Nytt utstyr til vinteren?

Postet av Utleira IL - Ski den 30. Sep 2019


Utleira ski/friidrett har samarbeidsavtale med Sportshuset Melhus. I tillegg til gode priser på utstyr inneholder avtalen flere fordeler og tjenester, bla. rådgivning ved valg av ski, smørehjelp på nasjonale renn, gavekort og diverse kurs. Avtalen kan brukes av alle avdelinger og medlemmer av Utleira IL, i tillegg til andre samarbeidspartnere og sponsorer tilknyttet ski/fridrett. 

Gjennom samarbeidet tilbyr Sportshuset Melhus gode rabatter for den enkelte, blant annet:

40% på Salomon ski, sko og bindinger

25% på ski, staver, rulleski, skismurning, smøretilbehør og løpesko

20% på alt øvrig sortiment iht. veiledende priser

40-50% på  Exel staver, og Swix smøreprodukter som bestilles felles i regi av klubben


Les mer om Sportshuset Melhus her:

https://mx-sport.no/butikker/s...

https://www.facebook.com/Sport...


0 Kommentar

Tilbud om trenerkurs

Postet av Utleira IL - Ski den 30. Sep 2019

Kretsen vil gjerne tilby trenerkurs i langrenn, mulig oppstart med barmarkdelen helgen 2.-3.november. Da blir det i tilfelle fire moduler med både barmark og rulleski utendørs, samt to teorimoduler inne. Tidsramme 09:00-16:00 begge dager.  Det er flere trenere fra andre klubber er interessert, endelig dato og påmelding kommer.

Anbefaler foreldre som ønsker å bidra som hjelpetrenere/trenere å delta - dette er morsomme kurs med mange gode tips til lekprega og gode aktiviteter. Skriv gjerne i kommentarfeltet om du er interessert, så er det kanskje flere som henger seg på;)  


0 Kommentar

Soneopplegg og samling 5.-6.oktober

Postet av Utleira IL - Ski den 27. Sep 2019

Sør-Trøndelag skikrets jobber aktivt med å etablere et sonesamarbeid for utøvere 11-16 år,, og 26.september ble det avholdt et felles trenermøte for alle klubbene i vår sone. Live Spilker har hovedansvaret for sonearbeidet i Trondheim, men hun kan ikke gjøre alt alene. Alle klubbene ga uttrykk for at dette er et godt tiltak som de vil støtte opp under. Et slikt samarbeid er ekstra viktig for de små klubbene, som for eksempel Utleira. Men de store klubbene ser også nytte i at utøverne gis bedre mulighet til bli bedre kjent med flere, besøke flere arenaer og kjenne at de er en del av et større langrennsmiljø. Sikkert kjekt for trenere også å få litt inspirasjon fra andre. 

Bratsberg IL arrangerte dagsamling 8.september, neste samling er i samarbeid med Malvik IL 5.-6.oktober – meld dere på😊 Lørdag 5. er det imidlertid bare for 14-16 med Hommelvik Grand Prix rulleski. Søndag 6. blir det en felles økt for 11-16 år på Jervskogen. I november skal Utleira IL stå som medarrangør, vi jobber med å få på plass dato og fasiliteter. Årets siste dagsamling blir i desember. Etter jul vil vi prøve å legge opp til noen felles treninger hos de ulike klubbene. 

Det er opprettet en gruppe på Facebook Sør-Trøndelag Skikrets – sone Trondheim. Anbefaler alle med utøvere 11-16 år til følge den og få med seg hva som skjer fremover. Samlinger og treninger blir lagt inn i aktivitetskalenderen, påmelding til samlingene gjøres imidlertid på Facebooksiden. Line Beate kan ordne med påmelding hvis noen ikke er på Facebook.

Veldig bra at dette er i gang! Nå er det opp til oss å benytte oss av et større miljø og legge til rette for at utøverne får mulighet til å trene med flere. For neste sesong vil sonesamlingene planlegges tidligere for å unngå kollisjoner med andre samlinger.

PS! Utleiras nærsamling på Gjenvollhytta 26.-27.oktober ligger i kalenderen, mer info kommer.


0 Kommentar

Aktivitetsavgift for skisesongen

Postet av Utleira IL - Ski den 4. Sep 2019


Alle medlemmer skal nå ha fått melding om at det er på tide å betale aktivitetsavgiften for skisesongen 2019/2020.  

Betalt aktivitetsavgift pr aktivitet for hele sesongen gir rett til deltagelse på fellestreninger, samlinger og andre aktiviteter i regi av Utleira Ski.  En skisesong går fra 1. mai til 30. april. Aktivitetsavgiften betales ut ifra sesongens årsklasse.  Er det ønskelig å dele innbetalingen inn i to terminer, så bidrar klubben med dette. Priser:

Medlem type
Aktiv
Aktiv
Aktiv
Trening
Gruppe
Ungdom/ junior 13 år og oppover
10-12 år
Under 10 år
Ungdom/ junior 13 år og oppover
Totalårspris ski
1100,-
600,-
400,-
400,-

0 Kommentar

Refusjon - Utleirabekledning

Postet av Utleira IL - Ski den 1. Sep 2019


Vedlagt ligger skjema for refusjon av Utleirabekledning kjøpt før jul i fjor og før sommeren i år.  Utfylt skjema og kvittering sendes på e-post til Mona Hellesvik. Mistet kvitteringen? Fortvil ikke, du fikk sikkert en ordrebekreftelse fra Bjørn Dæhlie på e-post som kan brukes som bilag. 

Refusjon av klær Utleira ski_friidrett.xlsx


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline