er det bare ett lag på banen. Vi vinner til slutt med 15 mål etter en sterk lagseier, og sesongens klart beste kamp så langt. Eks-ålesundmålvakt, Camilla, kåres fortjent til Utleiras beste spiller.

Utleira - Ålesund 32-17 (16-12)

Camilla Nybø, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug 5, Tora Sletvold 4, Tone Haugerud 3, Lisa Nilsen 4, June Nilsen 1, Lina Torvik 5, Malin Løset, Cecilie Ljostveit 4, Trude Iversen, Elisabeth Hammerstad 4, Mathilde Holck 2, Benedicte Smedby.Kampreferat: Utleira - Molde HK Elite 2

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 31. Okt 2015

31. oktober 2015


Til tross for seks strake seire var det en spent gjeng som også i dag ankom hallen. Molde var dagens utfordrer, et lag med kun to spilte kamper, men dog fire poeng. Vi forventet å møte god motstand i dag.


Kampen får en målrik åpning, det står 4-3 etter drøye fem minutter. June er på hugget og viser svært gode ferdigheter. Tvillingsøster Lisa kommer også inn på banen, og er ikke mindre beskjeden. De noterer seg for flere scoringer hver. Moldes bakspillere treffer på det meste, og det er ikke vanskelig å se at det er elitespillere på banen. Dårlige avslutninger og tap i forsvarduellene, gjør at bortelaget går opp i en tomålsledelse etter halvspilt omgang. Vendepunktet kommer etter ikke bare én, men to redninger på 7-meterskast av en fantastisk Mathilde. Dette sammen med bra initiativ fra både Tora og Elisabeth framover, tvinger Molde til å ta en timeout. På tampen av omgangen er vi oppe i ledelsen, 11-10, men det går ikke mange minuttene før det er vi som må smelle timeout-kortet i bordet. De siste to minuttene rekker det ikke å skje stort. Lagene går til pause på stillinga 13-13.


Molde kommer best i gang etter hvilen, og har igjen to mål mer enn oss. De har funnet flyten og er bedre i begge ender av banen. Med ekstrem skuddkraft og presisjon banker de inn mål fra distanse etter tur. Vi gjør justeringer både av spillerbytter og formasjoner, men får det ikke til å stemme. Vi virker stressa og gjør ting litt halvveis. På det meste ligger vi under med seks mål. Det ser i alle fall Tora og Elisabeth ut til å ha tenkt å gjøre noe med. Gjentatte ganger får vi spilt oss til gode muligheter og etter tur dunker de ballen bak gjestenes sjanseløse målvakt. Tidsvis spiller vi også utrolig godt forsvar. Sju minutter gjenstår, men vi ligger fortsatt under med fire. Taktiske endringer gjør at vi også får grei kontroll på Moldes to mestscorende. Det koker på banen. Fire minutter gjenstår da vi ryker på ei utvisning. Vi ligger under med to mål. På slutten har vi flere muligheter der vi kan redusere, om ikke også utligne og ta ledelsen. Vi blir stressa og altfor unøyaktige i de avgjørende situasjonene, og taper til slutt 24-26. Synd å ryke på sesongens første serietap på denne måten. Rett og slett en dårlig dag på jobben.

Elisabeth blir vår toppscorer og Utleiras beste spiller i dag.

Utleira - Molde HK Elite 2 24-26 (13-13)
Mathilde Tømmerås, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug 3, Tora Sletvold 3, Lisa Nilsen 4, June Nilsen 3, Lina Torvik, Malin Løset 1, Cecilie Ljostveit 2, Trude Iversen, Elisabeth Hammerstad 6, Hanna Kroppan, Mathilde Holck, Thea Nitteberg 2.


Kampreferat: Heimdal - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 25. Okt 2015


24. oktober 2015

Heimdal sto for tur, laget nederst på tabellen med null poeng så langt. Selv var vi fortsatt ubeseira, og denne kampen var på ingen måte mindre viktig enn noen av de andre. Her var det bare å brette opp ermene for å slåss om en ny seier.

Hjemmelaget bruker ikke lange tiden før de er oppe i 2-0. Nok en vanskelig start for vår del, men vi henter inn Heimdals lille forsprang og går deretter opp i ledelsen, 2-3. Vertene utfordrer vår tålmodighet voldsomt med sin "gå-håndball". Heldigvis lykkes vi bra her etter litt småjustering og står godt bakover med en dyktig Hilde i mål. Dette fører til at vi får kjørt tempo framover og Thea med sin ekstreme hurtighet får løpt inn flere mål på kontra. Trude er heller ikke beskjeden med sine bidrag, hun scorer både mål og skaffer oss 7-meterskast. Malin kommer på banen og får skapt mye. Hun er i tillegg meget sikker fra 7-metersmerket. Vi går til pause på stillinga 7-11.

Thea fortsetter scoringsshowet i andre omgang, noen av de servert på sølvfat fra Camilla, som for øvrig storspiller i mål. Hanna og Mathilde H, begge eks-Heimdalspillere, får virkelig vist at de har tatt steg i ny klubb. Med solid forsvarsspill, hurtige ballvekslinger og gjennombruddsterke spillere sørger vi nå for å øke forspranget enda mer. Malin setter inn det ene 7-meterskastet etter det andre. Lina er kommet innpå og får markert seg tvert. Nok til at Heimdal tar timeout på stillinga 11-20 med ti minutter igjen å spille. Vi vinner til slutt med 11 mål, og såpass bør i alle fall forskjellen være mellom topp og bunn i divisjonen.

Heimdal - Utleira 15-26 (7-11)
Camilla Nybø, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug 1, Mira Normannsen 1, Tora Sletvold 2, June Nilsen 4, Lina Torvik 3, Malin Løset 5, Cecilie Ljostveit, Trude Iversen 1, Elisabeth Hammerstad, Hanna Kroppan 2, Mathilde Holck 1, Thea Nitteberg 6.Kampreferat: Utleira- Meldal

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 19. Okt 2015


17. oktober 2015

Vi sto med fire seire av fire mulige før lørdagens hjemmekamp mot Meldal. Bortelaget derimot, hadde så langt tapt alle sine fire og befant seg på nedrykksplass.

Meldal får en pangåpning og er oppe i en firemålsledelse før vi har rukket å blunke. Det går flere minutter før vi får vår første nettkjenning. Vi trøbler med timing og trøkk i forsvar, noe som også bringer usikkerhet i angrep. En god Mathilde bakerst gjør at gjestene i alle fall ikke får økt forspranget enda mer. 20 minutter er spilt før vi begynner å våkne. Økt intensitet i forsvarsarbeidet og trøkk i taklingene gjør at vi får flere kontringsmuligheter.
Dessverre brenner vi gjentatte hundreprosentsjanser, men takket være godt forsvar- og målvaktsarbeid er det jevnspilt i Utleirahallen. På tampen av omgangen får vi justert enda mer i spillet vårt, og med særlig gode bidrag fra en lynrask Thea på kanten og en treffsikker Pia på linja, leder vi 12-9 ved pause.

Mathilde fortsetter å prestere i andreomgangen og bringer ekstra trygghet bakover. Videre har vi fått opp dampen, og scorer hele seks (!) mål før Meldal får satt inn sitt første for omgangen. Thea fortsetter å løpe, og sørger for flere kontringsmål. Tora er en stor pådriver i begge ender av banen, og er mye nest. Ikke all verdens til prestasjon av oss i denne kampen, men vi løser oppgavene bedre utover i kampen, og alle får spilltid. Vi sender Meldal hjem igjen uten poeng. Vi vinner komfortabelt 26-15. Pia er den som ender med flest nettkjenninger til slutt, og med det gode forsvarsspillet hun leverer i tillegg, stikker hun av med bestemannsprisen.

Fem av fem seire og serieleder!

Utleira - Meldal 26-15 (12-9)
Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Pia Rehaug 7, Mira Normannsen 1, Tora Sletvold 4, June Nilsen 2, Malin Løset 1, Cecilie Ljostveit 3, Trude Iversen 2, Hanna Kroppan, Mathilde Holck, Benedicte Smedby, Marinn Kværness, Thea Nitteberg 6.Kampreferat: Byåsen Bredde - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 10. Okt 2015

10. oktober 2015

Lørdag var det tid for toppoppgjør. Vi besøkte Munkvollhallen og ubeseirede Byåsen. Det lå mye spenning i lufta og det var liten tvil om at begge lag kjente på presset og lysten til å vinne denne prestisjetunge kampen.

Byåsen åpner scoringsshowet med treff i sitt første angrep, mens vi selv må slite i fire minutter før vi får vår første nettkjenning. Derfra er det nærmest bråstopp for vår del. Vår neste scoring kommer ikke før det har gått 18 og ett halvt minutt av omgangen, hvor Elisabeth setter inn et 7-meterskast. Til tross for at vi ikke er spesielt effektive i angrep, stenger vi godt bakover, mye takket være Hilde i mål, som gjør en fremragende jobb. Dette blir også vendepunktet, hvor vi går fra 6-1 til 6-6 i løpet av kort tid. Hjemmelaget scorer ett par mål helt på tampen, og ved pause står det 8-6 etter kanskje historiens merkeligste omgang.

Cecilie smeller til med andreomgangs første scoring, og med det er vi ett bak igjen. De røde reduserer nok en gang, men det går ikke lang tid før vi på nytt har utlignet. Det står 9-9. Byåsenlaget setter inn et nytt rykk og er plutselig hele tre mål foran igjen. Midtveis i omgangen ligger kampen igjen og vipper. I begge ender av banen står det målvakter som holder ett nivå som sjeldent er å se på i denne divisjonen. En landslagsmålvakt og tidligere utleirajente vokter Byåsenburet, mens Hilde, også tidligere landslagsmålvakt, ubeskjedent vokter vårt eget, med den ene praktredninga etter den andre.

Etter å ha forsøkt flere spillere fra 7-metersmerket, uten helt å lykkes, er det nå Malin som får tilliten på den neste. Hun kliner den rett i mål og jubelen står i taket. Tavla viser 12-12 og et drøyt kvarter ut i andreomgangen. En scoring som blir et avgjørende vendepunkt etter en tøff periode. I forsvar står Pia og Cecilie som rene "twin towers" i midtforsvaret. June bidrar sterkt i begge ender av banen.

Da Elisabeth banker inn nok ei scoring, er vi oppe i ledelsen for første gang i kampen, etter nesten 49 minutter er spilt. Da vi ikke tror det er mulig å gjøre det bedre byr Hilde opp til et redningsshow vi aldri før har vært vitne til. June leverer kampens frekkas, og med det står det 12-15. Byåsen reduserer igjen, men Pia får satt spikeren i kista etter en nydelig pasning fra Thea. Da spiller det ingen rolle at hjemmelaget utnytter sin siste mulighet. Vi vinner 14-16 og jubelen har aldri vært større. En vanvittig deilig seier, og vår målvakt Hilde er uten tvil den store helten i dag! Fire seire av fire mulige. Fortsatt ubeseira og på toppen av tabellen!

Byåsen Bredde - Utleira 14-16 (8-6)


Samarbeidspartner: Ruta Entreprenør

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 6. Okt 2015


Ruta Entreprenør AS, stiftet i 2007, er et heleid datterselskap av Ruta AS. Siden da har firmaet vokst og blitt en betydelig aktør i Trondheimsregionen. Ruta Entreprenør holder til i kontorer på Flatåsen med sine ca 40 ansatte. "Firmaet tar i hovedsak oppdrag i næringsmarkedet og offentlige bygg, men har også stått bak flere signalbygg i fritids- og boligmarkedet i Sør-Trøndelag."

"Liten nok til å lytte, stor nok til å levere".

Takket være Ruta har får vi reist til Åre på treningssamling i sesongoppkjøringen flere år på rad nå. Noe vi også mer enn gjerne håper vi kan få anledning til videre også. Et fantastisk hus som vi får benytte med alle dets fasiliteter. Vi storkoser oss alltid der!

Tusen takk til Ruta for støtten nok en sesong!Samarbeidspartner: Team Viking Bygg

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 6. Okt 2015

Team Viking Bygg AS utfører alt av både små og store jobber, og liker å tenke at ingen oppdrag er for store og ingen for små. De ordner alt fra tegninger, prosjektering og søknader, helt til nøkkel står i døra og du kan flytte rett inn. De har faste samarbeidspartnere innen alle fag og leverer totalentrepriser der det er ønskelig.

Med sine flere fullt utstyrte servicebiler kan Team Viking Bygg rykke ut på kort varsel for å ordne mindre ting. De har forhandleravtale med Blink Hus, rammeavtale med Trondheim kommune, er godkjent opplæringsbedrift, har sentral godkjenning og er medlem i Byggmesterenes Servicekontor.
Team Viking Bygg har kontor i Haakon VII’s gate 17 på Lade i Trondheim, og salgskontor i Kongens gate 64. Ta kontakt for en hyggelig prat!

"Vi kan, vi vil, vi får det til!"

Vi takker Team Viking Bygg AS for samarbeidet nok en sesong!

Samarbeidspartner: Rindalslist AS

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 6. Okt 2015


Rindalslist AS er en av Norges største listverkprodusenter og leverer i dag varer til de fleste landsdekkende byggevarekjeder. Bedriften har produsert lister i over 40 år og har en omsetning på 100 millioner årlig.

Rindalslist AS har tilholdssted i Rindal på Nordmøre, en kommune som har lang historie og sterke tradisjoner i trebearbeidingsfaget. De har spesialisert seg på å utvikle kvalitetslister og å gjøre disse tilgjengelige for både byggmestre, byggvareutsalg og sluttbruker. Rindalslist store styrke er er korte leveringstider. De er opptatte av å tilpasse seg dine behov og tilbyr mange praktiske valgmuligheter og fleksible løsninger.

Vi takker Rindalslist for deres bidrag også denne sesongen!


Kampreferat: Kolstad - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 29. Sep 2015

27. september 2015

Det var duket for første serieoppgjør mot nyopprykkede Kolstad. Ikke mange hjemmefans hadde tatt turen til Husebyhallen denne kvelden, men våre supportere fylte en hel seksjon og sørget for høylytt jubel på tribunen.

Kolstad spiller offensivt forsvar og vi sliter med å løse koden i etablert angrep, til tross for at vi var forberedt på nettopp dette. De gangene vi står godt bakover, får vi kjørt kontringer. Likevel har vi gjentatte ganger store problemer med å sette ballen i mål. Etter et lite kvarter har begge lag vært like effektive og tavla viser 7-7. Det hjelper lite at Mathilde redder skudd etter skudd, når returballene havner i Kolstads hender og gir scoring.

Før pausen rekker vi å justere på deler av spillet vårt. Malin har kommet inn i playmakerrollen, noe som har svært positiv effekt. Hun er hjernen bak det aller meste, og setter også standarden i forsvar. Med det går vi til pause med en firemålsledelse, 8-12.

Andreomgangen blir heller ikke optimal fra vår side. Slitne kolstadspillere biter seg fast. Vi er fortsatt noen mål foran, men kampen er på ingen måte vgjort. Malin fortsetter å ta ansvar, og også Tora er solid. De gangene vi får kjørt tempo, er det klasseforskjell mellom lagene, og vi gjør hverandre veldig gode. Kantene får bidratt atskillig mer, både grunnet gode oppspill og flotte avslutninger. Tone fortjener særlig skryt her. Så fort vi får benyttet bredden, kommer også linjespillerne mer til sin rett. Kollektivt spill er avgjørende. Det er heller ingen hemmelighet at vi har slitt veldig med å sette 7-meterkastene i mål. Denne kampen lyktes vi mye bedre. Dette blir ekstra viktig å ta med seg i jevne kamper, hvor uttelling her kan være forskjellen på seier og tap. Vi vinner denne rare slitekampen med sifrene 19-25.

Kolstad - Utleira 19-25 (8-12)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Mira Normannsen, Tora Sletvold, Tone Haugerud, June Nilsen, Lisa Nilsen, Lina Torvik, Malin Løset, Cecilie Ljostveit, Trude Iversen, Elisabeth Hammerstad, Mathilde Holck, Marinn Kværness.
Spillerpresentasjon: Pia Jakobsen Rehaug

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 28. Sep 2015

Draktnummer: 2

Posisjon på banen: Linjespiller

Fødselsdato: 31.07.88

Studier/jobberfaring: Jobber som barnevernspedagog ved Steindal skole

Interesser: Håndball, selvfølgelig! Og når jeg ikke er på jobb eller trening, så prøver jeg å få tid til venner. Er også glad i å reise, selv om det ikke blir så mye tid til det, da.

Målsetting: Jeg skal utvikle meg som spiller og vi skal klare opprykk til 1.divisjon!

Første klubb: Utleira <3

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Det er selvfølgelig mamma og pappa! De har alltid stilt opp og lagt til rette. Det gjør de også fortsatt, og er ivrige supportere! Det er jeg veldig glad for. Håndballmessig er det Willy som har betydd mest for min utvikling. Han har vært treneren min i nesten 10 (!) år nå!


Spillerpresentasjon: Elisabeth Hammerstad

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 27. Sep 2015

Draktnummer: 18

Posisjon på banen: Bakspiller

Fødselsdato: 27.06.93

Studier/jobberfaring: Studerer fysioterapi på HIST. Ellers har jeg jobbet som håndballtrener og turntrener opp gjennom årene.

Interesser: Når jeg ikke prøver å være flink student, løper etter en ball inne i den nye Utleirahallen eller svetter ned mølla på 3T, er jeg veldig glad i å slappe av på sofaen med jentegjengen. Med kake såklart. Er veldig glad i kake. Og is, da.

Målsetting: Har alltid et mål om å videreutvikle meg til å bli en bedre spiller. Og såklart: å rykke opp til 1. divisjon!

Første klubb: Haugsbygd IL.

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: De som har betydd mest for meg opp igjennom tiden må være pappaen min og ikke minst mammaen min. De har alltid støtta meg og kommet med nyttige (og unyttige) råd. Kjøring hit og dit, dugnader her og der.. Har ikke ord! Mamma stiller fortsatt opp på dugnader hjemme i Hønefoss, selv om jeg ikke er med lenger... Engasjement!Spillerpresentasjon: Anne Verpe Moen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 26. Sep 2015

Draktnummer: 23

Posisjon på banen: Bakspelar

Født: 19.12.93

Studiar: Tar opp fag. Håper på å komme inn på Politihøgskolen i Oslo til neste år.

Jobbrøynsle: Eg jobbar på Intersport i Seljord når eg er heime.

Interesser: Håndball er jo så klart ein interesse eg har, men har og spelt saxofon i 14 år og mange andre instrument, som for eksempel hardingfele og gitar. Eg likar meg veldig godt på fjellet med randonee-skia mine, men også på vanlig topptur der eg berre brukar beina. Rulleski er også ein treningsform eg likar godt.

Målsetting: Målsettinga mi er vell å finne toppformen igjen etter tre skulderoperasjonar, også vil eg jo gjerne sjå laget rykke opp til 1div

Første klubb: Seljord IL

Kven som har tydd mest for meg som handballspelar: Her må eg vel sei mamma og pappa. Det er dei som har kjørt meg til trening uansett kor langt det var. Eg har også hatt mamma som trenar. Ein ana ein som har motivert og hjelpt meg mykje gjennom veldig mange operasjonar, og når det såg litt mørkt ut, er Magnus Boman, som nå er hovedtrener for Pors.

Personlig sponsor: Intersport Seljord


Spillerpresentasjon: Hanna Stav Kroppan

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 25. Sep 2015

Draktnummer: 19

Posisjon på banen: Midtre bakspiller

Født: 02.07.97

Studier: Jeg går nå påbygg på videregående for å få studiekompetanse. Planene for etter videregående er enda ikke klare. Det er mulig jeg ender opp med et studie i retningen økonomi, da det interesserer meg.

Jobberfaring: Jeg er så heldig at jeg har to deltidsjobber som fint kan kombineres med håndball og skole. Jeg jobber noen vakter i måneden i cover på nattklubben Downtown, og noen timer i uka hos Boostcom Media. Boostcom Media er et firma som etablerer og drifter kundeklubber for mange kjøpesenter i Norge. Jeg registrerer medlemmer som har meldt seg inn via skjema.

Interesser: Håndball selvfølgelig. Ellers så trener jeg på 3T og er med venner og kjæreste.

Målsetting: Å utfordre meg selv, lære masse, og å bli en bedre håndballspiller er noen av de viktigste grunnene for at jeg gikk til Utleira, og viktige målsettinger for meg. Jeg håper selvfølgelig også at jeg kan bidra positivt for laget. Både på og utenfor banen.

Første klubb: Heimdal IF

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Min største støttespiller må bli pappa. Jeg er veldig takknemlig for at han alltid legger ting til rette for meg når det gjelder håndball. Jeg må også nevne Martin Wiggen som jeg hadde som trener både i Heimdal, og nå i Utleira.Spillerpresentasjon: Lina Marie Torvik

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 24. Sep 2015

Draktnummer: 9

Posisjon på banen: Venstre kant

Fødselsdato: 21.05.94

Studier: Går 1.året på en bachelor i psykologi på NTNU Dragvoll.

Jobberfaring: Jobber for tiden som butikkmedarbeider på Interoptik Sjøhaug og Sande. Har tidligere jobbet på diverse apoteker som ekstrahjelp, og så har jeg vært resepsjonist på treningssenteret Sport og Trim.

Interesser: kke overraskende er håndball og trening en stor interesse for meg. Jeg har også drevet aktivt med sprangridning frem til jeg ble 16 år, så hest (og dyr generelt egentlig) har jeg fortsatt interesse for. Ellers er jeg glad i å lese romaner og kokkelere litt i ny og ne.

Målsetting: Bidra til opprykk!

Første klubb: Sjetne IL

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Hadde det ikke vært for mamma ville jeg nok ikke spilt håndball den dag i dag, hun har vært den beste støttespilleren jeg kunne hatt.Spillerpresentasjon: Tora Sletvold

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 23. Sep 2015

Draktnummer: 5

Posisjon på banen: Bakspiller

Fødselsdato: 30.10.93

Studier: Bevegelsesvitenskap ved NTNU

Jobberfaring: Har jobbet flere somre i hjemmetjenesten. Det siste året har jeg jobbet som pasientportør ved St. Olavs.

Interesser: I tillegg til håndball og trening liker jeg å gå turer i fjellet, bake (spise det jeg baker) og være sammen med venner og familie. Er også veldig glad i å reise og oppleve nye steder.

Målsetting: Opprykk til 1.divisjon!

Første klubb: Heimdal IF

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Har hatt mange flinke trenere opp gjennom årene, men mamma og pappa har betydd mest. De har alltid stilt opp og vært ivrige supportere.

Personlig sponsor: Bettie og Cinderella :)


Spillerpresentasjon Thea Marie Nitteberg

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 21. Sep 2015

Draktnummer: 25

Posisjon på banen: Venstre kant

Fødselsdato: 22.09.92

Studier: Jeg studerer nå medisin på NTNU. Jeg er utdannet til å sette på vippe extensions og vokse, så nå driver jeg min egen hjemmesalong, som heter Shine by Thea.

Jobberfaring: Jeg har i flere år jobbet ved siden av studiene med salg, fakturering, purring, ekspedering og lignende i Grim Maskin Service AS. Har også vært portør på Akershus Universitetssykehus og jobbet på internposten der.

Interesse: Etter håndball og trening, liker jeg å bake og henge med venner. I tillegg liker jeg å reise, gjerne til sol og varme.

Målsetting: Utvikle meg som håndballspiller, og være med å bidra til opprykk for Utleira.

Første klubb: Lillestrøm HK-90

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Jeg har hatt mange gode trenere og lagvenninner både i klubb, regionen og på toppidrettslinjen. Men mamma og pappa skiller seg ut. De har alltid støttet meg. De kommer nok til å være flere helger her i Trondheim enn i Lillestrøm for å heie på laget.

Personlig sponsor: Stay Tuned


Kampreferat: Utleira - Sverresborg

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 21. Sep 2015

19. september 2015

Den store dagen var endelig kommet! Det v ar klart for offisiell åpning av Utleirahallen og første hjemmekamp for sesongen skulle spilles nettopp her. Hallen var stappfull allerede før klokka 11, og arrangementet gikk over all forventning. Tre timer senere var det vår tur foran fulle tribuner.

Flotte scoringer, tøft forsvar og gode målvaktsredninger preger åpningsminuttene. Vi står godt imot Sverresborgs mest sentrale spiller, og koser oss da frustrasjonen sprer seg i bortelaget.Det er ingenting å si på tenninga, innsatsen og viljen i alle fall. Her kjempes det! Sverresborg er fortsatt på hugget, og lar oss ikke få et større forsprang enn tre-fire mål.

Etter nesten halvspilt andreomgang leder vi 7-4. Vi fortsetter å styre tempoet og får kjørt en del ankomster og kontra. Akkurat slik vi liker det! Ved pause står det 12-8 i vår favør, og med den stemninga som er i hallen, kan vi ikke annet enn å skru det enda noen hakk opp og gi publikum enda mer håndballglede i andreomgangen.

Videre utvikler kampen seg til å bli enda jevnere. Sverresborg utfordrer oss med tempo, og vi sliter med å få ballen i nota. Vi blir ofre for vår egen unøyaktighet og utålmodighet, og bortelaget evner å utnytte dette. Særlig linjespilleren sliter vi med å få tak på i perioder, og etter å vært i føringa hele kampen, er gjestene nå farlig nær. Kun ett fattig mål skiller lagene.

Dette varer ikke lenge, da Lisa virkelig har satt inn siste giret. Hun lykkes med alt hun gjør og er rett og slett ustoppelig. Hun ender opp med hele ni fulltreffere og blir derfor både kampens toppscorer og Utleiras beste spiller. Vi vinner til slutt komfortabelt 25-19. Hallen eksploderer i jubel og vi kan endelig senke skuldrene for en mer enn godkjent premiere i ny hall og to nye poeng.

Utleira - Sverresborg 25-19 (12-8)
Mathilde Tømmerås, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug 3, Mira Normannsen 1, Tora Sletvold 2, Lisa Nilsen 9, June Nilsen 1, Lina Torvik 2, Cecilie Ljostveit 2, Trude Iversen 1, Elisabeth Hammerstad 4, Hanna Kroppan, Mathilde Holck, Thea Nitteberg 1.Spillerpresentasjon: Thale Hansen Tremoen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 21. Sep 2015

Draktnummer: 13

Posisjon på banen: Midtre bakspiller

Fødselsdato: 21.02.89

Studier: Ferdig utdannet adjunkt i sommer, der matematikk, religion og kroppsøving er tre fag jeg synes er svært interessant å lære om og lære bort. Har valgt å avvente læreryrket og fortsette min karriere i 3T, fordi jeg brenner for trening, samt å få folk i aktivitet.

Jobberfaring: Jobber fulltid på 3T-Midtby´n som resepsjonsansvarlig og gruppeinstruktør.

Interesse: familie, venner, trening, reising.

Målsetting: Jeg er dessverre ute med skade for tiden, da jeg i min første kamp for Utleira i slutten av august fikk en korsbåndskade. Utrolig kjedelig. Kortsiktig mål er å være tilbake på jobb og prestere optimalt innen kort tid. Langsiktig mål er å ruste kneet for videre utfordringer – både i jobbsammenheng og på parketten!

Første klubb: Kattem IL

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Uten tvil nærmeste familie og samboer. Familie og Erik stiller alltid opp – og det er jeg evig takknemlig for!Spillerpresentasjon: Benedicte Smedby

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 20. Sep 2015

Draktnummer: 22

Posisjon på banen: Flerposisjonsspiller

Fødselsdato: 17.03.1994

Studier: Jeg tar psykologutdanninga ved NTNU, og er nå på tredje året. Trives veldig godt med det!

Jobberfaring: Jeg har jobbet som ferievikar på sykehjem innenfor aldersdemens i 3 år - en givende og viktig jobb.

Interesser: Trening har alltid vært min største interesse.

Målsetting: Det hadde vært veldig gøy å rykke opp til 1.divisjon denne sesongen. I tillegg ønsker jeg hele tiden å utvikle meg som håndballspiller.

Første klubb: Risør HK

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Treneren jeg hadde i Gjerpen, Ketil Arntzen, har lært meg veldig mye som håndballspiller. Samtidig har foreldrene mine alltid stilt opp, og det har også vært veldig viktig for meg.


Spillerpresentasjon: Mathilde Tømmerås

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 15. Sep 2015

Draktnummer: 16

Posisjon på banen: Målvakt

Fødselsdato: 18.07.96

Studier: Jeg ble ferdig med skolegangen min på Strinda vgs i juni, og har valgt å ta meg et friår.

Jobberfaring: Da jeg gikk på videregående hadde jeg en deltids jobb hos McDonalds Nidarvoll. Der har jeg jobb enda, men jobber for det meste hos Strindheim Hjemmetjeneste og trives veldig bra. I tillegg til McDonalds og hjemmetjenesten tar jeg noen vaskeoppdrag for Toma Gruppen AS.

Interesser: Mesteparten av tiden min går til håndball og trening, noe som jeg elsker.

Målsetting: Etter to sesonger i 2.divisjon synes jeg det er på tide at Utleira rykker opp igjen. Min målsetting er å bidra alt jeg kan for at vi lykkes med dette!

Første klubb: Rapp SPKL

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Synes det er veldig vanskelig å velge, siden jeg har hatt så mange flotte mennesker rundt meg. Men uten alle de fantastiske lagvenninne jeg har hatt og fortsatt har hadde jeg nok ikke spilt håndball i så mange år.

Personlig sponsor: Mamma & pappaSpillerpresentasjon: Malin Gåsvand Løset

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 15. Sep 2015

Draktnummer: 11

Posisjon på banen: Midtre bakspiller

Fødselsdato: 05.04.95

Studier: Studerer markedsøkonomi ved BI.

Jobberfaring: Tilkallingsvikar hos Rindal Helsetun, noe jeg har vært i ett år. Jeg har også vært sommervikar der i tre år.

Interesser: Jeg er ei veldig treningsglad jente, så det meste innen trening er av stor interesse. Håndball er selvsagt favoritten! Ellers er jeg stor fan av rolige kvelder på sofaen med diverse godbiter på TV-skjermen.

Målsetting: Målet er helt klart å rykke opp til 1.divisjon, og å utvikle meg som spiller.

Første klubb: Rindals Troll

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Mamma og pappa har vært de som har stilt opp for meg gjennom alle de år. Da jeg var elev ved Norges Toppidrettsgymnas i Kongsvinger med håndball som idrett, hadde jeg en trener der med navn Krummy Halldrosson. Han har helt klart betydd mye for min utvikling som håndballspiller.

Personlig sponsor: Rindalslist AS og Rindalshytter ASSpillerpresentasjon: Mira Normannsen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 15. Sep 2015

Draktnummer: 3

Posisjon på banen: Linjespiller

Fødselsdato: 17.02.97

Studier: Går siste året på håndball-linja ved Strinda vgs

Jobberfaring: Jeg jobber som ryddehjelp på The Mint i frihelger, og har ellers ikke hatt tid til noe annen jobb, bare håndball!

Interesser: Tiden går med til håndball og venner. Ooog litt skole innimellom..

Målsetting: Målet er å rykke opp til 1. divisjon med Utleira! Og å hele tiden utvikle meg å bli bedre på linja. Mitt forbilde på håndballbanen er uten tvil Heidi Løke!

Første klubb: Min første klubb var Ranheim, hvor jeg spilte helt til mai i år, da jeg signerte for Utleira for å få større utfordringer.

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Pappa har vært utrolig viktig for meg gjennom årene. Han har alltid gode råd å komme med, uansett om jeg vil høre de eller ei. Jeg kan være ganske sur om kampen/treninga gikk dårlig, men han vet hva han skal si for å muntre meg opp!Kampreferat: Strindheim - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 15. Sep 2015

13. september 2015

Søndag var det endelig duket for seriestart, noe vi hadde gledet oss til lenge!
Nyopprykkede Strindheim var vertskap, og med våre ambisjoner, var det ingen tvil om at dette var en motstander vi burde ha god kontroll på.

En kronglete start gjør at det er vertene som tar ledelsen, og vi har mer enn nok med å henge med. Slurvete pasninger, upresise avslutninger og et tamt defensivt arbeid gjør at de blågule er i føringa det første kvarteret. Etter hvert klarer vi å justere oss, øke intensiteten i spillet vårt og kan fokusere på det vi vet vi er gode på. Dermed går vi til pause på stillinga 9-13.

Andreomgangen er atskillig bedre på alle områder. Det går ikke lang tid før vi dobler forspranget. Over en lengre periode står vi utrolig godt bakover, noe både forsvaret og målvakt Camilla skal ha ros for. Det fører til at vi får løpt kontra og scorer flere enkle mål. Selv om det også svinger litt prestasjonsmessig i andreomgangen, avslutter vi kampen med stil. Det ender i en solid seier!

Godt å være ferdig med åpningskampen, en kamp som vanligvis ikke går på skinner. Mye å rette på, men heldigvis mye positivt å bygge videre på også. Deilig å endelig være i gang!

Strindheim - Utleira 16-28 (9-13)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Pia Rehaug, Tora Sletvold, Tone Haugerud, June Nilsen, Lisa Nilsen, Lina Torvik, Malin Løset, Cecilie Ljostveit, Trude Iversen, Elisabeth Hammerstad, Hanna Kroppan, Mathilde Holck.


Spillerpresentasjon: Maria Haugen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 4

Posisjon på banen: Høyre kant

Fødselsdato: 09.09.97

Studier: Jeg går 3.året på Melhus videregående skole, toppidrettslinja. Har tidligere gått to år på Verdal videregående, hvor jeg gikk et fire årig spisset toppidrettsløp. Jeg har to rene håndballøkter i uka, i tillegg til basistrening og aktivitetslære på skolen. Planene mine etter skolen er å bli politi eller fengselsbetjent, da jeg er ute etter en jobb hvor jeg har en variert hverdag, hvor jeg også må møte nye utfordringer.

Jobberfaring: For noen år siden jobbet jeg som deltidsansatt på Rema 1000 Melhus Torg i to år før jeg flyttet på hybel. I januar startet jeg å servere og gjøre diverse småjobber på Frimurerlogen i Trondheim og har siden den tid tatt på meg flere vakter de helgene jeg har fri og mulighet til å jobbe.

Interesser: Jeg elsker og trene, og når jeg ikke spiller håndball bruker jeg gjerne mye tid på 3T.

Målsetting: I regionsammenheng har jeg deltatt på talentsamlinger og NM 15. Jeg har i to sesonger spilt for Levanger, men har nå flyttet tilbake til Trondheim og startet min første sesong hos Utleira. Jeg ønsker å bidra til et opprykk til 1.divisjon, og når vi har kommet så langt ønsker jeg å prøve å komme opp på elitenivå.

Første klubb: Flå/Lundamo

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Mamma og Jan Vidar som alltid stiller opp på kamper og treninger. Samt min gamle trener Asgeir for mange timer med teknisk hjelp og spillforståelse.

Personlig sponsor: Rema 1000 Fossegrenda og bestemor May Britt


Spillerpresentasjon: Marinn Aune Kværness

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 24

Posisjon på banen: Bakspiller

Fødselsdato: 07.08.93

Studier: Jeg har en bachelorgrad i idrettsvitenskap på Høgskolen i Lillehammer.

Jobberfaring: Jeg har hatt en del sommerjobber. Blant annet som renholder, barnehageassistent, kioskmedarbeider, selger for SGSC og ansatt på Bristol Café. Nå jobber jeg hos Lille Martine på Byhaven.

Interesser: Håndball er øverst på den lista, ellers liker jeg godt å være sosial (trenger ikke alltid være i en hall).

Målsetting: Min målsetning er å bidra så mye jeg kan for at laget skal klare opprykk til 1.divisjon. Det har jeg har så utrolig lyst til!

Første klubb: Byåsen IL

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Jeg har alltid hatt gode støttespillere rundt meg. Men, må si at pappa er den som har betydd mest for meg gjennom alle de år med håndball. Alle gangene han har kjørt til kamp, trening eller kommet med noe jeg hadde glemt, så det er jeg svært takknemlig for! Uansett om jeg har vært i Trondheim eller Lillehammer, har han alltid vist sin interesse og delt sine tanker og meninger med meg. Det setter jeg så utrolig mye pris på!


Spillerpresentasjon: Tone Haugerud

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 6

Posisjon på banen: Venstre kant

Fødselsdato: 28.07.92

Studier: Jeg går 4. året ved lærerutdanningen på Rotvoll

Jobberfaring: Min første jobb var som servitør, der jeg jobbet i tre år. Videre har jeg jobbet tre sommere i hjemmesykepleien i Skien. Ved siden av studiene jobber jeg nå som tilkallingsvikar i Thyra barnehage.

Interesser: Den største interessen er vel ingen stor hemmelighet, håndball. Ellers liker jeg å gå tur, reise og oppleve nye ting.

Målsetting: Jeg har et stort ønske og mål om å rykke opp til 1.divisjon med Utleira!

Første klubb: Gjerpen

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Det er flere personer som har betydd mye for meg opp gjennom årene. Jeg har to flotte foreldre som har støttet meg, og lagt til rette for at jeg kan drive med den idretten jeg liker. En av de personene som har betydd mest for meg på håndballbanen er Trond Brekke. Han har jeg lært utrolig mye av, og han tok vare på alle rundt seg og var en fantastisk person.


Spillerpresentasjon: Mathilde Holck

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 21

Posisjon på banen: Linjespiller

Fødselsdato: 07.02.97

Studier: Jeg går siste året på Heimdal VGS. Studiespesialiserende linje, med politikk, rettslære og markedsføring som valgfag. Etter videregående har jeg ingen konkrete planer, men kunne tenkt meg å studere noe innen trening og ernæringsfysiologi, eller markedsføring.

Jobberfaring: Jeg har jobbet på lageret til 3T-shop en periode. Nå blogger jeg på fritiden, noe som har gått over til å bli en egen jobb. Trives godt med det og det gjør det veldig enkelt med arbeidstider som passer i forhold til skole og trening.

Interesser: Jeg liker veldig godt å trene og spille håndball, og ellers slappe av med en god tv-serie.

Målsetting: Jeg ønsker å spille håndball så lenge som mulig, og bli så god som jeg har potensiale til. Jeg har også et mål om å klare opprykk til 1.divisjon med laget!

Første klubb: Heimdal IF. Jeg spilte der fra jeg var 7 år fram til jeg meldte overgang til Utleira nå i sommer.

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Jeg har fått mye støtte av folk rundt meg, men spesielt pappa har alltid vært der for meg, lagt til rette for håndballen og støttet mine valg. En annen person som har betydd mye for meg gjennom håndballkarrieren er Martin Wiggen, som var hovedtrener i Heimdal, og nå trener i Utleira.


Spillerpresentasjon: Johanna Jacobsen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 17

Posisjon på banen: Venstre bakspiller

Fødselsdato: 06.09.97

Studier: Jeg går nå siste året på studiespesialisering på Heimdal vgs. Det er altså alle vanlige fag + økonomi, rettslære og reiseliv. Etter videregående er planen å ha et friår for å reise og jobbe, for så å studere journalistikk, juss eller økonomi i Norge.

Jobberfaring: Nå for tiden jobber jeg på Downtown, et utested her i Trondheim, og du finner meg i coverbua. Har jobber der i ganske nøyaktig et år og stortrives. Passer perfekt i kombinasjon med håndball da jeg selv (for det meste) bestemmer når jeg skal jobbe + at alle vaktene selvfølgelig er på kvelden/natt. Også veldig trivelig å jobbe der med venninner, og blant annet lagvenninne Sanne.

Interesser: På fritiden er jeg alltid med venner eller kjæreste. Ellers elsker jeg å trene, både håndball og på 3T.

Målsetting: Etter å ha vært borte fra håndball et langt år grunnet korsbåndskade er jeg endelig tilbake og klar til å trene for fullt. Jeg vil satse på håndball så lenge jeg kan og kroppen tillater det. Før skaden spilte jeg i Heimdal, men bestemte meg for å gå til Utleira for å virkelig få det beste ut av å spille håndball, og ut av meg selv. Og med byens beste trenerteam skal ikke det være umulig. Må si jeg stortrives i Utleira, med jentene og med trenerne.

Første klubb: Heimdal IF

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Siden 2. klasse på barneskolen har utallige støttespillere i form av trenere og venner, vært med på å forme meg til den håndballspilleren og medspilleren jeg er i dag. Men aller størst rolle vil jeg si at mamma og pappa har hatt. De har alltid stilt opp for meg, både hjemme og i hallen. Alltid jobbet i kiosken, sittet i sekretariatet, eller vært en form for ektratrener på trening og kamp. Må også nevne min nåværende trener, som også var min trener i Heimdal, Martin Wiggen. Han er kanskje den som har formet meg mest som spiller, og kommet med noen visdomsord i de litt mørkere stundene på håndballbanen.

Personlig sponsor: Downtown AS


Spillerpresentasjon: Sanne Vold Johnsen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 10

Posisjon på banen: Flerposisjonsspiller

Fødselsdato: 26.03.97

Studier: Går tredjeåret på idrett på Strinda videregående skole. Vi har fire skoletreninger i uka. I og med at jeg er ute med langvarig rehabilitering grunnet korsbåndsskade, brukes disse timene til mye fysisk trening. Blant annet styrketrening, balanse- og bevegelsestrening. Etter videregående vil jeg enten gå fysioterapi eller noe innen økonomi og markedsføring.

Jobberfaring: Jeg har jobbet i garderoben, som ryddehjelp og i cover på Downtown, der har jeg jobbet i ett år. Dette er en veldig grei jobb fordi det er fleksibelt med tanke på kamper, treninger og skole.

Interesse: Fritiden min går mest trening, gjøre lekser, være med venner og kjæreste.

Målsetting: Min målsetting denne sesongen er å komme 100% tilbake til håndballen og satse så lenge jeg synes det er gøy og har mulighet.

Første klubb: Rapp SPKL. Jeg trente med Utleira fra jeg var 15 år, og meldte overgang til Utleira da jeg ble 16 år og gammel nok til å spille seniorhåndball. Jeg går nå inn i min fjerde sesong i utleiradrakten.

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Mamma og pappa. De var trenere for meg i de yngre dager og har alltid vært der for meg, og stilt opp både på og utenfor banen. De stiller fortsatt alltid opp 100 %. Dette merker jeg også spesielt nå når jeg er ute med skade – begge to blir gjerne med meg på ei alternativ økt på 3T. De er alltid til stede på kamp og trening, og bidrar i viktige roller i Utleira begge to.

Personlig sponsor: Rindalslist AS, Langlo AS og bestemor & bestefar


Spillerpresentasjon: June Nilsen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 8

Posisjon på banen: Flerposisjonsspiller

Fødselsdato: 20.09.96

Studier: Jeg går siste året på Heimdal VGS hvor jeg går topphåndball. Etter videregående har jeg lyst til å studere fysioterapi, noe som har vært drømmen min siden jeg var liten.

Jobberfaring: Helt siden jeg startet på videregående har jeg alltid hatt en deltidsjobb ved siden av skole og trening. Jeg startet i Televita, som er et telefonselgerfirma der vi solgte lodd for humanitære organisasjoner og jobbet der i 2 år, før jeg byttet jobb til Enevo, som jeg jobber nå. Det er også et telefonselgerfirma og vi selger strøm. Trives godt på jobb og den kan jeg kombinere med trening og skole.

Interesser: Jeg elsker å spille håndball og har spilt det så lenge jeg kan huske. Håndball er en stor del av livet mitt.

Målsetting: Opprykk til 1.divisjon med Utleira.

Første klubb: Jeg spilte for Klæbu IL før jeg gikk til Utleira, og spiller nå min tredje sesong i her.

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Helt fra jeg startet å spille håndball har mamma og pappa vært ivrige støttespillere og pappa har vært treneren min i mange år i Klæbu og vært en stor inspirasjon for meg til å spille håndball.

Personlig sponsor: Min personlige sponsor er Rørfunn AS, noe jeg setter utrolig stor pris på og som jeg er veldig takknemlig for.


Spillerpresentasjon: Cecilie Bjercke Ljostveit

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 7. Sep 2015

Draktnummer: 14

Posisjon på banen: Venstre bakspiller

Fødselsdato: 25.09.92

Studier: Jeg går tredje året på bachelor i fysioterapi på HIST.

Jobberfaring: Etter videregående jobbet jeg som sekretær og journalskriver på Radiumhospitalet og har jobbet der flere ferier etter jeg begynte med studier. I tillegg har jeg prøvd meg som reservasjonsagent hos Avis Bilutleie.

Interesser: Utenom håndball er jeg en stor filmnerd og kan ofte finne på å bake noe til å ha ved siden av en god filmkveld.

Målsetting: Neste sesong er jeg i turnus og kan være plassert langt unna Trondheim – derfor hadde det vært fantastisk med opprykk denne sesongen. I tillegg er jeg alltid ute etter å utvikle meg selv som spiller og medspiller.

Første klubb: Njård

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Det å ha det gøy med håndball er det viktigste for meg, og det er da jeg spiller absolutt best. I tillegg har mamma og pappa bidratt i alle år til at jeg kan spille sporten jeg elsker.


Spillerpresentasjon: Trude Iversen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 7. Sep 2015

Draktnummer: 15

Posisjon på banen: Høyre kant

Fødselsdato: 13.11.88

Studier/jobberfaring: Ble ferdig med bachelorutdanninga ved HIST i 2012. Jobber som bioingeniør ved St. Olavs.

Interesser: I og med at jeg fikk ei datter I januar 2015, er min interesse nå stort sett å løpe etter henne så hun ikke velter tunge ting, og å prøve å få i henne mat som hun har det altfor travelt med å spise...

Målsetting: Utleira har som mål å rykke opp til 1.divisjon denne sesongen, så da er målet å klare det!

Første klubb: Utleira IL. Startet i 1996!

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: De som har betydd mest for meg for å bli håndballspiller, må være mamma og pappa!! Hvis de ikke hadde kjørt Trondheim rundt år etter år, hadde det ikke vært like lett å holde på! Må sies at de var veldig gira på at jeg skulle ta lappen med en gang jeg ble 18...

Personlig sponsor: Capri Risvollan - byens beste pizza!!!


Spillerpresentasjon: Camilla Jøsok Nybø

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 7. Sep 2015

Draktnummer: 12

Posisjon på banen: Målvakt

Fødselsdato: 16.03.84

Studier/jobberfaring: Ble ferdig med medisinstudiene i 2012 etter 6 år i Poznan og en pause fra håndballen. Jeg jobbet som ambulansemedarbeider i sommerferiene. Jobbet deretter som turnuslege i Ålesund. Hadde en kort karriere som barnepsykiater før jeg flyttet til Trondheim i 2014 for å bli patolog.

Interesser: Håndball har alltid vært en del av livet. I tillegg er jeg glad i fjellturer på Sunnmøre både til fots og på ski. På kveldene går det i grøssere, gode bøker og nettshopping.

Målsetting: Selv med noen år på baken har jeg alltid et mål om å stadig bli bedre og utvikle meg som keeper og medspiller.

Første klubb: Spjelkavik IL

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Pappa som har fulgt meg og backet meg opp på kamp og trening siden jeg satte foten min i hallen.

Personlig sponsor: ATEA AS


Spillerpresentasjon: Lisa Nilsen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 6. Sep 2015

Draktnummer: 7

Posisjon på banen: Flerposisjonsspiller

Fødselsdato: 20.09.96

Skole/studier: Jeg går nå 4. året på toppidrettslinja på Heimdal VGS hvor jeg spiller håndball på skolen to ganger i uka samt en fysisk trening. Utenom treninga på skolen har jeg valgt å gå realfagslinja og har hatt fag som R-matte og fysikk og har dette året kjemi og biologi. Planene mine etter videregående er å studere medisin og samtidig kombinere studiene med håndball på fritiden.

Jobberfaring: Jeg har jobbet deltid ved siden av skole og trening i snart tre år. Jeg startet som telefonselger hos Televita hvor jeg solgte lodd for å få støtte i humanitære forbund som blant annet landsforeningen for hjerte og lungesyke, redningsselskapet og hjertesyke barn. Etter ca to år der begynte jeg å jobbe som telefonselger hos et annet selskap, Enevo, hvor jeg nå jobber. Jeg selger strøm for ulike strømselskaper og stortrives med jobben. Den er veldig praktisk på grunn av fleksible arbeidstider og lett å kombinere med skole og trening.

Interesser: Jeg elsker å trene, og håndball har alltid vært en stor del av livet mitt.

Målsetting: Jeg ønsker å satse på håndball så lenge jeg kan. Jeg begynte å spille håndball med Klæbu J96 og spilte der helt til jeg bestemte meg for å satse mer og gikk derfor til Utleira, som da hadde 1. - og 2. divisjonslag. Nå går jeg inn i min tredje sesong i Utleira og stortrives med både lagvenninner og trenere.

Første klubb: Klæbu IL

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Jeg har hatt mange støttespillere gjennom årene i form av både trenere og venner, men jeg vil si mamma og pappa har betydd mest for meg ved å alltid støtte meg og legge alt til rette for meg både hjemme og på håndballbanen. De har alltid stilt opp på både treninger, kamper og diverse dugnadsarbeid som har gjort det enkelt for meg å elske håndball og derfor satse innenfor denne idretten.

Personlig sponsor: Rørfunn AS


Spillerpresentasjon: Hilde Hørthe Kamperud

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 5. Sep 2015

Draktnummer: 20

Posisjon på banen: Målvakt

Fødselsdato: 11.03.91

Skole/studier: Går i 5.klasse på sivilingeniørstudiet Industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU.

Jobberfaring: Jeg har jobbet som konsulent hos HELFO i ett år og 5 sommere. Jeg har også hatt winter internship hos Deloitte og summer internship hos Accenture, hvor jeg har jobbet med finans, strategi og programmering.

Interesser:
Trenger vel ikke å nevne at håndball er av stor interesse?!
Når jeg ikke er på skolen eller i håndballhallen så er jeg veldig glad i å gå på turer i fjellet, både til fots om sommeren og ski om vinteren. Jeg liker også å lese bøker hvor krim er favorittsjangeren.

Målsetting: Siden dette er mitt siste år i Utleira så ønsker jeg veldig gjerne å bidra til opprykk til 1.divisjon! Det hadde vært utrolig morsomt å avslutte min håndballkarriere i Trondheim med opprykk!!

Første klubb: Min moderklubb er Flint i Tønsberg. Der var jeg i 12 år og fikk være med på opprykk til både 1.divisjon og Eliteserien

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Det må være treneren jeg hadde i Flint, Pål Oldrup Jensen. Han har lært meg masse og virkelig vist meg veien for hvordan å bli en dyktig keeper.

Personlig sponsor: <3 <3 <3 mamma og pappa <3 <3 <3