Futsal: Stallen før sesongen

Postet av Futsal Elite den 29. Okt 2019

Med knappe to uker til seriestart er det på tide å se på stallen som skal spille Eliteserie for Utleira denne sesongen.

Siden forrige sesong har vi signert Sindre Welo fra Freidig, mens Erlend Vie har flyttet tilbake til Trondheim og meldt overgang fra Sandefjord. Andreas Økland er tilbake fra to års eksil i Oslo. Morten Ravlo la opp før fjorårssesongen pga. en trøblete kropp, men etter 3 måneder fri var kroppen bra igjen, og han har derfor bestemt seg for å gi det et ordentlig forsøk igjen. Ellers er også Andreas Fossli tilbake igjen etter å ha stått over forrige sesong på grunn av skader.

Av spillere ut har vi Håkon Mjell, som har flyttet sørover, og sagt takk for denne gang. Erland Tangvik har trappet ned futsal for å prioritere fotball, mens Espen Mathiassen har gitt seg på grunn av skader. 

Av usikre kort har vi Daniel Singstad Stegavik, Gaute Gamnes og Jonas Uran Rønning som vi håper, men ikke vet om vi får se på banen denne sesongen.

Spillerne som dermed ser ut til å være aktuelle for kamper denne sesongen er:

Keepere: Sondre Enlid, Mojtaba Shayesteh, Even Tokerud
Utespillere: Andreas Økland, Rune Holmen, Lars Erling Killingberg, Morten Ravlo, Oskar Stølan, Andreas Fossli, Christopher Moen, Jonas Wiseth, Simon Johansson, Erlend Vie, Even Rogstad Kvalvær, Julien Le Bozec, Sindre Welo, Morten Berre, Mathias Endresen.

I tillegg har vi en stor pool med spillere som starter på andrelaget, men som fort kan bli aktuelle for kamptropp og spill gjennom gode prestasjoner.0 Kommentar

Sindre Welo til Utleira futsal

Postet av Futsal Elite den 16. Okt 2019

Det er med stor glede vi kan ønske Sindre Welo hjertelig velkommen til Utleira! 

Welo kommer fra Freidig futsal, hvor han i fjor leverte 14 mål i Eliteserien, noe som holdt til 4. plass på toppscorerlista. Tidligere har han spilt en sesong for Freidig i 1. divisjon, og noen enkeltkamper for Tiller i Eliteserien for noen år siden.  Den første fulle sesongen hans i Eliteserien viste at han var i stand til å både delta på alt og prestere på det nivået, og det ble tidlig klart at det var en spiller vi ønsket å sikre oss i forkant av denne sesongen. 

Welo selv har følgende kommentar til overgangen: 

Jeg ser veldig frem til å spille for Utleira. Jeg har kommet til et lag med et sterkt sportslig miljø, og med mye erfaring både i stallen og på trenersida.  

Om den kommende sesongen har han følgende ambisjoner for egen og lagets del: 

Jeg har ambisjoner om å bli en bedre spiller, og å bidra til at laget spiller god futsal. For lagets del handler det om å få ut potensialet - om vi gjør det kan vi matche de fleste

Kai Bardal er naturlig nok meget fornøyd med signeringen av Welo: 

Han har vist for Freidig at han kan score mange mål og det håper vi han fortsetter med. Samtidig har han nokså allsidige ferdigheter og et bra fysisk grunnlag. Jeg tror han har et stort potensial som futsalspiller.

Debuten har allerede kommet i treningskamper mot NTNUI, mens offisiell debut kommer mot Vesterålen i serieåpningen lørdag 9. november.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline