Kamphelg i Utleirahallen

Postet av Futsal Elite den 27. Nov 2021

Utleira futsal møter Sjarmtrollan lørdag kl. 16 og Hulløy søndag kl. 12. 

Vi kom godt igang i åpningshelga med 12-1 mot Fredrikshald og 4-2 mot Sandefjord, men nå venter nye utfordringer i kampene mot to av lagene fra nord.

Lørdag møter vi vår erkerival fra Tromsø, Sjarmtrollan, som sesongdebuterer etter å ha utsatt åpningshelga. Sjarmtrollan er laget som sist vant serien utenom oss selv, da de sikret seieren i 2018/19-sesongen. I 2019/20 endte de på tredjeplass, mens det ble fjerdeplass i den amputerte fjorårssesongen. Vi rakk likevel å spille begge de to kampene mot Sjarmtrollan, som endte med 4-3 hjemme og 2-2 på bortebane. 

Søndag møter vi Hulløy fra Bodø, som også sesongdebuterer denne helga. Hulløy var laget som snøt oss for opprykket i vår første sesong, og leverte en meget god sesong i 2019/20,  som ga sølv. I fjorårets amputerte sesong endte det med en skuffende 6. plass, og revansjelysten er nok stor for den hardtsatsende klubben som før årets sesong har hentet CL- og VM-vinner Gabriel Dias som hovedtrener, samtidig som Kenneth Rakvaag er tilbake fra Malta for å vokte målet. 

For vår egen del mangler vi Morten Ravlo som sliter med en overbelastning, mens vi ellers stiller alle mann alle til helgens kamper. 

Utleira - Sjarmtrollan, lørdag 27. nov. kl. 16.
Utleira - Hulløy, søndag 28. nov. kl. 12.

Inngang kroner 50,- for voksne, barn u/16 gratis. Støttespiller-kortet selges denne helga for kroner 400,- og gir inngang til alle resterende kamper denne sesongen.

Om du ikke har anledning til å komme deg til hallen sendes kampen av Nidaros/Direktesport. Kampen ser du her:

https://www.direktesport.no/event/039c45dc-e071-4da4-ba30-3f07cc7ce63d


0 Kommentar

VM-kvalik i Utleirahallen

Postet av Futsal Elite den 19. Nov 2021

Tidlig i april 2022 spiller Norge første runde av kvalifiseringen til VM i 2024 i Utleirahallen.

Det ble klart da UEFA lanserte opplegget for trekningen av første runde på sine nettsider i går:

2024 Futsal World Cup qualifying: format, calendar

Første runde av kvalifiseringen arrangeres som et gruppespill hvor de 24 svakest rangerte lagene skal gjøre opp om 12 plasser i den europeiske hovedrunden i 2023. Norge er seedet i første gruppe, som betyr at Norge skal trekkes mot 3 svakere rangerte lag. Disse 3 lagene kommer til Norge i starten av april, hvor alle lagene møtes innbyrdes i løpet av 4 dager. De to øverste lagene går videre, mens de to siste får VM-drømmen knust i Utleirahallen. 

Lagene som er aktuelle for Norges gruppe er som følger:

Det skal trekkes en motstander fra hver gruppe. Trekningen avholdes i UEFAs hovedkvarter i Nyon 7. desember, og vi kommer tilbake med mer informasjon i den forbindelse. 

Dette er første gang Norge arrangerer noe lignende i futsalsammenheng, og vi er veldig glade for at Utleirahallen ble valgt som arena for begivenheten. 


0 Kommentar

Støttespiller 2021/22

Postet av Futsal Elite den 3. Nov 2021

Det nærmer seg sesongstart, og her kommer informasjon om sesongkort og billetter!

Vi går på med en ny sesong, og etter stengte tribuner i fjor, håper vi nå på fulle tribuner igjen i Utleirahallen. Serien starter førstkommende lørdag, og vi lanserer nå årets sesongkort, som har valgt å kalle "Støttespiller 2021/22". 

Kortet viser at du har lyst til å støtte opp om det vi driver med i Utleira futsal, og gir som et vanlig sesongkort fri adgang til alle våre 7 hjemmekamper, og et lodd i potten til alle premietrekninger som gjennomføres denne sesongen. 

For å bli støttespiller kan du sende 500 kroner med VIPPS til 500829 (Utleira Futsal Elite), så får du utlevert kortet i døra ved første kamp du møter opp til. Om du kjøper i noen andres navn, skriv navnet du ønsker kortet skal stå på i meldinga som følger beløpet. 

For de som ikke ønsker eller har anledning til å være støttespiller vil det som før koste 50,- i døra, mens barn under 16 år fortsatt kommer gratis inn på kamp!

P.S.: Vi er klare over at det "lønner seg" å kjøpe enkeltbilletter, dette er ment for dem som ønsker å støtte opp litt ekstra rundt det vi holder på med.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline