Velkommen til snøsamling!

Postet av Utleira IL - Ski den 19. Okt 2020


Det blir ikke familietur til Köja i Sverige i år, men vi har fått plass på Bortistu Gjestegård i Storlidalen:) Ca 40 minutter kjøring fra Oppdal. Se mer om stedet her: https://www.bortistu.no


Vi tar sjansen på at alle holder seg friske, så får vi heller gjøre endringer hvis pandemien tilsier at det blir nødvendig. Bortistu legger til rette for oss med nødvendig smitterverntiltak, og vi må alle ta ansvar for å holde nødvendig avstand etc. 


Det sosiale er vel så viktig som det sportslige, og vi håper flest mulig har mulighet til å bli med på førjulstur. Det er fint å få gått på ski, og gå til dekket bord en helg før julestria setter inn;) Skigruppa sponser hele 50% av oppholdet. Prisen blir da 750 kroner per person for 2 overnattinger med middag fredag og lørdag, frokost og lunsj lørdag og søndag.


For å bekrefte bookingen trenger vi bindende påmelding i Spond innen 25.oktober. Program for helgen og link til betaling kommer senere.


(Hvis du ikke har tilgang til Spond kan du melde deg på i kommentarfeltet her på nett)


0 Kommentar

Skitrening barmark er i gang

Postet av Utleira IL - Ski den 5. Okt 2020


Barn født i 2011-2013 ønskes velkommen til skitrening på torsdager klokken 18-19. 

Barn født i 2009-2010 trener tirsdager klokken 18-19:30 og torsdager 18-19. Det er ikke for sent å begynne, det kreves ingen forkunnskaper med skitrening. 


Oppmøtested for alle grupper er utenfor Utleirahallen, med uteklær etter vær og refleksvest. 
Treningene ligger i kalenderen, der og/eller på Spond vil det fortløpende komme litt informasjon om hver enkelt trening. 


På høsten trener vi på barmark, og treningene består av lekpregede aktiviteter for å øve opp basisferdigheter. Et viktig mål er å kjenne på gleden med å trene ute i all slags vær og føre. Når snøen kommer, flytter vi oss til Bratsberg skistadion. Da er det skileik og skiglede som står i fokus. På ski trener 2-3 aldersgrupper sammen, både gutter og jenter.


Det kreves ikke mye utstyr de første årene, og det er alltid et godt smøretips å få hvis det er behov for det. Ett par ski, sko og staver som passer holder i massevis. Spør gjerne trenerne eller andre foreldre om råd rundt utstyr. 


Skigruppa har lang tradisjon med et godt miljø for både store og små, og med aktiviteter for hele familien. Alle foreldre/foresatte oppfordres til å delta på aktivitetene. Når vi kommer på ski er det sosialt å ta seg en liten tur i løypa sammen andre foreldre, og eventuelt hive seg med på en stafett i løpet av treningen. For å skape et godt tilbud, håper vi at mange foreldre blir med i støtteapparatet. Det kan være som hjelpetrener/rundingsbøye på mer eller mindre fast basis, grøtkoker og andre oppgaver som dukker opp. Vi har mange foreldre med erfaring som trenere som kan dele av sin kunnskap. Om det er ønskelig kan vi også arrangere korte aktivitetslederkurs i klubben. 


Velkommen på skitrening:)0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline